cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 4 z 9
Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 10:39


Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 10:44

Ještě si dovolím jednu poznámku.

Nejsem nijak zběhlá v muzice, kterou děláte. Nerozumím tomu. Já, jako obyčejná ženská, rozlišuji hudbu na líbí/nelíbí. Při práci poslouchám směsku, možná byste se mi chechtal, co tam dokážu dát do jednoho šuplíku.

Před časem jsem byla na koncertu kytarového mága - Satrianiho. Abych pravdu řekla, jak jsem se na něj těšila, tak jsem byla trochu zklamaná. Bylo to v hale na Výstavišti. Připadalo mi, že má špatně seštelované bedny. Měla jsem tenkrát problém (asi s uchem, mívala jsem několik měsíců závratě). Jak hrábnul do strun, tak mi začalo v uchu pískat a měla jsem co dělat, abych sebou nesekla na ten beton. Teprve, když jsem si sedla na zem, zacpala uši, tak to bylo dobré, to už se mi konečně začala ta hudba líbit.

Ale stejně se mi víc líbil ten Peršan pár dní předtím, který hrál v našem kinoklubu - takovou hru prstů na struny, kterou předváděl při tom svém flamenku spojeném s perskou hudbou - to jsem ještě neviděla.

A teď mi řekněte - mám hodnotit Satrianiho???,

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 11:57

pane pite,

pokud marne hledate neco, co urovni presahuje lokomotivu planet ci deliquent, pak vezte, ze vlaky z cernosic jezdi i dal nez do radotina ci vsenor.


pane dvoraku,

abych pravdu rekl, celkem me potesilo, ze jste reagoval jak jste reagoval. tak nejak jsem ocekaval, ze clovek s tak omezenym hudebnim hudebnim rozhledem, jako mate vy, placne takovou totalni kravinu.

zaprve: czechtek byl hudebni festival jako zadny jiny, neb byl vzdy zadarmo a zanrova pestrost tam vystupujicich interpretu byla takova, ze si ji pri veskere snaze nemuzete byt schopen predstavit ani z deseti procent.
zadruhe: co to placate o rychlosti, kterou pry zamenuji za kvalitu? clovece, vzdyt vy vubec nevite, o cem mluvite. stejne jako je techno rychle, je i techno pomale, a stejne jako je techno dobre, je i techno blbe (stejne jako je tomu v jakemkoli hudebnim stylu vyjma metalu a hardrocku smiling smiley a krome techna existuji jeste dalsi desitky odnozi elektronicke i castecne elektronicke hudby, pripadne i hudby naprosto zive. a ty odnoze se lisi jak pouzivanymi postupy, tak ryhlosti, tak nastroji a kdovi cim jeste. na czechteku jsem za ta leta slysel vsechno od techna pres house, reggae, jungle industrial, noise, hardcore, punk az treba po rapovani uryvku ze svejka do hiphopoveho spodku. a za cela ta leta tam vsichni hrali zadarmo, ciste pro zabavu. cili, jestli misto, kam si prijela hromada lidi poslechnout hromadu jinych lidi, kteri hraji siroke spektrum hudebnich zanru a nechteji za to ani korunu, neni hudebnim festivalem, pak by mne velmi, velmi zajimalo, co hudebnim festivalem je. blaboleni o tom, ze czechtek ma k hudebnimu sestivalu tak daleko jako zavody v u-rampe k f1 si laskave nechte od cesty, opravdu nevite, o cem mluvite. (mimochodem, je bezvadne, ze se citite fundovan soudit neco, co jste videl maximalne v televizi a to jeste kdovi jestli.)

co se tyce toho srovnani mony lisy (coz asi ma asi byt ilustrace umelecke urovne vasi produkce) a zeleneho raoula (coz ma asi byt ilustrace umelecke urovne "me" produkce), pak by mne zajimalo, co je na vasi tvorbe tak monalisovite. mate pocit, ze leonardo byl jednim z tuctovych mazalu bez invence, kteri nevidi ani na spicku vlastniho nosu? nikoli, pane dvoraku, leobnardo byl clovek, ktery (nejen) vytvarne umeni posouval dopredu. a ted mi prosim reknete - opravdu se domnivate ze vy, manicka zastydla pred 35 lety a snazici se prehravat nezajimava, stokrat a stotisickrat slysena kompozicni i textova klise, hudbu nekam posouvate? kam, prosimvas? neni to spis tak, ze hudbu nekam posouvaji prave ti, kdo experimentuji a hledaji nove zvuky, nastroje, postupy.

p.s.: jestli znate skupinu manzele (ktera bezpochyby patri k prukopnikum, zkousejicim neco noveho) v jedne sve skladbe zpiva o stretu nove vlny s tou starou: "rozbijem jim kytaru/ kdyz neumej hrat postaru/ kdyz neumej solovat/ jako ritchie blackmore/ jako ritchie blackmore". ta pisen jako by byla o vas.

ovsem opet - proc vam to vlastne vykladam, kdyz pro vas je hudba jenom to, v cem figuruje kytara, baskytara, bici, pet akordu, umastene haro smrdici pivem a texty, kde se rymuje "harlej" a "nalej".

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 13:08

Vážená Heleno,
samozřejmě - hodnoťte. Popište, pokud možo bez urážek, svůj úhel pohledu. Tak jak jste vyjádřila svůj pocit z jednoho vystoupení tomu rozumím - buď se tento koncert Satchovi nepovedl, a to je jistě stává, anebo to zkrátka není Váš šálek čaje, a to je přeci taky v pořádku. Navíc si troufám odhadnout, že ani tento zážitek by Vám nezadal důvod k, navíc anonymnímu, tvrzení, že Satriani je zastydlý kytarový onaninsta, asi cítíte, že třeba kdosi jiný to má úplně jinak - a tuto svobodnou volbu respektujete. Já Vám za to děkuji a budu si Vašeho názoru vážit i v tematicky pro mě ne tak blízkých diskuzích,
- s úctou Vladimír Dvořák

PS - Z Vaší zmínky o Michalovi Bukovičovi je mi velmi smutno...nevěděl jsem. Strávil jsem s ním a dalšími hudebními přáteli před lety Berounku a byl to zážitek. Jak asi tušíte jeho,byť peprná, glosa má pro mě v čemkoliv zcela jinou váhu než ta samá od páně m.melese, viz starší pojednání o jitrnicích.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 13:10


Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 13:13

Pane melesi,
bez krve Vám radím - pročtěte si pozorně Vaše vlastní příspěvky, pak se zavřete do koupelny a vražte si pár poctivejch facek. Kromě toho, že si je zasloužíte se Vám pravděpodobně i uleví. V.D.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 13:28

No, on se mu ten koncert zcela jistě povedl.
Možná to byla souhra náhod, proč se mi nelíbil, kdoví. Ale kdyby se mě někdo zeptal, jak se mi ten koncert líbil, tak mu řeknu "no nic moc" (při vší úctě k tomu člověku). Nebudu přece pět ódy na koncert, který mě zrovna nechyt, jen proto, že je to proslulý kytarový mág. Třeba, až na něj půjdu příště, jestli se toho dožiju, tak se mi líbit bude... Ale tohle asi tahle branže přináší, nebo se mýlím????

A co třeba na oplátku vyprovokovat Melese a sejít se s ním v hospodě. Ale to by mohlo dopadnout nemile, co???? :-)))

On ale Buki Melese docela bral...

Do háje, Vláďo, copak nevidíte, že Vám ten Meles vlastně chce pomoct???? I když ten jeho způsob je hodně svůj...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 13:35

PS. Kdysi jsem poslala Vaší paní svoje textíky, které jsem napsala v záchvatu "tvůrčího nadšení". Jestli je nesmazala, zkuste si je přečíst, třeba Vám něco řeknou, tedy samozřejmě, jestli máte zájem... Hlavně ta o inspekci, ale pozor, je drsná...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 14:16

m.meles-Ty jsi opravdu oslík.Každej může poslouchat co chce a nevidím nic moderního na tom,že budu mlátit klackem do plechovky,přidam k tomu delay a budu se tvářit bůhví co jsem nevymyslel za novinku:-).Tvoje názory o tom jak třídíš hudbu,jsou zastydlý,jako ty sám.
Žijeme naštěstí v době,kdy každý může poslouchat co chce,tak si nech svoje bolševický názory o tom,jak jediná muzika a nejlépe ta tvoje,je nejlepší a zpátky ani krok.Jsi moula a tímto končím s tebou jakoukoliv debatu.
Měj se :-)))))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 14:47

pane dvoraku,

vim, ze fackovani je vasi intelektualni tride vcelku bezny prostredek komunikace, tak si ho v ni prosim ponechte. a rad bych, kdybyste mi vysvetlil, jaka kriteria pro vas musi hudebni festival splnovat, aby byl hudebnim festivalem.

wolte, mily truhliku,

nevim, kde jsem psal, ze si nemuze kazdy poslouchat co chce. samozrejme, at si kazdy posloucha co jeho jest, at je to pepicek zima nebo prodigy. Hudbu tu take prilis netridim - mozna by sis mohl precist, o cem vsem jsem tu psal, ze posloucham. dokonce jsem ani nikdy netvrdil, ze produkce pane dvorakova neni hudbou - i ta je, byt notne zastydlou, protoze hraje-li nekdo zatvrzele neco, v cem uz 35 let nenastal zadny pohyb, hraje proste hudbu zastydlou (vsimnete si, ze jsem ani nikde nezpochybnoval hracske schopnosti kohokoli).
jestli tu nekdo bolsevicky tvrdi, ze jedine jeho muzika je nejlepsi, pak ten, kdo mi tu vyklada, ze nemam hudebni vkus, protoze se mi nelibi nazareth. ale vzhledem k tomu, ze ten dotycny je zrejme clenem tvoji oblibene kapely, nevadi to, zejo?
nu a jestli povazujes elektronickou hudbu za mlaceni do plechovky s delayem, pak halt nezbyva nez konstatovat, ze jsi ignorant.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 14:59

meles-Ty jsi fakt Lojza.Hele poslouchej si co cheš a jestli jsi zastydlej jen na jeden hudební směr,tvoje věc.
Já poslouchám skoro všechno.Neodmítám ani techno.Mám prostě širší záběr.Mám rád i improvizaci jakejchkoliv nástojů,ale nikdy nebudu tak vyjímečný člověk jako ty,abych urážel někoho jen za to,že muziku cítí jinak.
Jsi fakt tak natvrdlej,nebo si děláš srandu??:-)))
Už to neřeš.Plzeň dělá dobrý pivko-na tom jsme snad zajedno:-)))))))Ikdyž starý pořád dobrý:-))))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:00

Bože,
a ke všemu je ještě natvrdlej - alou do koupelny, meteleskum bleskum!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:04

Vláďo podle mě ten meles se prostě celej život nenaučil hrát na kytaru,tak teď vraždí kytaristy. Koukej se radši schovat:-))))))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:04

dvoraku,

jednu vodpoved... jednu vodpoved... alou.

wolte,

kde beres to, ze jsem zastydlej na jeden hudebni smer? na to tu mame jiny kanony.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:06

meles-Největší kanon jsi ty.To mi věř:-))))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:15

wolte,

kdyz neco napises, mel bys to umet dolozit. tak se te jen ptam, kde jsem tvrdil neco o tom, ze dobre je jen to, co posloucham ja. a taky bych byl rad, kdybys mi rekl, ktery ze smer to je. protoze asi vis neco, co ja nevim, a to mi neda spat.

nu, dokazes tedy najit ta mnou udajne vyrcena slova, ktera mi tu otloukas o hlavu a hodit mi je sem? nic vic, nic min po tobe nechci.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:16

meles-Už jsem se chtěl na tebe vyfláknout,ale ještě to s tebou zkusím.Pořád doufám,že si jen děláš srandu.
Podívej se,někdo má rád JAZZ,tak ho prostě hraje.Je to jeho srdeční záležitost a cítí se dobře.Chápeš,že ho třeba vůbec nechce nějak modernizovat????A chceš snad tvrdit,že JAZZ je ubohá muzika???
Já tě fakt nechci nějak urážet,ale děláš tady ze sebe sprominutím vola sám.
Znám spoustu lidí,který dělají muziku na compu,techno a všechno možný,ale vědí,že muzika je sakra dřina a nikdy by neuráželi někoho,pro jiné cítění.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:25

wolte,

ano, at si kazdy hraje co chce, klidne cinskou operu ci gregoriansky choral nebo barokni hudbu. v tom se shodnem. ale pokud mi ten, kdo hraje barokni hudbu zacne tvrdit, ze vsechno ostatni neni hudba, budu ho mit za zastydleho ignoranta. je na tom neco nepochopitelneho? ja jsem se do v.d. zacal navazet az pote, co jsem se dozvedel, ze nelibost k hardrocku se rovna absenci vkusu a primitivnosti.

cili, nikdy by me nenapadlo nikoho urazet pro jeho citeni, ale jen a jen proto, ze mi vnucuje svuj omezeny nazor dany nulovym rozhledem.

da se tedy rici, ze places na nespravnem hrobe, i kdyz ten spravny je vo jednu brazdu vedle.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Wolt (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 15:31

meles-Tak tomu už konečně rozumím.Každej máme svojí oblíbenou hudbu a když si ta hudba najde své posluchače,tak tím líp.
Nechci ti nějak křivdit,ale stejně mám pocit,že první si urážet začal ty, rockery.Nech to už bejt.Konec dobrej všechno dobrý:-))

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 20:54

No konečně, a tady za odměnu zřejmě první skutečně elektronický nástroj. Prosím dočíst do konce, kde všude ho můžete slyšet.
[www.muzikus.cz]
A tady historická ukázka:
[www.youtube.com]
A kdyby to někdo zatoužil vychutnat na živo, tak vřele doporučuji toto:
[www.dejvickedivadlo.cz]
Mějte se M.S.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vulpes Vulpes (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2009 23:38

A nejvetsi zastydlousi sou klasici. Ty masla hrajou toho Mozarta porad stejne, zadnej naznak vyvoje. Kdyby aspon do toho Figaro trochu zarapoval.
Treba "Jo Sevilla, Sevilla, mesto snu. My zijem tu uz spoustu dnu. My tu zijem na Sevillaku, kluci co spolu drzej paku. Jojo"
Takhle je to jen nuda, sed. Uz dveste let. A taky nejak moc not. Zadny samply, zadna elektrika. Kdo tomu ma rozumet? Aspon ze tam nejsou kytary. To bych asi vyskocil z nory.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: ratus ratus (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 00:33

Duh-duh-duh-duuuuuuh...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 02:37

Melesi,
nevidíte si, s prominutím, do huby a LŽETE - toto jsou Vaše autentické vstupy na tomto vláknu, pročtěte si je ještě jednou, zkontrolujte kdo a kdy byl v té době účasten té diskuze a pak - šup do té koupelny a ...přidejte si nášup:

Nejříve dojemný úvod z 03.07.2009 15:25 - M.meles "...nikdy by me nenapadlo nikoho urazet pro jeho citeni, ale jen a jen proto, ze mi vnucuje svuj omezeny nazor dany nulovym rozhledem."

A pak skutečnost z doby kdy jsem já ještě NEVSTOUPIL do diskuze

1.
Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.06.2009 22:22
...temi cennymi kovy bych setril, osobne jsem je videl jednou, asi pet minut, a strasne jsem se za ne stydel. a pak taky jeden kamarad pred par lety pozadal na baru v kinoklubu, jestli by barman nemohl vypnout tu straslivou sr*cku, co hraje z kazetaku, a vzapeti dostal z boku bez varovani pesti do hlavy. ta strasna sra*ka byli totiz deliquenti a vedlestojici byl jeden z nich. sympaticky, psychicky velmi stabilni chlapec.

2.
Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2009 23:08

pane strejcku,

1. nejednalo se o reseni face 2 face, ale o primitivni napadeni nic netusiciho cloveka.

2. rici o produkci skupiny deliquent, ze je to "strasna sracka" neni urazkou, nybrz tzkym eufemismem .



..a moje odpověď závěrem - hudební festival musí PŘEDEVŠÍM splňovat kritérium hudební!

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 02:54

PS... a další melesova originální interpretace z 03.07.2009 15:25
"...do v.d. zacal navazet az pote, co jsem se dozvedel, ze nelibost k hardrocku se rovna absenci vkusu a primitivnosti."

...a moje skutečné vyjádření z 17.06.2009 13:35
"No a v případě Nazareth je to o tomtéž. Že se Vám jejich hudba nelíbí, je Vaše věc, ale kromě toho, že to o Vašem vkusu cosi vypovídá, to objektivně skutečně nic neznamená."

....no comment...

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 03:34

Láďo, tato diskuze, ač se jeví značně zbytečnou má přeci jenom jeden výrazný prvek současnosti (nejenom hudební). Dějiny už dávno nejsou lineární, tedy zjednodušeně řečeno jeden názor překonává popřením předcházející a tak bod po bodu se posunujeme vpřed, ale paralelní. Zkusím příměr: Už dávno nejedeme po jedné koleji někam, ale šíbujeme na jednom velkém nádraží. Začalo to někdy po válce s koncem tzv. moderny.
Všechno se postupně větvilo a díky technologiím, které umožňovaly předávat si informace a sledovat vše v jednom čase (internet je toho zářným příkladem) je stále těžší nalézat ty dříve pevné opěrné body, po kterých vývoj kráčel kupředu.
To se netýká jenom kultury, ale i např. politiky. No a velkým úskalím této změny je i změna jistoty, kterou bychom všichni rádi, ale ona je stále narušována někým "vedle nás".
Svým způsobem máte dle mého názoru pravdu oba dva, stačí si jen přestat dokazovat ty pevné body. Žádné už dávno nejsou a nikdy už také nebudou ( v Severní Koreji činí poslední, doufejme marný pokus). To obtížné na tom je, že se to dá těžko nějak racionálně uchopit, na druhou stranu, když ten guláš necháš na sebe působit pocitově v celé komplexnosti názorů a škále jejich kvalit, tak je to úžasný.
Trochu těžké téma, ale zkus si o tom promluvit se Zdeňkem Primusem. Je fundovanější než já.
Tak tolik moje intelektuální vložka, odcházím do koupelny ...
M.S.



Upraveno 5 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (04.07.2009 12:00)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Pít (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 09:53

Pane Meles vy jste debil, až je to k pláči. Vy jste zamindrákovaný hlupák, který zatím nic nedokázal a jen závidí těm, co to dokázali: Deliqent a Vláda Dvořák a proto kopete kolem sebe. Zamyslete se konečně nad sebou. Pít

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 10:52

Zdravím Michale,
že Ty máš pifku na nějakou politickou kariéru? Diplomatické a sáhodlouhé lavírování mezi spornými stranami by Ti pravděpodobně šlo. Ten problém tady je v podstatě jednoduchý, ty jako bys ho nechtěl vidět - a v archivu to, kdo chce, přitom snadno dohledá - lež zůstane vždycky lží a soudnost rozmazleného fracka neschopného nést byť jen morální odpvědnost za svoje anonymní hulvátské výroky - je zřejmá.
No, přeju Ti v tvém nelehkém snažení mnoho úspěchů - Vladimír Dvořák

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 11:35

Láďo, to máš určitě pravdu, ale lži, urážky a ponižování nemají s podstatou problému, která je prapůvodně ryze názorová, nic společného. To je jenom důsledek, který bolí.
Měj se
M.S.
P.S.: ministerstvo keců by mi určitě slušelo, beru si to k srdci (mlčící smajlík)

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Vladimír Dvořák (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 14:26

Michale,
souhlasím, jak je ale z výše uvedeného jasné, motivem mého vstupu do této diskuze nebyl samotný názorový rozdíl, nýbrž způsob jakým byl argumetačně ve skryté identitě prezentován. Pro někoho je to svérázný způsob humoru, pro druhého moderní komunkační způsob dnešní doby, no a pro mě, dovolíš-li mi luxus osobního názoru, je to v tomto konkrétním případě ukázka netolerantního anonymního hulvátství - a na takové zjištění není, myslím, potřeba žádných zavádějících litanií.
Možná, že se dnešní doba posunuje od evidentních lží k uměleckým fabulacím a nepochopeným mystifikacím typu Černého evropské "kolektivní" práce na Entropě - a i když výsledek je s původní lží tristně identický, je v celkovém vyznění obhajován uměleckou erudicí. To už je ale otázka pro jinou diskuzi, aby nedošlo k jistě dobře myšleným námitkám - jedná se mi v tomto případě POUZE o původně uváděný fakt kolektivní spolupráce sedmadvaceti evropských umělců, NKOLIV o hodnocení Entropy jako celku.
Zdravím - V.D.

Re: Bigbeatové Dunění 2009
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 04.07.2009 15:18

Ještě Entropu do toho...

"Vy jste samá revoluce, a když padne facka, tak jste hysterický..." (kdo to nezná, tak ať mrkne na naše národní stříbro...)

Hergot, pane Dvořáku, já jsem se Vám včera snažila vysvětlit, jak to na takových fórech diskusních chodí. Možná, že sem píše občas nějaký ten anonym, ano, taky bych ráda věděla, kdo se za kterým skrývá, občas by mě to zajímalo docela dost, ale je to prostě tak. Když se Vám to nelíbí, tak ten komp prostě vypněte, ať si holt ti podle Vás "brouci Pytlíci" žvaní co chtějí, co Vás to zajímá, ne?

Když by na Vás při produkci přilítlo vajíčko nebo rajče, tak asi těžko v tom davu budete hledat konkrétního vrhače... (tím tedy nechci říct, že bych Vám to přála).

Když už jste se na tuhle půdu pustil, co holt odhlédnout od té drsné slupky a snažit se pochopit, co Vám Meles chtěl naznačit???? Kdyby mu to bylo jedno, tak by se asi nesnažil Vám něco říci, ne? Já jako pozorovatel této přestřelky to vnímám jinak - mám dojem, že si Vás Meles váží jako dobrého muzikanta, že ve Vás vidí větší potenciál, možnosti, které Vy třeba nevidíte. Že se Vás snaží vyprovokovat k nějakému tvůrčímu posunu. Tak jsem to pochopila. Možná, že mu jednou za ta jeho slova ještě poděkujete.

Zlá není kritika, ale LHOSTEJNOST!!! Negativní motivace je někdy mnohem lepší než pozitivní, i když ta pozitivní je samozřejmě příjemnější.

Nebo by Vás uspokojilo, kdyby o Vaší tvorbě napsal nějaký rádobyodborník třeba do celostátního tisku a podepsal by se pod to? Šel byste mu dát přes "hubu"??? Nebo se s ním soudil?? Nebo jak Vám to měl sdělit? Nechce prozradit svůj nick do budoucna a přitom Vám to chtěl říct. Ale asi je cholerik . Nebo měl vyhledat Váš email a napsat Vám třeba "pane Dvořáku, mně se zdá, že jste ustrnul" - vzal byste to, nebo to hodil do koše a jeho adresu dal na spamlist??? Nebo kdyby za Vámi přišel na koncert a řekl totéž, vzal byste to??? Jestli ano, tak pak sorry.

Co to třeba brát jako "hlas lidu"?????

Michala S. a jeho "lavírování mezi spornými stranami" bych v této souvislosti nechala stranou. Má toho v poslední době už myslím s prominutím "plné zuby". Snaží se tady v Č.něčeho dosáhnout, tím tedy nemyslím zrovna funkce na ministerstvu keců. Musím se přiznat, že já osobně už bych se na to s prominutím asi dávno vysrala (citlivějším povahám se omlouvám, ale používám slovo, k němuž neměl daleko ani Buki, když už jsem se tady tím skvělým člověkem zaštiťovala).



PS. Melese tímto prosím, jestli by příště v rámci možností volil slova, lidé, kteří ho neznají, nepochopí, co chtěl říct. Díky!

Jdi na stránku: Předchozí123456789Následující
Aktuální stránka: 4 z 9


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.