cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234567Následující
Aktuální stránka: 2 z 7
Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Vera (IP zapsáno)
Datum: 10.02.2010 17:21

Vážený pane Hradílku, promiňte mi můj omyl. Vzhledem k tomu, jak jste informován a angažován v celé věci, jsem usoudila, že máte blízko k současné radnici anebo politickým stranám, které v ní působí nebo alespoň chtějí působit. Pokud jste běžný občan Černošic, stejně jako já, tak se s Vámi nebudu pouštět do sporu o využití pozemku. Každý má právo na svůj názor. Je jistě nutné formulovat vize,jak bude město fungovat za dvacet a více let. Někteří, věřte, že nejsem sama, zkrátka musí řešit současnost. Pro nás momentální černošická realita ještě nedosáhla úrovně jeden a dvacátého století. Přeji hezký večer Věra

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 10.02.2010 17:35

Paní Věro držím Vám palce.Vím co obnášel boj za důstojnou cestu, který jsem podstoupil spolu se sousedy při nastěhování do ulice Alešova.Pokud neprší je to celkem fajn,v opačném případě ale jezero z Husitské(rozdílná výška komunikací)...
Pan Hradílek je nestraník(doufám),orientuje se v problematice obce a navíc slušný člověk.Předpokládám,že zvažuje kandidovat.SK

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Vera (IP zapsáno)
Datum: 10.02.2010 18:17

Díky za podporu a pochopení pane Kuníku. Je mi už dávno jasné, že to bude bitva. Zatím dopisy ani petice za celou ulici (Domažlická) nepomohly a zůstaly bez odpovědi. Při osobní návštěvě na úřadě jen výmluvy, trapné vytáčky a "ztracené" stížnosti. Paradoxem je, že je k nám ještě sváděna nákladní doprava z okolních staveb, aby se nově vybudované ulice neponičily. Navíc ani ty náklaďáky nemusejí udržovat v čistotě, může z nich bahno klidně padat, u nás na tom nesejde. To, jak dokáží ulici rozjezdit Tatry s vlekem, nemusím nikomu vyprávět. S údržbou se nedá počítat, protože to také pořádně nejde. Rybníčky za deště jsou hrozné, ale letní prach, který se zvedá až do výše prvního patra, je pro alergiky opravdová chuťovka. Když se pak dozvíte, že se s rekonstrukcí nepočítá pro nedostatek prostředků, tak to vás zvedne ze židle, když vidíte, na co všechno prostředky jsou. No, tak jsem se vyplakala a moc to nepomohlo. Bude třeba razantnější akce. Možná se přihlásí odvážlivec, kterému nejsou lhostejné naše stesky a bude ochoten prosazovat naše zájmy v novém zastupitelstvu. Najde se někdo takový? Zdravím Věra

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 11.02.2010 13:36

ahoj vero,
kandidovat letos nestiham,ale na alergii (specielne tebou zminovanou) sem vyzral :-)))

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Šimon Hradilek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 09:00

Dobrý den,

pokud se k Vám ještě nedostala pozvánka na zítřejší (sobotní) happening pod školou od 10:00 hodin, tak ji můžete nalézt zde: [www.pozemekpodskolou.cz]

Šimon Hradilek

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 10:05

Díky, pozvali jste i vlastníky pozemků?
M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: kafikova (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 12:40

Pročpak? Zájmy vlastníků pozemků jsou přeci jednoznačné - zhodnotit a vydělat.

Někteří zastupitelé mají holt trochu popletené, čí zájmy by měli prosazovat:-)

Lidé tam přijdou přesvědčovat Vás, pane Strejčku a ne majitele pozemků.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 13:11

Paní Kafíková, přesvědčovat mě o tom, že si na cizím pozemku může obec plánovat co chce a že tak je to správně? Nebo snad o tom, že vlastníci pozemků darovali obci málo a měli bychom je z pozice moci přitlačit pořádně ke zdi, jinak ze svých polností nebudou mít nic? Na to mám jedinou odpověď: "Díky Bohu, tyhle časy jsou již dávno za námi. Nedoknutelnost soukromého majetku je něco, co je potřeba respektovat i kdyby se to zbytku obce stokrát nelíbilo." Začíná to silně zavánět bolševickými názory. Prosím uvědomte si, že drtivá většina obyvatel Černošic jsou stejnými vlastníky nějakého pozemku jako ti pod školou. Takže teď můžete přemýšlet, zda hájím zájmy obce nebo ne.
S pozdravem M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 13:37

Michale,
já se přiznám, že tady z toho jsem už jelen.

Včera jsem o tom přemýšlela - chápu Tvoje obavy, co se týká nedotknutelnosti soukromého vlastnictví.

Ale proč se tady tedy už mnoho let neustále omílají všechny možné verze územního plánu???

Že se bojíš precedensu v tom smyslu, aby "ve veřejném zájmu" nakonec nebyl kdokoli donucen vzdát se svých pozemků - to chápu.

Ale jen dotaz - ty pozemky byly dosud registrovány jako polnosti nebo jako parcely? Bydlí majitelé v Černošicích, mají k nim vztah, nebo jsou přespolní a je jim jedno, co tam bude?

Ptám se jako člověk neznalý věci a silně zmaten...

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 14:20

Majitelé jsou místní. V ÚP jsou to částečně pozemky určené k čistému bydlení a částečně jako plochy pro veřejnou vybavenost. Co tam bude jim jedno není. Mimo jiné i o tom byla jednání. Tato změna ÚP je ze zákona, protože je potřeba sjednotit formu územně plánovacích podkladů v celé republice. V momentě, kdy se otevře změna ÚP pro celou obec, pak také ze zákona každý dotčený se této změny může zúčastnit podáním svého návrhu.
Pokud chceme zajistit rozvoj obce v lokalitě pod školou, potřebujeme zde vlastnit pozemky na kterých se tento rozvoj odehraje. Pokud neschválíme změnu ÚP, pak zústane vše při starém a plánovaný rozvoj nebude možno realizovat, protože na soukromých pozemcích to nelze. Takže teď je na stole dohoda, která tuto možnost otevírá. Tato dohoda je však ze strany oponentů napadána zejména pro její tzv. nevýhodnost (jinými slovy majitelé dali málo vůči tomu, co jim změna ÚP umožní realizovat - k tomuto viz. moje vyjádření výše) a jednak pro její koncepci. To je pro změnu otázka peněz (viz. opět moje vyjádření někde výše).
Takže suma sumárum. Máme v tuto chvíli dvě možnosti. Přijmout dar od vlastníků pozemků a změnit ÚP, což ve skutečnosti znamená otevřít prostor pro investice pod školou a zároveň umožnit vlastníkům pozemků zhodnotit jejich majetek, nebo dar nepřijmout a tudíž i nepřijmout změnu ÚP, což by znamenalo žádné zhodnocení majetku vlastníků pozemků, ale také žádný rozvoj pod školou.
Osobně jsem pro přijetí daru a změny ÚP, protože tím město získá hmatatelný majetek, potažmo reálnou možnost rozvoje v lokalitě pod školou. Na tom, že tím získají i vlastníci pozemků nevidím nic špatného.
Měj se M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: kafikova (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 14:51

Jako město máte své občany chránit a prosazovat zájem většiny. Jestli pro majitele je nejvýhodnější si na svých pozemcích zřídit skládku jaderného odpadu nebo ne, je mi jedno, Vy jste tu od toho, abyste tomu zabránili.

Jestli jsou majitelé místní a mají k pozemkům "osobní vztah a nějaké vize" je čistě jejich věc a používat něco takového jako argument je pokrytectví a naprostá demagogie.

Pročpak se tady pár měsíců před volbami začíná prosazovat projekt takového významu, který už nikdy nepůjde vzít zpátky ????
Rok 2002 před volbami centrum Vráž, rok 2006 před volbami Jiroutovy Habřiny apod.

není Vám to už trochu trapné?

udělejte si z toho volební program a dejte to teď k ledu. To je jediné čisté a etické řešení.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 15:55

vzkaz pro "kafikova": evidentně závistivý bezzemek , čtenář Blesku, rudá knížka vždy připravena, zděšení, že by někdo mohl mít vize, nedejbože nejen pro osobní blaho je pro "kafikova" nepochopitelné...

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 16:17

Michale díky za vysvětlení,
jen ještě jedno - byl by ten pozemek pro obec vcelku, tj. aby na něm třeba v budoucnu mohlo vzniknout hřiště, nebo bude rozsekaný, tj. po kouskách, takže v konečném důsledku to bude pro školní děti nanic???

Já to prostě pochopila tak, že tady jde o to, zda školní děti, když vyběhnou ze školních dveří, tak nebudou mít před čumákem hned další budovy, auta, silnice a zdi, ale že tam vznikne prostor pro vyžití, nějaký plácek, třeba že se prostě proběhnou, když už celý den sedí v lavicích.

Těch přirozených prostor v Č. opravdu ubývá, Nakonec si děti hrají na nádraží a skáčou tam do kolejí... toho jsem byla nejednou svědkem.

Jestli majitelé jsou zároveň místní, tak snad také budou mít děti nebo vnoučata...

No, asi na to koukám naivně... Jsem holt jen pozorovatel.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 16:27

Paní Kafíková, Vaší logice, ač s ní naprosto nesouhlasím, přesto rozumím. Jenom čekám, kdy podobně otevřeně přiznají barvu i politické subjekty, které s Vaším názorem konvenují. Půl roku před volbama by to bylo celkem fér.
S pozdravem M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 16:33

Enzilo, pozemek bude v celku a bude spojen s pozemkem, který v současné době vlastní město v jednu celistvou plochu. V současné době se snažíme vyřešit optimálně poměr komerčních ploch vůči plochám určeným k rozvoji školy. Detailní výsledek by se měl otisknout v regulačním plánu, který lze ovšem přijmout až ve chvíli, kdy budeme mít vše ve vlastnictví města. Bude to další hodně složité kolo jednání. Pokud ovšem zůstaneme ve hře a nezvítězí nad námi všemi nenávist a populismus.
Měj se M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Občan (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 17:03

Vážení přispivatelé, již delší dobu sleduji probíhající diskusi na téma pozemků pod školou.
V prvé řadě je obdivuhodné, jak město ( a to v celé řadě i jiných případů) plánuje svůj rozvoj na pozemcích , které mu nepatří a rozvíjí nesmyslné projekty, nestojící na reálných základech. Velmi mi to připomíná období kolektivizace, kdy obecní zájem stál nad zájmem nedotknutelného osobního majetku. Proč nevydírat vlastníky pozemků příslibem změny územního plány, když“ nasolí“ miliony ( komu je zcela zřejmé) a ještě odevzdají obci zdarma svoje pozemky. Vždyť jsou to přeci bývalí kulaci ,že ¬? Tak proč je trochu neoškubat!!
Za druhé mne překvapuje, jak „šlechetné myšlenky“ se to rodí v hlavách našich radních. Město má díru v rozpočtu, vnitřní zadluženost v infrastruktuře ještě cca 300 mil. , ale nesmí promarnit šanci uchvátit poslední zelené pozemky široko daleko, pozemky pod školou, aby zde postavilo další politický pomník. Bylo by to pěkné , kdyby všechno zaplatila Evropská unie, ale tak to nechodí a vědí to všichni. Město do takového projektu bude muset investovat mnoho desítek milionů, a provozovat nerentabilní objekty mnoho let. Leda, že by se toho zhostili „ nezištní“ pánové Dvořák a Jasek, kteří se srdcem na dlani předkládají městu další „šlechetný“ projekt . Stačí se podívat do registru Ares, čím se oba pánové zabývají a je zcela zřejmé, že to charita není ! Developing a welness zjevně pánům vynáší, tak proč se nezadrápkovat i v domácím obecním projektu, že ?
Přátelé, otevřete oči!! Vůbec nejde o poslední možnost zajistit pro naše děti a budoucí generace poslední kousek zeleně v tak „nehostinných“ Černošicích. Jde jen a jen o prachy, a o osobní zájem. OK , nejsem vůbec proti businessu, ale ne financovanému z obecní kasy, která musí zaplatit obnovení infrastruktury, a ke všemu je ještě děravá. A vlastníky pozemků lituju, komunisti jim je ukradli a jak je vidět kolektivizace v moderní podobě pokračuje.
No uvidíme, jak kauza dopadne a která zájmová skupina vyhraje. Jen mne mrzí, že „křik " paní Gottelové ustal, a že podlehla nátlakům zájmových skupin. Je vidět, že sedět v zastupitelstvu je prima, a rozkmotřit se s kolegy před volbami by nebylo rozumné. Ani paní Gottelovou volit nebudu. Škoda, měla můj hlas skoro jistý.
Vy si vážně myslíte , že Černošicích žijou samí hlupáci ?!?
Občan Černošic

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Šimon Hradilek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 17:13

Vážený pane Strejčku,

pokud jde o územní plán, tak situace je přeci taková, že v těchto dnech (aby bylo možné územní plán schválit do konce volebního období) by měl odejít čistopis územního plánu na dotčené orgány státní správy.

V tomto čistopise již musí být zakresleno, jaké bude funkční určení ploch (tedy co zůstane VV, co bude nově OC či OV). Pokud tedy má dojít k „sladění“ zájmů vlastníků a města, musí se již konkrétní dohoda s vlastníky o darované části pozemků projevit právě do nyní odesílaného čistopisu územního plánu.

Původní dohoda s vlastníky přeci byla taková, jak jsem zjistil na schůzce na úřadu, že město dostane část pruhu ve střední části lokality a komunikaci přiléhající ke spodní části pozemků vlastníků. Nevím, zda-li došlo k nové dohodě o umístění darované části pozemků s vlastníky. Původní určení darované části pozemků však dle mého názoru rozvoji školy neprospívalo.

Klíčové tedy je, jakou část pozemků město dostane „darem“. Regulačním plánem se určuje výška domů atp., nikoli funkční využití území. Pokud město získá pruh uprostřed lokality, bude dost obtížné jej využít ku prospěchu školy, ale to jsem již psal i Vám osobně říkal.

Šimon Hradilek

Pro občana: Jsem opravdu zvědav, k jakému odhalení dojdete ohledně mé osoby.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: kafikova (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 17:23

Pane Strejčku,

"pokud ovšem zůstaneme ve hře a nezvítězí nad námi všemi nenávist a populismus"... tím NAD NAMI VŠEMI myslíte jako koho ???

Pozemky pod školou mají pro toto město daleko větší význam než pozemky jiné. Opravdu máte pocit, že na takovou změnu máte od místních obyvatel mandát?

Co takhle referendum? - řečnická otázka, centrum pod školou by mělo být volební téma a pokud v takto krátké době před volbami bude město uzavírat takhle zásadní dohody, tak je to nefér a velice to smrdí.

Trampe,
jen mám děti, které do černošické školy budou chodit, a pocit, že je od politika zcela nedůvěryhodné argumentovat tím, jestli majitelé pozemků mají či nemají k místu vztah.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Občan (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 17:33

Vážený pane Hradílku,
Vás jsem ještě zcela nezařadil.Na Vaši otázku Vám odpovím, až zjistím kdo financuje nadaci "Divoké husy", a až pochopím proč předkladatel svého projektu podporuje projekt konkurenční. Křišťálově čisté ??? No nevím .Uvidíme.

Občan.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 17:55

Pane Hradílku, k nové dohodě nedošlo. Nyní je tedy na pořadu dne vyjednat v zastupitelstvu poměry ploch ve vymezeném středovém území tak, aby se optimálně vyhovělo zázemí školy a zároveň to celé bylo ufinancovatelné bez toho, abychom použili peníze z rozpočtu města, které potřebujeme na jiné investice. Středová varianta to do jisté míry také umožňuje.
Paní Kafíková, "nad námi všemi" tedy i nad Vámi.
Mimochodem, tato změna ÚP není nic těsně předvolebního. Že proběhne se vědělo už před volbami v roce 2006. Konkrétně se projednává již dva roky.
Volební program VPM mimo jiné obsahuje bod "podpora a rozvoj městských center". Dostali jsme na to mandát cca 20 %. Těmito dvaceti procenty také v celé věci disponujeme.
M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 19:12

"já jsem jen obyčejný slon, do školy jsem nikdy nechodil". Nicméně koukám kolem sebe a vidím. Velitelství protivzdušné obrany Praha - západ se sídlem na Vráži poloprázdné, 3 vily od SKANSKA reality taky, v okolí spousta "zasíťovaných" pozemků bez známky pokračující výstavby.
Zvonku ta akce pod školou vyzerá akosi čudne. Podle mě to dopadne jako nejúžasnější z úžasných projektů - B & R. V normálním státě by už na radnici bzučeli auditoři...

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Vera (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 19:48

Občane, děkuji za podnětné informace ohledně lidí zainteresovaných na alternativních projektech - pánech Jaskovi a Dvořákovi. Od začátku jsem tušila, že se neangažují pro tak vehementně deklarované všeobecné blaho. Takže nakonec se jedná o vlastní blaho za obecní peníze na přinuceně "darovaných" pozemcích. Paní Kafiková se odhalila sama! Pozor pánové a dámy, abyste nedopadli jako kolegové z brněnské radnice právě dnes. Hezký večer Věra

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: barva (IP zapsáno)
Datum: 12.02.2010 20:27

Odhalilo se, ze zastupitelka Gottelova uz priste nedostane hlas místostarosty, ale bylo to o fous. Skoda

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 13.02.2010 22:53

Michale, stalo se v poslední době zvykem, že město natěšeně spoléhá na prodej posledních zbytků svých nemovitostí s tím, že z toho zajistí již pouze běžné financování chodu obce. Že zbožná přání často nefungují jsme zjistili koncem loňského roku, kdy si obec musela vzít úvěr 14 Mega na zaplacení loňských faktur za běžné služby ( odvoz odpadu apod.), protože se nepodařilo prodat pozemky s dvěma obecními domy. Myslím si tudíž, že v současné době s takto holou řití vůbec nemáme schopnost řešit otázku lokality tak velkých rozměrů a urbanistického dopadu, jako jsou pozemky pod školou. Třeba mne nazveš opatrníkem a pesimistou, Mgr. Rádl by směle sáhl až po škarohlídovi, ale jsem tak trochu ze staré školya naše Rada při zacházení s obecním majetkem zdaleka takto zhovadile a hazardérsky nepostupovala.
Za panování současného triumvirátu se prodalo pozemků cca za 100 Mega, tudíž mi braní si jakéhokoli úvěru na běžný provoz města připadá velice, ale opravdu velice průšvihové a o něčem svědčící.Jsem pro zmrazení celé akce až do doby, kdy Černošice budou opět řízeny zodpovědně a poctivě.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 13.02.2010 23:51

Jsem pro to, abychom do celé akce investovali pouze peníze, které z ní získáme. Což v případě přijetí daru bude několikrát více, než jsme získali z akce "Centrum Vráž" kterou promiň produkovala "vaše rada". Z toho jsme totiž ve skutečnosti nezískali ani korunu. Zbytek si řekneme za týden na schůzce VPM
M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2010 13:13

Michale, z "Cemtra Vráž" též příliš nadšen nejsem, ale pan Pánek nám své tři dohodnuté milióny zaplatil - kdepak je jim asi konec? Mně vadí, že se o kulturním sále (mimochodem nyní jej Pánek nabízi podstatně levněji) už vůbec nemluví, nemluví se už ani o další nezbytné školce a dokonce ani o tom,že vlastník opravdu velkého pozemku pod komunikací ve Středničce by měl dostat alespoň symbolicky něco zaplaceno, pokud vůbec se s ním budou naši "konzervativci"bavit.
Dokonce byl ve hře projekt - patrně jeden z ejakulátů Inspiry, v němž - asi Pánkovi natruc- bylo zase jiné obchodní centrum a lidem se to taky servírovalo jako velice prospěšná věc.
Já jsem opravdu pro to, aby se tato - zatím velice nejasně konturovaná huráakce
dala k ledu, jednání mohou probíhat klidně až do té doby, kdy na radnici nebudou tak profláklé perzóny.Nikdo dosud neví, jak se bude naše finanční situace nadále vyvíjet, co na nás vybafne ze smluv, které tady zanechal pan Skalický atd. atd.
Stávající stav Bajkentrajtu je myslím dostatečným mementem.
Na schůzce nebudu, jsem na horách, ale určitě do zastupitelstva ještě budeme moci pohovořit.Ahoj, Karel

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2010 13:26

Tři milióny jste investorovi podepsali za to, že může zbourat kulturák. V současné době nám nabízí holoprostor tuším za 12 mega. Tohle fakt není dobrý obchod, zvláště když přihlédnu k tomu, že vše jste odsouhlasili jeden den před volbama. Proč jste to nedali k ledu tehdy, jak mě nyní nabádáš? Nemluvě o nabídce vlastníků pozemku pod centrem Vráž městu, která skončila víš kde? Karle já umím odpouštět, ale nezapomínám. Jestli máš svědomí čisté jak prezentuješ, zvední kámen a hoď. Vsadím se, že se ti neodlepí z dlaně.
Nic ve zlém, do schvalování to jistě ještě stokrát proberem M.S.

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2010 19:54

I ty jeden kakraholte, Ty do mně takhle? Teď jsem se kouloval se svým psem a všechno se bez problémů odlepovalo, ale vím, jaké to je hlasovat v rozporu se svým svědomím, i když tenkrát jsme neměli "slíbeno". Ale zpátky k věci: pokusím se sem dostat vyjádření Petra Pánka, kde je nabídková cena poměrně přesně specifikována. Vím, že namítneš, že je to bez DPH, ale k těm 12 Mega se těžko doškrábeš.
Stokrát to už asi neprobereme, ale já, poučen svojí Tebou odpuštěnou ale nezapomenutou temnou minulostí, budu tentokrát hlasovat čistě podle svého názoru. Takhle zesrabená obec, v níž čnějí "výdobytky" developerů opravdu nemá na vyhazování a měla by se více věnovat potřebám svých občanů. Docela si umím představit , že Pánek - pokud si už s někým neplácnul, by šel i na splátky. Ten "holoprostor" má pro lidi 100x větší význam, než poker okolo pozemků, hraný za obecní stranu takovou partou.
Tak nic ve zlém,probereme to snad ještě alespoň jednou.
Zdravím, Karel

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2010 21:16

P.S. Opravuji - jedná se pochopitelně o Michala Pánka. Jeho vyjádření Ti zašlu na Tvůj mail, sem to asi nepůjde, navíc je to moc dlouhé. Čau, Karel

Re: Mokropsy - nové městské centrum pod školou
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 14.02.2010 22:09

Chlapi,perte to špinavé prádlo neveřejně..A neberte mi poslední iluze..SK

Jdi na stránku: Předchozí1234567Následující
Aktuální stránka: 2 z 7


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.