cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 6 z 10
Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Seňorita Juanita (IP zapsáno)
Datum: 10.11.2007 12:47

Podpořte výstavbu radaru v Mukařově!

[www.radar-mukarov.estranky.cz]

(a na Brdech maj klid.)

S.J.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 12.11.2007 00:15

P.K napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Vědci poprvé zpochybnili studii o radaru. Je
> povrchní.....[aktualne.centrum.cz]
> vot-v-cesku/clanek.phtml?id=513528


není povrchní Klvaňa? Nemá náhodou nějakou chybku na "domečku" ? Třeba se nakonec vedle něj nastěhují Červeňákovi o síle 30 ti lidí na onen dům - co by mu potom smrdělo je otázka :-) a nesmrdí náhodou do okolí jeho dům ? Co je vlastně smrad?
Smrdíte si? Kdo smrdí nejvíc? Co smrdí nejvíc?
Chodí Klvaňa Pod Lípu nebo do Luny? Chodí Klvaňa?
Já už z toho našeho rádlovského místa pro žití jen sedím na prd3li a tiše polykám do prázdna....hele p. Meles pojďte někdy na pivo :-)

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Seňorita Juanita (IP zapsáno)
Datum: 22.11.2007 14:03

Tak v Mukařově bohužel nakonec radar taky nechtějí. Zastupitlstvo, mimořádně za tímto účelem svolané, tento úžasný nápad zamítlo.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2007 10:05

sakra, takova vlna antiamerikanismu! aby se nad mukarovem neobjevily B-2! nakej tabor alkajdy by se tam nasel, jako se zatim nasel kdekoli, kde se najit mel smiling smiley)).

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: P.K (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 07:32

CIA: Íránci zastavili vývoj jaderných zbraní.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 12:21

ale pane P.K., kvuli tomu preci neni nutne zastavit cpani americkych raket a vojsk do evropy. On se operativne vymysli jiny duvod... (s nejakym by mohl prijit i nektery z nasich americkych rektalnich spelologu - bud ten z vonoklas, nebo nas vlastni cernosicky nazrzly radluv pionyr).

alespon bysme se trochu pobavili...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 13:12

skoda, ze zprava nedava vysvetleni, proc v Iranu neprestali obohacovat uran. Jak rekl Barak, "nemuzem si dovolit odpocinek jen kvuli zpravodajske zprave z opacne strany Zeme, byt od naseho nejvetsiho pritele." Zeny a divky, pripravte si hadry na hlavu.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 13:31

pane GIBe, vy neverite informacim od vlady USA? co si to vubec dovolujete????

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 14:27

Melesi, mate to popletene. Zprava je od CIA, ne od vlady. Nemyslite, ze kdyby napr invazi Iraku neudelali Amici, ale zrzavi pionyri, nasly by se wmd a nenasel by se Saddam?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2007 20:55

do sveta to pustili americti vladni cinitele, nikoli cia. a druhe casti vaseho prispevku zhola nerozumim, priznam se.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Záhada křesla Montauk (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2007 04:55

Tady jsem neco nasel. Neni to co ti zli Amikova vlastne chteji stavet? Posudte.

Ludvik

>>>>>>>>>>>>>>>>


VÁLKA MOZKů

Nový způsob vedení boje *

Nebezpečná cesta psychozbraní *

Záhada křesla Montauk *

Oběť nemůže ozáření klást odpor. Pomatení, strach, depresi, nevolnost, formování vědomí celých skupin obyvatelstva, ale také vyřazení vojenských základen z provozu a mnoho dalších manipulací s psychikou lidí, dovedou v současné době způsobit psychotronické informace modulované na určitých vysílacích frakvencích. Nezanedbatelnou roli v ovlivňování nálad a postojů lidí sehrává

Projekt Montauk.
Záhadný název stěží odmaskujeme, když nahlédneme do turistických průvodců. Tam je totiž Montauk na Long Islandu popisován jako příjemné městečko s krásným výhledem na moře, jako stvořené pro surfování, jízdu na koni, golf, tenis a rybaření. To je jen část pravdy. Skromné městečko má také opuštěnou vojenskou základnu, která byla v 50. a 60. letech součástí raketové obrany. Později byly prosotory jejího areálu zahaleny tajemstvím. Začaly se zde provádět prostřednictvím nejmodernější techniky pokusy s působením na mozková centra a lidské vědomí. Mnozí z lidí experimentální praktiky nepřežili. V rámci projektu Montauk se například provádělo ovlivňování nálad lidí v okolí základny měněním frekvence radaru. Obrovský radarový vysílač v pásmu 425 - 450 megahertzů působil jako frekvenční okno, pomocí kterého bylo možno proniknout do lidského vědomí.
Reflektor radaru byl namířen na dům, ve kterém se nacházely pokusné osoby. Ty byly zasahovány radiovými vlnami s obrovskou intenzitou a rozdílnými frekvencemi. Experimenty se opakovaly a zkoumání se zaměřovalo na proměny různých biologických funkcí. Změny frekvence působily rozdílně, vyvolávaly spánek, smích i pláč, stejně jako zlost a zuřivost.
V průběhu času se zjistilo, že stejných efektů změny nálad lze dosáhnout zářením, které vychází z reflektoru radaru v protisměru. Toto záření mělo výhodu, že u pokusných osob nedocházelo k tělesným újmám.
Počítač, řídící čínnost vysílače, byl naprogramován tak, že frekvence vysílání přeskakovala mezi pěti různými hodnotami. Zjistilo se, že působení na lidskou psychiku je o to silnější, čím rychleji následují jednotlivé frekvence za sebou. Cílem bylo určit, jak na člověka působí různý počet skoků mezi frekvencemi a rozdílné modulace.
Po shromáždění vyhodnocených výsledků už bylo možno vytvořit přístroj, jehož působení na lidskou psychiku bylo předem vypočítáno. Specialisté sestavili pro tento přístroj počítacové programy tak, aby byl použitelný pro armádu. Proto také vynález počítačem řízené psychozbraně dostal vysoký stupeň utajení.


Záření láme vůli
Psychologické zbraně, které mohou donutit nepřátelské vojáky třeba k tomu, aby se okamžitě vzdali, používají záření, které zlomí vůli dotyčného. Oběti se nejprve zvenčí útočícím vlnám brání, ale v určitém okamžiku je záření tak silné, že nemohou klást další odpor. V důsledku námahy, kterou se člověk brání, má údajně docházet i k trombóze mozku. Kromě zlomení vůle se dále do podvědomí dotyčného přenášejí také vzory myšlenek, které mu vsugerují myšlenky, které jsou žádoucí. To lze provádět i pomocí magnetofonových záznamů. Experimenty prokázaly, že na magnetofonové pásky lze zaznamenávat také vzory myšlenek. U psychozbraní se speciální myšlenkové vzory, nahrané na magnetofonových páskách, při přenosu vysílačem velmi rychle opakují. Je-li vysílač takových psychozbraní dostatečně silný, může způsobit dočasné "vymytí" mozků měst, armád, zemí (používá se v době míru nejčastěji u příležitosti celostátních voleb nebo vnitrostátních mocenských zvratů) a na vyšší urovni i celých planet.
Tato psychologická zbraň, působící prostřednictvím radarových paprsků, se často nazývá "PSI zesilovač", tedy zesilovač mimosmyslového vnímání. Existuje ovšem zbraň, ke které se označení "PSI zesilovač" hodí ještě lépe: je to vysílač Montauk se speciálně zkonstruovaným křeslem.


Vysílač jako "vidoucí oko"
PSI zásah, uskutečňovaný z křesla Montauk, které bylo původně zkonstruováno jako řízení vysílače pro experimenty s časem, probíhá následovně. Vlny, které vycházejí z hlavy osoby, sedící na tomto křesle, ovlivňují oscilátory a jejich signály dále zpracovává počítačový program. Ten řídí generátory, které dokáží vytvořit elektrické, magnetické a gravitační pole. Myšlenky z éteru tak mohou být osobou na křesle Montauk zesíleny a zviditelněny.
Při použití této psychozbraně vytváří osoba, sedící v křesle Montauk, telepatické spojení s další osobou, která se zdržuje na zcela jiném, vzdáleném místě. Takové talepatické kontakty lze vytvořit daleko snadněji, než by člověk předpokládal. V každodenním životě k nim dochází, aniž bychom si toho byli vědomi. Příklady známe všichni.
Vzpomeneme si na nějakého přítele, najednou zazvoní tefon a na druhé straně se ohlásí právě on. Předchozí telepatický kontakt může vzniknout tak, že před telefonátem přítele uvažujeme například o tom, zda je doma, zda bychom jej zavolánim nevyrušili atd. O několik sekund později zazvoní telefon. Když se přítel ohlásí, volaný překvapeně řekne: "To je legrační, právě jsem na tebe myslel."
Obdobně osoba sedící v křesle Montauk vědomě vyvolává telepatické spojení s někým jiným a soustředí se na něj. Jako pomůcku při tom může držet v ruce jeho fotografii. Vysílač Montauk působí na osobu, ke které směřují myšlenky. Není však nutné, aby tento projev proběhl až po zhmotnění. Stačí, když osoba v křesle Montauk cítí elektromagnetické pole, auru cílové osoby, podobně jako při její fyzické blízkosti. Nehmotná těla osoby v židli Montauk a nehmotná těla cílové osoby se prostorově kryjí. Toto projevené nehmotné tělo má přímé spojení s kontaktovanou osobou, která se může zdržovat na velmi vzdáleném místě. Člověk sedící v křesle má dokonce možnost převtělit se do oné osoby a identifikovat se s ní. Tím pádem je také schopen vidět, slyšet a cítít jejími smysly.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: evil (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2007 15:03

Ludvicku, prestavam chapat, oc ti vlastne jde. Ses fasoun?
[cs.wikipedia.org]

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Miloš Vedral (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 23:06

Vážení,
byl jsem služebně asi před pěti roky v Iránu. Každý Iránec s kterým jsem mluvil, vždy převedl řeč na jaderné zbraně a jak je Irán nutně potřebuje. Vždy se mě ptali, jestli má ČR jaderné zbraně, když má tak velké zásoby uranu. Když jsem jim řekl, že ČR nemá jaderné zbraně, tak to nechápali a říkali, že pouze stát, který má jaderné zbraně, může být plně svobodný. Snažil jsem se jim vysvětlit, že ČR je malá země a že jaderné zbraně by nám nebyly k ničemu, ale vůbec tuto polohu nechápali. My je musíme nutně mít a my je mít budeme, říkali a byli to lidé, kteří na tom aktivně pracovali. A tak si myslím, že na tom radaru něco je a určitě nejsem proti jeho stavbě a budoucímu provozu.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 07.01.2008 09:38

jeste byste mel doplnit, jake sluzby se ta Vase navsteva tykala. Jini Iranci zase rikaji, ze oni uz to nezmeni, snad jejich deti. Deja vu?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 09:47

pane vedrale,

a vy se divite, ze lide v zemi, ktere banda vsehoschopnych petrolejaru z nejblbejsi zeme na svete vyhrozuje permanentne likvidaci (a kteri maji nejblizsi ilustraci bezohlednosti a naproste hlouposti tech samych primo za hranicemi), maji potrebu se na eventualni utok pripravit?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 11:51

Vas osud je muj osud. Vase stesti je moje stesti... --Islam Karimov, prezident Uzbekistanu, nedavno potreti po sobe zvoleny, navzdory zakonum sve zeme a to vetsinou 88% hlasu, tajemnik UV KS Uzbekistanu v letech 1989-1991. Melesi, nepatril takhle pod Persii sveho casu Afghanistan, Azerbajdzan, Tadzikistan, Uzbekistan, Iran a Irak? Ja vim, nerozumite.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 11:54

mate pravdu, nerozumim. jste nesrozumitelny.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Miloš Vedral (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 15:07

Pan Meles je zřejmě nějaký agent nějaké cizí mocnosti, jinak si jeho názory neumím vysvětlit. Taky nepoužívá háčky a čárky, snad to píše přímo z Teherááánu.
Pane Meleši, zajeďte se tam podívat, ale s manželkou či přítelkyní, hned v letadle Iran Air si bude muset zahalit tvář, bude muset dodržovat přísná pravidla islanského oblékání. Zkuste se tam např. zeptat, kde tam mají křesťanský kostel, protože v neděli jste zvyklý chodit do kostela. Ale jinak je to tam fajn. Nebo tam zkuste zapalovat auta, že jako nemáte jako Evropan dost svobody, jsem zvědav jak skončíte.
A tito lidé mají v sobě zakodován boj proti nevěřícím a to jsme my všichni, celá Evropa, Indie, severní i jižní Amerika a ještě kus dalšího světa. Někdo našemu kontinentu již začal říkat Eurábie. Pokud se nezačneme jen trošinku bránit, opravdu to tak skončí.
Takže já beru ten radar jako takovou malinkou obranečku proti všobjímajícímu islámu, který si jako cíl klade svatou válku.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 15:21

aha, takze oni jsou jini a proto spatni. tak uz tomu rozumim... mimochodem, vase rozhorcovani nad zahalovanim se je na urovni prskani nad faktem, ze do opery si musite vzit oblek.

mimochodem, proc nemuze mit iran jaderne zbrane, kdyz je ma zeme mnohem nebezpecnejsi, rozpinavejsi a fundamentalistictejsi (ani ajatolah chomejni, narozdil od byvaleho fetaka a alkoholika, dnes newborn krestana bushe nikdy neprohlasil, ze je potreba napadnout nejakou zemi proto, ze mu to poradil buh).

mimochodem - kdyz mluvite o rozpinavosti islamu - prectete si nejake dejiny krestanstvi a pak se nad tou rozpinavosti zamyslete znovu.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Miloš Vedral (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 18:35

Pan Meles je zřejmě zuřivý antiamerikanista, dobře mu tak, ale pro mne je rozhodně USA daleko lepší varianta než Irán. V USA si můžete v podstatě dělat co chcete, ale v Iránu nemůžete skoro nic. Já jsem tam měl strach si jít i koupit poštovní známku na pohled a říci u okénka na poště že je to na pohled do USA.
Ano, oni jsou jiní, jako vy jste pane Melesi jiný než já, ale já vám toto právo neberu, nemáme tady zákon, že všichni lidé musí být křesťané a když by náhodou nebyli, tak máme všichni právo je zabít a podříznout jim hrdlo!! To je ten hlavní rozdíl, ještě to nechápete?? Sám ostatně přiznáváte, že islam je na úrovni křesťanství někdy ve středověku, kdy se upalovali kacíři a zabíjeli nevěřící. V 21. století bychom ale měli být někde jinde a zde fundamentální islám silně zaostává.
Srovnání ženských oděvů v Iránu a obleku a kravaty když jdete do divadla silně kulhá pane Melesi, opravdu byste se tam měl jet podívat co lidé MUSÍ dělat a naopak co všechno NESMÍ.
Jestli jsou Černošice plné takových Melesů, tak křesťanský Bůh nás ochraňuj!

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 22:24

Jo, pane Vedrale, kdyby to byly jenom Černošice. Ona jich bohužel začíná být plná Evropa. Už to tu napsal mslím GIB; ženy a dívky, chystejte si hadry na hlavu, budou se hodit, jestli se včas nevzpamatujeme (a jestli už náhodou není pozdě).

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 00:01

Mr. Vedral - pokud jste se bál jít do trafiky, tak to jste tam neměl vůbec jezdit a sedět pěkně na zadku doma. Nechápu proč jste tam tedy jezdil? Asi jste z toho měl pořádný ranec na dietách, protože jinak si Vaše plky vysvětlit nedokážu. Příště jeďte o kousek blíž do neandrtálního Polska za militantními katolíky s řípou. Tam si budete určitě lebedit. Nebo do Irska.........
Neznám Vás a nemohu a ani nechci soudit, ale Vaše postřehy jsou k uzoufání úzkoprsé....

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 00:09

Pane Vedral, jediné, co Vám mohu poradit, je, abyste tam již nejezdil, když Vás tamní pravidla tak iritují. Každá společnost má takové normy, ke kterým dospěla svým vývojem a je jasné, že když někam přijedu jako cizinec a začnu prudit do místních autorit a zvyklostí, moc dobře se mi asi nepovede. Já osobně bych trvale podle islámských pravidel žít nechtěl, ale pokud bych tam přijel jako host, chtěl něco poznat, nedej bože s těmi strašnými barbary obchodovat /psal jste, že jste tam byl služebně/,snažil bych se je respektovat. Nevím, jaký je Váš vztah ke zdejším českým společenským normám, je docela možné, že je konzervativnější než můj. Jistě ale chápete, že změnit něco zde, ve vlastním známém prostředí proti vůli masy a jí ovládající moci je velice těžké. Snažit se o to v cizím prostředí, kterému nerozumím a v němž nemám žádné zázemí, je čiré bláznovství.
Ale vrátím se k tématu radaru. Nevím, jestli je Vám známo, že k čelnímu místu Íránu v takzvané ose zla vážnou, ne-li rozhodující měrou přispěl záměr zřídit ropnou burzu, na které by se obchodovalo v eurech, nikoli v petrodolarech. [cs.wikipedia.org]
Je neoddiskutovatelné, že USA ve svém šíření demokracie a válce proti teroru /rozuměj masakrování civilistů, trvalému rozvracení společenských poměrů a vytváření ekologických katastrof obludných rozměrů/jsou motivovány především svými strategickými surovinovými zájmy. Toto tvrzení není antiamerikanizmem, je to fakt. V době, kdy stále roste spotřeba energetických surovin, především rychle se rozvíjejícími asijskými ekonomikami, a zároveň je na dosah takzvaný ropný zlom /podle některých analýz již proběhl/, toto nevidět je naprostou zaslepeností. Nicméně slábnoucí vliv neokonzervativců, nezvladatelné problémy v Iráku, pád dolaru a další důvody, mezi nimi zpráva CIA o íránském jaderném programu, vedly k tomu, že z bushovy "osy zla" už nezbyl nikdo. Argumentovat tedy Íránem ve prospěch amerického radaru v Brdech si mohou dovolit tak pánové Klvaňa, Vondra, Topolánek, paní Parkanová a další osoby, od nichž již nikdo nic relevantního neočekává, nikoliv však seriózní diskutující.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 00:23

Díky kanče za obsáhlý příspěvek - snad ho to trkne.......

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 09:34

pane vedrale,

vse, co bych vam chtel napsat, je uz v prispevcich panu big smoka a kancia.


pani katerino h.,

jak vidim, krom toho, ze jste kovana radlistka, jste i primitivni xenofobka. coz me ovsem neprekvapuje.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 10:12

Asi se teď projevím jako primitiv, ale víc než íránský jaderný program mi vadí špína, smrad a somráci na Hlavním nádraží, přes které denně chodím, byť ho přestavují. Ten kšeft uprostřed, který mi připadá jako další pračka peněz, to moc nevylepšil.

Radar neradar, Írán NeÍrán, tohle mi asi fakt vadí víc.

A na Václaváku je víc slyšet jazyk ruský než arabština. Mimochodem, Marokánci v bistru v Opletalově ulici mají jídlo, které prodávají, čisté, čerstvé a jsou příjemní a úslužní. Tak nevím....

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 16:18

Díky Enzilo mluvíš mi z duše.Jen k tomu smradu si vzápětí musím říct, kam ty lidi v zimě půjdou.Asi jsem moc útlocita.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 16:51

No, já jen, že chodník před Hlavákem byl zamrzlej, že těch pár blbců, co ještě je ochotno ráno vstát z postele a jít makat, se tam málem přerazilo a Hlavák byl plnej nejen bezdomovců, ale i různých somráků a nechucus pracus.

Fakt nevím, jak těch pár pracujících blbců se zlomenými nohami tuhle republiku udrží.

Krom toho, jak ho postupně uzavírají, musíte chtě nechtě tím smradem projít. Jednou se to dá vydržet, ale denně je to dost náročné. Dnes jsem měla co dělat, abych nepřidala znečištění svojí snídaní (pardon). Když k tomu připočítám častý střet se somráky, kteří se nestydí otravovat lidi i u pokladen, tak to s prominutím nasere i tak pozitivní osobu, za jakou se občas považuji.


Jsem taky útlocita, ale pokud budu denně rozhozená podobnými zážitky, tak mi to na zdraví nepřidá.

Dovedu pochopit, že se člověk dostane do tak svízelné situace, že tam skončí, ale nevím, zda je pro tenhle stát dobrou vizitkou, že se musejí slejzat zrovna tam.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Miloš Vedral (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 20:09

Pane Big smoku,Kancie a Melesi,
já Iránce i jiné jim podobné respektuji, ať si doma dělají co chtějí, ale začínám se pomalu bát, že tu svojí svatou válku začnou exportovat směrem na západ (ale i jinam), ale hlavně směrem, kde bydlím. Znovu opakuji, že u nich není hřích zlikvidovat nevěřícího (tak jako to dělali křesťané s pohany ve středověku) ještě v 21. století. Pokud se tak dělo ve středověku, kdy koně byli hlavní dopravou a meče hlavními zbraněmi, ještě se to dalo vydržet, ale s dnešní technikou jsou tady coby dup. To nakonec ukázali v září 2001 v USA.
Ale i v Černošicích jsou zřejmě lidé, kteří si myslí, že to celé na Manhattanu a jinde zorganizoval Bush a další US imperialisté - pánové to jsem slyšel ve škole celou dobu kdy jsem do ní chodil a tak jsme celá socialistická soustava spolu s dalšími mírovými zeměmi bojovali proti US imperialismu, až jsme to nakonec ekonomicky, vědecky i lidsky vyhráli a na celém světě nyní vládne mír a socialismus. Nechápu pane Melesi, kdo tak může vůbec uvažovat, je to tragedie, že existují lidé jako vy. Lidé jsou holt nepoučitelní!!

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Ludvik Milosovi (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 20:55

Amen pravim vam.

Amen,

Ludvik

Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 6 z 10


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.