cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 12345Následující
Aktuální stránka: 1 z 5
Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 08:08

No safraporte to jsou mi věci, tak náš pan starosta a místostarosta jsou prý podvodníci....to se ani nechce věřit. A na iDnes je článeček hned na prvním místě? No toto...

[zpravy.idnes.cz]

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 09:19

jsem rada, ze jsem se takove reportaze dozila smiling smiley

co myslite, jak tohle skonci? verejna ostuda a konec politicke kariery muze s netopyri capkou a 'podnikatele' mesijera Jirouta nebo nahlym vycestovanim dotycne damy Moni a odlozenim pripadu? pamet volicu uz se da zamazat hokejkami pro kluky a peknym darkem cirkvi.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 09:25

Boží mlýny.... nebo Bumerang????

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tak jsme zase ve světle reflektorů (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 19:27

a je to dobře! Nejen na titulní stránce MF DNES, ale i v hlavních zprávách ČT! Jen doufám, že média budou tento případ i dále bedlivě sledovat a že jako mnohé podobné nezapadne!!!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: chyrej (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 19:32

No nebojte, se střet zájmů je nemoc, kterou když politik nemá není in..Já se vsázím, že to hoši ustojí.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2009 23:56

je to teda tak, ze pozemky, o ktere dalmatinum (spis vlcakum) jde, nejsou stavebni parcely a aby se z nich staly stavebni parcely, musi zastupitelstvo nebo rada neco zmenit/zrusit? jestli ano, tak predpokladam, ze panove jsou si jisti tim, ze zmena projde tak, jak si to vymysleli. V takovem pripade bych to videla na odvolani clenu zastupitelstva/rady pro neduveryhodnost - ale asi by bylo naivni si myslet, ze neco takoveho je a) mozne, b) realne.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kopretinka (21.04.2009 09:51)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 09:39

Včera dostala moje "teorie pravdy oscilující okolo pomyslného středu" dost na prdel (pardon). Tihle pánové jsou dokladem toho, že ta pravda se někdy v extrémních případech vychýlí jedním směrem (a ne jejich).

Kopretinko - b . :-(

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 10:01

nu, uz se tesim, az sem vleze tomm1 a vsem nam vysvetli, jak je to cele doopravdy a jak je to cele neprosto ciste.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 11:35

:-) :-D
Tak kdyz Vam tak chybim Melesi :-)

Vite, nejtragictejsi v tomhle state je, ze tady jaksi nefunguje pravo a zakon, a urcita cast lidi se to snazi jaksi (investigativne) suplovat, cimz radu pripadu sice nadherne medialne zviditelni, ale vicemene tim i poslou do prd... driv, nez se z toho staci neco opravdu vyklubat.

Ja tady nikoho hajit nehodlam (asi uz jste vazne blbej, kdyz to ani po ste nechapete). Ale uz jsem mockrat rikal, ze pro me jsou rozhodujici fakta (treba rozsudek soudu), a ty fakta v tomhle pripade jaksi nejsou (a nebudou), protoze to nekdo (podle me zcela umyslne) vypustil do sveta driv, nez na ta fakta mohlo dojit (treba ke skoupeni tech pozemku...). Vy tomu mozna rikate bozi mlyny, ja tomu rika pitomost a svinstvo. A souhlasim s chytrym, ze diky aktivite dotycne damy (a zrejme i jeste jedne damy navic) se z toho opet politici vykrouti prakticky bez poskvrnky.

A ze se tady dela spina na vsech urovnich, o tom si nedelam iluze. Uz jsem mockrat psal, ze v tomhle state kdo ma moznost, ten ji vyuzije (holt "moderni doba"...). A kdyz si navic jeste muze delat zakony a vyhlasky...

Jiny zase vyuziva spinu, aby se k te moci teprve dostal. A investigativni "zurnalistika" je k tomu jako stvorena :-) (to vite, sledovanost, je sledovanost, z ni televize zijou, nejaky fakta a pravda nikoho nezajima :-) ). Skoda jen, ze ta reportaz obsahuje vetsinou jen "asi, mozna, snad, predpokladame, pak par smichanych radoby faktu s vyjimkami z uzavery, ktere se svete div se vubec netykaly pozemku Jirouta a jeho aktivit (jak jsme si tady objasnovali nedavno, ze ???), ..., atd, atd"

Rad si pockam na soud, ktery ale podle me diky podobne "zurnalistice" bohuzel nikdy nebude. A tomu mam tleskat ???? Vyhanenim jedne spiny druhou spinou, a mozna jeste horsi ???? Des bes...
Zkuste Melesi konecne prijit na zastupitelstvo i s ostatnimi nespokojenymi a ptejte se konecne verejne - a ne tady a porad dokolecka nesmyslne me !!! Brblani tady a v novinach je uplne o hovne (s prominutim...). Az takovych "zvedavcu" bude dost, zcela jiste budou ve volbach zvoleni lepsi zastupitele. Ale co si Cernosice zvolili, to maji. A tak to jeste dost dlouhou dobu bude, dokud pro Vas a ostatni brblaly bude prilis zatezko zajit na to zastupitelstvo se podivat, jak pracuji jejich zvoleni zastupci - a to jsou ta jedina fakta, ktera tady (zatim bohuzel) figuruji...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 11:46

Kolik stojí lidská čest???

Někdy je hodně levná, bohužel...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Samm (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 13:59

Ad Tomm1 - Ve Vašem příspěvku si v mnoha směrech sám odporujete. Především s vámi souhlasím s větou "Az takovych "zvedavcu" bude dost, zcela jiste budou ve volbach zvoleni lepsi zastupitele." Avšak k těm zvědavcům zcela jistě patří i investigativní novináři, jež Vy označujete za špínu. Nemá smysl se dohadovat jak a komu prospívá "náhubkový " zákon, který v parlamentu navrhl a prosadil Marek Benda /kupodivu ODS/, ale zcela jistě takový případ zafunguje na netečnou veřejnost včetně stranických sekretariátů mnohem účinněji než hlásicí se aktivista v takřka neviditelném procesu "zastupitelstva".
Je dobré v této souvislosti se vrátit k samé podstatě fungování samosprávy a uvědomit si, zda jsou tu zastupitelé pro veřejnost či naopak, kdo koho ze svých daní platí a živí i když toho onoho politika zrovna nevolil, a jistojistě uvědomit si svobodnou volbu nezvolení kokrétní osoby třeba jen pro to, že má z pohledu voliče obličej vepříka a NEMUSÍ tento svůj názor dokazovat soudně ověřenou antropologickou studií.
Volení zástupci na sebe vzali DO0BROVOLNĚ břemeno jistého veřejného zaostření a musejí počítat, že budou sledování nejen veřejností , ale i opozicí tvrdící, že takové svinstvo by oni sami nikdy..atd.
A právě na tom je založen princip pomalu zvyšující se transparentnosti a morálky politiků, který podle se podle mého názoru v reálné situaci /každý na toho druhého něco ví/ u nás dvacet let po revoluci nepodařilo nastartovat. Zda je tím správným krokem již zmíněný náhubkový zákon pana Bendy nechám na Vašem posouzení, ale já jsem, podobně jako staticíce lidí, na vlastní uši slyšel například předsedu poslaneckého klubu p.Tluchoře,zajímajícího možnost nákupu jistých fotografií vcelku anebo jednotlivě, p.Dalíka rovněž autenticky, že už je dávno má, p.Topolánka, že ten Augeášův chlív vyčistí s jasným výsledkem posledního kongresu atd atd. Jestli to pro Vás jsou dohady a neprokázaná špína je Vaše věc, ale věřte že pro většinu voličů je to jasně čitelná zpráva, kterou zveřejněné materiály o místních zastupitelích byť prostředniczvím zhrzené milenky neposouvají jinam - naopak.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 14:50

Vite, kdybych nevedel, ze podobne "investigativni" reportaze maji jediny cil, a to zamerne skodit a pribarvovat veci tak, aby zvedly co nejvice sledovanost, souhlasil bych s Vami. Spina neni novinarina a zvedavost jako takova. Spina je, ze kdyz se ukaze, ze to vlastne je v rovine jen "jedna pani povidala", a je evidentni, ze to neni (zatim) soudne prokazatelne, tak ze se to presto timto zpusobem zverejni, a poda se to tak, jako by to uz bylo soudem prokazane :-) (a tim se znemozni, a zcela umyslne, v podstate jakekoliv budouci dokazovani faktu...)

A jako spinu to povazuju prave proto, ze ve sve podstate to jen napomaha tem, kdo tu spinu zacali :-) (jakoby ve jmenu tech, co tu spinu chteji jakoby odhalit...). Proste vlk se nazral (sledovanost bude dobra, bude hodne reklam :-) ), ale koza zustala cela. Takovy humbuk. Jen takova virtualni realita doma u televize a pocitace.

O problemech s UP se v Cernosicich povida snad od roku 1996. Proc tedy porad jen lidi brlbaj tady, v hospode a v reportazich ??? Zvoleni politici jsou jen presnym obrazem toho, jak vypada cely narod. A ja osobne jsem zastancem, at to klidne po pristich volbach vyhraje opozice, a jsem opravdu zvedav, jak ta zmena bude vypadat :-) (predstavu si muzeme udelat treba podle vladnuti DrAtha ve stredoceskem kraji...). Na celostatni urovni je to jen vymena jedne mafie za druhou. Ze by to v Cernosicich nejakym zazrakem zacalo fungovat jinak ? Mozna ano, takze s chuti vsichni brblalove do toho. Ptejte se verejne NA ZASTUPITELSTVECH svych volenych zastupcu, a volte priste Ty, co jsou vam sympatictejsi. Pokud ale vetsina bude naklonena soucasnym (nebo vam neoblibenym), mate proste smulu. Tak to bohuzel v demokracii je... Ze by v tom "investigativni" reportaz mela nejaky vliv, o tom silne pochybuju (obzvlast, pokud je umyslne namichana s polopravdami a nesouvisejicimi "fakty"=jedna pani povidala, aby to jakoby ziskalo na verohodnosti)...

Fakt se divim, ze obecne spousta lidi veri mediim a neuvedomuji si, jakou maji media moc, a jak teto moci zneuzivaji jen a pouze pro sve zajmy a svuj prospech.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 16:27

Krásné by bylo, kdyby pozemky zůstaly zemědělskou půdou a naše slavné trio by mělo povinnost je obhospodařovat :-)
Z představy do pluhu zapřaženého Jirouta s Přibíkem kterým nad hlavou práská Rádl bičem hýkám blahem :-)

Jinak si jen tak mezi námi nedělám iluze a skoro bych si vsadil, že to celé nebude mít nijak dramatický konec a poslanecký ani starostovský post neosiří a Jirout se nám bude chechtat z Rakouska.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 16:45

to Tomm1: 1) mylite se, Tomme. vase slova mozna mohou na prvni pohled znit rozumne, ale nemate pravdu. o tom, ze nekteri nasi zastupitele kseftuji s pozemky a pro jejich zhodnoceni zneuzivaji sveho vlivu (ne-li i postaveni) se v Cernosicich vi uz dobrych poslednich 5 let. a delal s tim nekdo neco? naopak nyni se muze leccos zmenit - a) priste si daji lepsi pozor, b) budou vedet, ze jsou bedliveji sledovani a omezi tyto svoje aktivity.
mate pravdu, nase spolecnost se potyka s narustajicim marasmem na vsech stupnich verejne spravy - justici nevyjimaje. myslite, ze zdrzenlivost medii muze ociste verejneho zivota napomoci? proto jsem presvedcen, ze i kdyby vetsina reportazi byla delana tisickrat na objednavku nebo pro zvyseni sledovanosti, kazda i castecne odhalena potrefena husa je dobra. politici by se totiz nemeli chovat jen po pravu, ale predevsim take eticky! konecne by melo i u nas zacit platit, ze politici neodstupuji jen pro prokazanou trestnou cinnost, ale i pro neeticke jednani! kazdy politik je nahraditelny, kazdy, i ten dobry.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 16:51

:-) Taky si myslim, ze to v poklidu vysumi a na volby to bude mit jen nepatrny vliv...

A co se tyka toho obhospodarovani :-), neni problem taky nahodou tam, ze majitele tech pozemku jsou ochotni to prodat ??? A ze je porad zajem o dalsi a dalsi stavebni pozemky ? Kdyby majitele nechteli prodavat a chteli hospodarit, branil jim nekdo ? Nebo jim brani i ted ? Asi ne...
Ale proste je to jejich, a oni s tim chteji nalozit (asi) jaksi jinak, kdyz tam uz leta nehospodari. A pak je jen otazkou casu, kdo s penezi se toho chytne a bude mit naladu prosazovat zmeny UP, a diskutovat s radnici a uradem, aby mu to povolili (a on pak mohl prodat stavebni pozemky). Kdyz to nebudou v reportazi zmineni, bude to nekdo jiny, driv nebo pozdeji (podle poptavky po parcelach)...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 16:51

....a predstaveni nasi cernosicke cosa koaly rozhodne ani dobrymi politiky nejsou!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 16:55

Tomme Tomme, to nemyslite vazne! tak at si panove Jirout, Pribik, Radl otevrou realitku a vesele podnikaji, na to nereknu ani pip!!! ale at soucasne nekandiduji do zastupitelstva, ktere o jejich investicich rozhoduje!!!!!!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:01

:-)
Zase michate dohromady 2 veci. Me nevadi reportaz jako takova. Ani skutecne investigativni. Vadi mi ucelove michani faktu a "faktu" (nekdy i umyslnych lzi) s cilem POUZE zvysit sledovanost/navstevnost daneho media :-) A stejne tak mi samozrejme vadi, pokud nekdo muze skryte provadet zmeny (tak jak je to popsano pres tu akciovku - i kdyz jinde ve svete, v civilizovanem svete, je to uz zakazane), ktere muzou obci uskodit. Zisk z podobne akce je mi v podstate sumak (viz ma odpoved Smoukovi). Kdyz to neudelaji oni, udela to nekdo jiny. Vcetne protlaceni zmen UP...

Po takovehle reportazi se dotceni politici mohou v poklidu smat, protoze krome podezreni tam neni nic :-). Nic nekoupili, nic neprosadili, takze o co jde ??? Co tedy bylo cilem te reportaze ??? Myslite, ze ted se budou desne bat a uz to neudelaji ??
:-D :-D
To je dost naivni predstava.

Zkratka cela ta reportaz bude mit jen jeden dopad. V hospode (nebo u televize) si spousta lidi zamudruje, jaka je to desna doba, a vetsina techhle mudrlantu pak ani nepujde k volbam, protoze to preci nema cenu :-). Zbytek bude volit plus minus jako ted :-). Takze kde je ten prinos te "investigativni" zurnalistiky ? Kdo chce, ten vi jak se kdo v zastupitelstvu chova, ale vetsinu to nezajima. Alespon ne natolik, aby treba prisli na to zastupitelstvo, a koukali, jak jimi voleni zastupci pracuji a podle toho jim pak bud dali nebo nedali ve volbach svuj hlas...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:09

:-) Vy to porad nechapete, ze ??

Kandidovat si muze kdo chce a kam chce :-), i Vy nebo Meles :-). Kdyz je (nebo treba vas) vetsina zvoli, tak to vetsine nevadi. A tak to proste je, a ne jinak. A pokud dotceni budou delat neco proti zakonneho, budou odsouzeni. Pokud ne, ma zase kazdy smulu, at se to Vam nebo komukoliv libi nebo ne.

A moralka ??? Podivejte se dobre, ale opravdu dobre, kolem sebe. Opravdu jsou kolem Vas (v praci, na uradech, v hospodach, ...) jen uzasni, charakterni lide, kteri se nenechaji zkazit vlivem moci a penez ? To bych nerekl. Takze proc ten udiv, ze se pak stejny vzorek ocitne i v zastupitelstvu ?

Mlcet k tomu samozrejme nemusite :-). Ja ani nechci aby k tomu nekdo mlcel :-). Schazel jsem Melesovi, tak proc mu neudelat radost ;-) :-) Me by jen zajimalo, co ta "reportaz" tedy dokazala (kdyz uz jsem tady) ?? Cemu pomohla ?? Pripadne komu ?? Poradila s necim treba volicum ??

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:11

Mozna jeste doplnim, kdybych chtel stranit dotcenym v reportazi, asi bych tady nedrzel a neviril tohle tema :-)

To je jen takova poznamka v predtuse, co si zase vyslechnu za <|>viny o "obhajobach a schvalovani" nejakeho jednani :-)

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:17

Jo a ještě si představte, zě prasklo tak deset procent jejich kšeftů. Že hoši toho mají rozjetého víc. Ono by stačilo kdyby se o ně začala konečně zajímat policie a trochu si na ten náš chlívek posvítila.
Navíc, opravdu věřím, že předmanželská smlouva v případě Jirouta rozhodne vztah. Štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš. A když chtějí oba vydělat.......
No nic jdu pracovat na zahrádku, nechám to ještě chytřejším.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:23

Tomme, reakci na to, co chapu nebo ne, a polemiku o moralce si necham na pozdeji; ted mam trosku fofr.
Nicmene reportaz POMOHLA! Kdyz uz nic, tak aspon maji panove Jirout, Pribik a Radl verejnou ostudu. Uznavam, ze neprislusi soudit druhe - vyjma politiku. Uvedomme si, ze politici by zkratka meli mit kriteria nastavena vyse nez ostatni - a melo by to byt normalni!

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Tom (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 17:37

Hele ty Tomme1, kluku jeden dalmatinskej, jen mi řekni jedno, jak to, že v parlamentních volbách v Černošicích má ODS dvakrát vyšší procento voličů než v komunálních volbách.
A to ty černošický kluky z ODS ještě musí volit velké procento přistěhovalců co je ještě nezná. Se mi zdá, že v pravicové vísce pomalu tahle banda blbů konečně končí. Jinak ti přeji pevné zdraví.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 19:29

No, ale v příštích volbách už bude rozparcelováno a prodáno.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Hana Řepová (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 19:41

Na můj dotaz, zda-li je možné nerespektovat beztrestně v Černošicích zákon
(a např. postavit si na zahradě vyhlídkovou věž bez souhlasu stavebního úřadu) pokud si zajistím nadpoloviční většinu v zastupitelstvu k odsouhlasení, pan starosta Rádl odpověděl: „Tak to přesně je..“
Stalo se na veřejném zasedání zastupitelstva v bývalém kulturním středisku, odpověď slyšelo mnoho přísedících občanů.
Někdo zde doporučoval docházet na zastupitelstva. Po této „odpovědi“ to považuji za ztrátu času a drásání nervů,nepatřím do party.
Ale proti gustu...

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 20:53


Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: starosta (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 21:00

No tak co kradem však jste nás to nechali dělat ne?

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 21:23

Jasně že kupců by se našlo patnáct do tuctu, ale tady jde o princip ( aspoň si to myslím ) pokud sedím na radnici a přihrávám si pod cenou cokoliv a pak to díky penězům daňových poplatníků či městskému rozpočtu zhodnocuji a hodlám na tom prodejem vydělat jsem hajzl a ne spekulant ani obchodník.

Re: Už jste to slyšela paní Horáčková?
Autor: pamětník (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 22:01

Vzpomínáte si ještě na tyto diskuze ?

[www-archiv.mestocernosice.cz]

to tomm1:
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2009 22:06

Tomme, pisete, ze nechcete obhajovat nebo schvalovat nejake jednani - v tom si protirecite asi nejvic.
"Opravdu jsou kolem Vas (v praci, na uradech, v hospodach, ...) jen uzasni, charakterni lide, kteri se nenechaji zkazit vlivem moci a penez ? To bych nerekl. Takze proc ten udiv, ze se pak stejny vzorek ocitne i v zastupitelstvu ?"
Tomme, tady se nikdo z diskutujicich nedivi, ze se takovy vzorek ocita i v zastupitelstvu. Jedine, co krome Vas delame, je, ze odsuzujeme chovani techto lidi. Zajimave je, ze prestoze jste popsal takovych radek, nikde neni ani Vas nesouhlas... Naopak Vase argumentace - kdyz by to nedelali oni, delal by to nekdo jiny - ok, je to mozne. Libi se Vam to ale? Nebo si snad myslite, ze se tito hosi jeste drzi zkratka a ze by misto nich mohl prijit snad nekdo horsi? Ja si nemyslim, ze by tahleta parta byla pro nas takovym prinosem. Asfalt dokaze pokladat kazdy - staci, aby zakazky dostavaly Skanska, Strabag apod., a ne Stavitelstvi Rehor. ALE rok a pul nevyresena situace ohledne 4.NP centra Vraz - at uz pozitivne, nebo negativne, ale hlavne nejak. Pres rok nevyreseny kus silnice u bytoveho druzstva - nerikejte mi, ze zde neni mozny kompromis; ale vyjednavani stylu, kdyz nebude po nasem, tak nebude vubec nic, asi nikam nevede... Nic se nedeje ani s prostorem u mokropeskeho nadrazi. Etc etc. Myslite, ze se tu vladne dobre?
Pak si porad nerozumime s tou protipravnosti... Nemyslite, ze je trochu malo, aby se politik choval zakonne, ale ze by se mel nadto chovat standardne i eticky?!!!
Takze kdyby ta reportaz mela prispet byt jenom k oslabeni pozice tohoto tria, tak je to dost.
A jestli ta reportaz volicum v Cernosicich poradila? To se uvidi. Snad ano! Jinak bych nerad, aby tahle cernosicka "ODS" pokazila na podzim vysledek te celostatni...

Jdi na stránku: 12345Následující
Aktuální stránka: 1 z 5


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.