cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 7 z 10
Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 22:45

Pane Vedral, také nám ve škole říkali spoustu blbostí, to ale není důvod k tomu, abych papouškoval jiné, ještě větší blbosti jen proto, že mají na nějaké vaší pomyslné stupnici z doby studené války opačné znaménko. Možná jste si toho nevšiml, ale bipolární svět zanikl již před bezmála dvaceti lety. Jestliže někdo exportuje válku, rozhodně to není Írán, ten byl naopak v roce 1980 napaden Spojenými státy podporovaným Irákem. Možná ale tuto informaci budete považovat za bolševickou propagandu.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 22:52

P.S. Zkuste místo bědování nad panem Melesem reagovat na nějaké argumenty.:-)

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: JA NEDEBUJI (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 05:58

ja jen pritakam panu Milosovi. S p. Melesem se neda argumentovat. Jeho osobni dispozice a jeho znalosti co nedovoluji.

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 09:09

Moje poznámka byla adresována panu Vedralovi.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 09:56

pane ludviku,

je hezke, ze se clovek, ktery povazuje za nejvetsi symbol svobody fakt, ze muze nosit v kapse pistoli, ktry misto argumentu a znalosti pouziva viru a sebevedomi, a ktery navic volil bushe, citi povolan hodnotit dispozice druhych.

kdybyste radeji obcas odpovidal na pokladane dotazy - cili diskutoval - udelal byste lip. zatim od vas vime, ze usa jsou nejlepsi a je donebevolajici drzost si to toaktez nemyslet.

pane vedrale,

predvadite nadhernou ukazku hluboke neznalosti. prosimvas, kdy byl naposledy musilmsky vojak spatren mimo uzemi tradicne muslimska? v bitve u mohace? chapu, ze ted zacnete blabolit pohadku o 11. zari a parte arabu, ktera - rizena zloduchem usamou, udrzujicim ze skryse v hindukusi se svetem kontakt pomoci poslu na oslech - nepozorovane prileti ke dvema panelakum v nejprofizlovanejsi zemi na svete, s armadou, jejiz rozpocet dosahuje miliard dolaru denne. prominte, ale to mi prijde pravdepodobnejsi, ze cert postavi most do kohoutiho zakokrhani.
mimochodem, slysel jste nekdy o udajne al-kajde nekdy z jineho zdroje, nez jsou maericke tajne sluzby?

no a co se tyce te nepoucitelnosti - posledni cizi zoldaky jsme tu meli jeste pred 17 lety, a hle, uz tu mame zase 99 pragovaku, kterym staci naservirovat par absurdnich konstrukci a uz by nejradeji smolili zvaci dopis. cili - mezi nepoucitelne zcela objektivne patrite vy a lide s vami kompatibilnnim uvazovanim, nikoli ja a ostatni, kteri uz nechteji, aby se v nasi zemi mohla realizovat jakakoli armada ci zbrojni lobby, at uz je v jejim cele breznev nebo banda primitivu z texasu.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: REK (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 14:55

Ano pane Minor, mel bych s panem Melesem se snazit argumentovat, neb nad timto zde je videt jak logicky vytribenou myslenku pan Meles presentuje. Jeho hluboke znalosti a jiste dlouhe vzdelani pana Melese ale dela neprekonatelneho.

Proto ja radsi se uchyluji k emocionalnim, hrubym a nic nerikajicim slovum. Proste moje hloupost me nedovoluje vice.

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: dan (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2008 21:51

Jen to nevokecavej, ses proste blbej...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Vykvet vzdelanosti (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 02:33

je jiste pan Dan. Je to jiste vidno z jeho poznamky.
yawning smiley)

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 09:48

Melesi, ja vas tedy skutecne obdivuji. Jak jste naprosto neomylne poznal z tech nekolika mych prispevku, ve kterych o Radlovi nepadlo ani slovo, ze jsem kovana radlistka. A ted zase ze dvou radku opet naprosto presne poznate, ze jsem primitivni xenofob. Opravdu klobouk dolu.
Jen me prekvapuje, ze vy, s vasimi takrka nadprirozenymi schopnosti a vseobjimajicimi vedomostmi (zatim se tu snad neobjevilo tema, o kterem byste nevedel uplne vsechno), tu ztracite cas s nami primitivnimi ubozaky. My prece vasich myslenkovych vysin nikdy dosahnout nemuzeme.

Melesi, zkuste se ozvat tak za dvacet let. Mozna, ze do te doby neco malo o tom, jak svet funguje, pochopite.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Miloš Vedral (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 17:02

Teď si pana Malese vyzkoušíme. Myslíte si také vážený vševěde a antiimperialisto, že koncentráky a ty miliony Židů a dalších zlikvidovaných byl výmysl USA a s nimi spojenýchnebo ještě lépe jimi zotročených zemí a že se těm chudáčkům hitlerovcům dnes tak křivdí. Dokonce na toto téma vyšlo i několik knih a někteří si to dokonce i myslí!! A ten Norimberský proces, to byla taky pěkná fraška a o pár týdnů později, když pověsili ty chudáky Jodla, Keitlea a další nevinné.
Byl jsem v New Yorku a taky jsem tam viděl, že na místě těch dvojčat tam byla nějaká iniciativa a rozdávala letáky, že to všchno zorganizoval Bush. Lidská blbost je holt nekonečná. Pan Meles si to podle svého vyjádření jistě také myslí.
Vy si pánové Melesi, Kanciore a další opravdu myslíte, že ti vyznavači a šiřitelé islámu to s námi myslí dobře a že ten jejich svět je opravdu pro nás dobrý. Vy jste nikdy neslyšeli o džihádu - svaté válce proti nevěřícím s cílem rozšíření islámu na celý svět a likvidaci těch, kteří se nepodrobí? Opakuji znovu - raději budu ve spojenectví s USA než se dívat na to, jak se Eurabie pomalu stává skutečností. Ale každý je svého štěstí strůjce. Ale byl bych raději, kdybyste se VY raději odstěhovali TAM, než by ONI přišli sem a zřídíli tady Českou islamskou džamahíriji.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Neurony jdou do hajzlu (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 17:43

Pane Milosi,


myslim ze se snazite zbytecne. Pan Meles & spol. je asi tak okolo 60tky a v tom veku uz mozkove bunky a zpoje zacinaji vymirat. Vetsinou u starsich lide neni dost mozne aby se ucili nove veci nebo se koukali na veci jinak nez se koukali na ne vetsinu sveho zivota. Tato generace byla tezce poznamenana vladou KCS a proste zustane stejna. Mladi lide v CSR budou musit to s nemi jeste nejakou dobu vydrzet nez se o ne priroda postara.

Vidite, zde je dukaz. Me je 62 a take nejsem zchopen zacit pouzivat Cesko ale porad jeste pouzivam CSR!


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 20:08

Mam takovou obavu, Ludviku, ze v tomto se mylite. Melesovi bude neco okolo 30 a reprezentuje moderni typ levicoveho eurointelektuala (timto myslen typek, kterymi se Evropa jenom hemzi a kteri zahy ze solidarity s utlacovanym machometanem budou vyzadovat stavbu mesit na kazdem rohu a zakaz prodeje veproveho). A az mu z vdeku tento machometan vyhodi do povetri skolni autobus, tak bude zurive obvinovat xenofobni establishment, ze k tomu nebozaka dohnal.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: AHA Katerino (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 00:28

Tak jsem se mylil!

No zdal se me byt takovy starsi vekem zatrpkli a odstaveny soudruh kadrovak z mensi tovarny na kartace kteremu vzali sekretarku.

Rikate "eurointelektuala", v zivote jsem toto slovo neslysel. Ma to neco spolecneho s intelektualem? Ja nekolik potkal, ale ti byli velice vzdelani a inteligentni. Zajimave co "euro" udela! I $ ponici.

Take pisete "tak bude zurive obvinovat xenofobni establishment, ze k tomu nebozaka dohnal", no ted se mozna plete vy. Hadam za to budou vini americane, CIA a pan preza Ker'.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 00:56

Pane Vedral a Kateřino, přemýšleli jste někdy o tom, z čeho pramení vaše xenofobie a paranoia? Není to z přílišného sledování televize a četby mf dnes? Nebo snad navštěvujete obskurní web eurabia.cz? Znáte se snad s panem Klvaňou? Jestliže vy jste pojali podezření a nenávist vůči arabskému světu jen na zálkadě nějakého zpravodajství, můžete se divit, že například obyvatel Iráku, který přišel o rodinu, o dům a jeho domov je zamořen radioaktivitou z ochuzeného uranu, takže pravděpodobně umře na rakovinu, není zrovna skalním fanouškem Spojených států?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 01:11

Pane Ludvíku, hádáte správně, od nástupu toho vašeho keře k moci teroristé nebývale prosperují. Mám pocit, že se vzájemně potřebují.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 01:31

To já měl tudle
Divný sen
Zas tu nějak byla totalita

Já šel na noční
A demokratické státy
Jako poslové svobody

Nám vybombardovaly dům
Naši zemřeli i s dědou
A já měl radost

Že bude konec
Té hrozné totality
A já zase půjdu na noční

Váš Lojzík Nedělů

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 11:54

Lojzíku, nestraš.
Až mě mrazí.
Kdyby tak člověk věděl, kde je pravda.....

Ach jo!

Jak to bylo v té písničce? "Šla pravda světem..... ".

Jinak Ti Lojzíku přeji hezký a úspěšný nový rok. Ať se Ti hezky hlídá :-)))

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 20:03

Tak vy nevite kde je pravda? Ale to je prece tak proste, jako nasledujici Q/A! Q: proc se na svete kaci cim dal tim vic stromu? A: protoze se vyrabi na svete cim dale, tim vice motorovych pil! Napoveda pro ty, kdo maji dlouhe vedeni: ktera zeme na svete drzi kazdorocni primat v poctu zastrelenych civilistu rucnimi zbranemi? Ktera zeme ma na svete nejsilnejsi lobby za pravo obcana nosit zbran jen proto, ze je plnolety? A jeste do tretice: ktera zeme je v soucasnosti nejvetsim globalnim exporterem zbrani? Cina to neni... ma nekdo nejake islamisticke vysvetleni? Vi tady jeste nekdo, co to je "zaminka"? Proc zastrelili Ferdinanda......? A kdo dal Principovi do ruky bouchacku? A kdo mu nakukal ty nesmysly? A kam se podely trosky toho dopravniho letadla, co narazilo do Pentagonu? A proc vypadalo na zaberech bezpecnostnich kamer jako rizena strela americke vyroby? A kam se po valce podel Werner von Braun? A tucet dalsich valecnych zlocincu? Ale to bylo v poradku, to byli vedci. Na to meli vitezove valky pravo. A kdo dal Ceskoslovensko na Jalte Rusum, ackoli bylo na strane viteznych mocnosti, na rozdil od Rakouska, ktere valku prohralo? Islamisti!

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 20:40

Ludviku, dnesni intelektual (zejmena levicovy) se prevazne pozna podle toho, ze sice neni nevzdelany ani nebyva uplne hloupy (neni to ovsem nutna podminka), ale nekde potratil zdravy rozum.

to Kancius: "zamoreni radioaktivitou z ochuzeneho uranu", tak to se vam fakt povedlo :-))

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 22:04

Pani Kateřino, Vy neznáte podkaliberni střely z ochuzeneho uranu určené k probíjení pancířů obrněné techniky? Američané je střílejí většinou z kanónů nesených letouny A-10 Thunderbolt, přezdívanými bohužel slangově "kanec":-( Uran je samozřejmě radioaktivní, ale máte pravdu(nevím jestli zamýšleně, či jde o náhodný blábol), v tomto případě je podstatně větším problémem jeho celková toxicita. To ovšem na zdravotních důsledcích v kontaminovaném prostoru nic nemění.
Jinak Vaše tvrzení platí i naopak: Dnešní pravicový i jiný zaslepenec bývá sice nezřídka hloupý a nevzdělaný, ale o to víc je přesvědčen, že vlastní takzvaný zdravý rozum.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: MEJTE SE TU VSICHNI DOBRE (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 23:01

Katerino a ostatni,

radar neradar, ja zrovna dostal kontrakt (ne s firmou ktera dela chude kulky) a casu bude malo. Tak jen obcas napisi do svojeho sloupku "Ludvikovy Poznamky". Bylo to zajimave pozorovat jak Cesi premysleji, ale bylo take zajimave zjistovat jak nekteri neomylne trvaji na tom v co veri. Reason nereason.

Mezitim jsem konecne dospel k finalnimu rozhodnuti, ze kdyz nebudu prinucen k navratu do Cech hladem kvuli nedostatku penez, zustanu na penzi v USA. To i kdybych musil bydlet v Nevadske pousti v rozbitem stanu a skorpioni by me okusovali prsty u nohy.

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 23:12

No, kdyz uz, tak Thunderbolt II, puvodni Thunderbolt byla stihacka P-47. A neprezdiva se mu "kanec", ale "prase bradavicnaty".
Uran samozrejme je radioaktivni (na to jste prisel sam?), ochuzeny uran je asi tak radioaktivni jako prumerny dum v Jachymove nebo leckde jinde u nas.
Prectete si nekdy i neco jineho nez blisty.
Nicmene ja nemam potrebu vas presvecovat o puvodu me "paranoie" a "xenofobie". Ono vam to jednou dojde taky.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 14.01.2008 23:18

Ludviku, mejte se tam fajn a vemte si do pouste pripojeni, at me tu z tech melesu a kanciu neklepne. Me prijde spis tristni pozorovat, jak Cesi premysleji.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 15.01.2008 01:11

Paní Kateřino, je hezké, když má žena tak hluboké znalosti o vojenských letadlech a podkaliberní munici z ochuzeného uranu. Přiznávám, s tou římskou dvojkou, to byla opravdu velmi vážná chyba. Na druhou stranu se mi ulevilo, že můj milovaný kanec není dehonestován spojením s vraždícím nástrojem agresora. Nicméně na zdravotní nezávadnost ochuzeného uranu bych příliš nesázel, těžký kov s 60% radioaktivitou přírodního uranu, to není zrovna elixír zdraví, obzvláště ve formě jemného prachu. Přesto obdivuji Vaše znalosti a především pak schopnost vybrat si z textu to ze všeho nejméně podstatné. Mám-li to k něčemu přirovnat, je to jako kdybyste si z cesty do Florencie zapamatovala jen to, že jste si s sebou vezla k svačině rohlík.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerino (IP zapsáno)
Datum: 15.01.2008 03:30

dik. No ja jsem vzdy pripojen a s rozumnymi lidmi jako jste vy si rad vzdy podopisuji, nebo popovidam.

Ja si s pripojenim vydelavam. Za vydelek si pak kupuji rohliky s tlacenkou a nakladanym uffizi.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 15.01.2008 19:11

Ti pravicaci se ale maji... maji vydelky, nakladana zradylka a zakusuji to zdravym rozumem. Takhle se soudruzi v libyjske lidovedemokraticke dzamahiryji rozhodne nemaji.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 16.01.2008 18:01

Офис Британского Совета в Санкт-Петербурге закрыт

16.01.2008, 16.07

САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, 16 января. /Корр. ИТАР-ТАСС Николай Кондратенко/. Офис Британского Совета в Санкт-Петербурге сегодня временно закрыт для посетителей. Об этом сообщил менеджер по маркетингу и связям с общественностью этого учреждения Станислав Смирнов.

Он не стал утонять причины закрытия, но заметил, что "завтра отделение Совета будет работать в обычном режиме".

Kinnock jr vcera v noci skoncil ve vazbe kvuli udajne opilosti za volantem.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Putin Putinovič (IP zapsáno)
Datum: 16.01.2008 22:37

Ať žije radar - obrana proti sovětskému imperialismu!!!! Ještě budete prstíčkem hrabat a žadonit, abych se vrátil na stolec mých předků. Navenek se tvářím, že radar NE, ale ve skutečnosti radar ANO, protože se my Rosija chystáme udeřit na Iran a uskutečnit náš dávný sen - propojit Balt, Černé moře, Severní ledový oceán, Tichý oceán a Perský záliv. A ta ropa tam taky nebude k zahození, hlavně když ceny jdou nahoru. A kde bude USA??? V p.........A radar bude pak sloužit Rosiji.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.01.2008 13:29

pane vedrale,

co to proboha placate o koncentrakach a holocaustu? jakou to ma souvislost s tim, ze neverim konstrukcim americke zbrojni lobby, proboha? mimochodem, zkuste si odpovedet na otazku, vyznavaci ktereho nabozenstvi povrazdili v jeho jmenu daleko nejvic lidi, a vezte, ze islam to fakt nebude.

pani katerino h.,

to, ze jste kovana radlistka je zrejme z toho, jak rada obhajujete napady radla a jeho party, to, ze jste navic xenofobka je zrejme z vasich nazoru na vyznavace islamu a celkove dikce, kterou pri psani o nich pouzivate a argumentaci na urovni "vsichni cikani kradou".

co se tyce vasich uvah o zdravem rozumu, dovolil bych si pochybovat o tom, je-li jeho nejlepsim projevem - jak je tomu ve vasem pripade - duvera v naprosto absurdni informace kruhu, ktere v nejakem problemu stoji na jedne strane a maji v nem sve zajmy. je to podobne, jako kdybyste objektivni informace o dopadu reintrodukce rysa na sumavskou prirodu shanela v sidle ceskomoravseke myslivecke jednoty.

pane ludviku,

vase rozhodnuti zustat na duchod v usa znamena pro nasi zemi opravdu citelnou ztratu. ale jak vas znam, vy nam budete pekne po hedvickovsku nezistne radit pres ocean. muzete nam prosim alespon prozradit, co bylo hlavnim motivem tohoto rozhodnuti?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Radare Radare do roka a do dne (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2008 13:59

Tak co dela radar?

Uz behaji kravy v okoli Cernosic s hromadou rakovinych nadoru ve vemenech, nebo deti skolou povinne v noci zari a podezrele rychle rostou?

Ludvik

Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 7 z 10


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.