cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: 1234Následující
Aktuální stránka: 1 z 4
UZAVÍRKA II/115
Autor: bar.m (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 16:46

Chtěl bych se prosím zeptat, jak dlouho o tomto problému Vy, vážení spoluobčané, víte? Já jsem se o této "drobné komplikaci...":-( dozvěděl až s novým, březnovým IL, který přišel do distribuce teprve v minulém týdnu. Uvědomme si, že tato "drobná komplikace" bude významnou měrou po půl roku ovlivňovat dojezdovou dobou z a do Černošic (objížďka je v návratové variantě přes Kuchař cca 24km), neřku-li vůbec její komfortnost. Jak si vysvětlujete, že město informuje o záležitosti půlročního významu takřka pro každého občana (i ti, co jezdí do Prahy vlakem, jistě jezdívají na nákup na Zličín autem) s pouhým třítýdenním předstihem, ani ne na hlavní stránce, ale dalo by se říct půlstránkovým inzerátem (formátu A6)... a s nulovým vyjádřením zodpovědných orgánů, co v celé věci podnikly za kroky či co s celou situací ještě hodlají dělat? Jedna věta vyjádření rady města je podle mne výsměch občanovi.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil bar.m (08.04.2007 16:51)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tajnej (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 20:30

Tak já rozhodně několik měsíců a dokonce se domnívám, že to tehdy viselo na hlavní stránce městského webu, proč to tam není nyní, netuším. Zkuste se zaregistrovat na MÚ do "komunikačního fóra" a vznést tam dotaz. Budou rádi, jak se jim investice do něj s každým dalším (s vámi cca třetím) registrovaným pěkně amortizuje a jistě vám rádi a dlouze odpoví.

K tomu, co se ve věci udělalo a udělat mohlo, se nedávno v HydeParku stručně vyjádřil p. Jirout s tím, že k tomu údajně existuje rovněž usnesení rady. Uvedené usnesení tedy pravděpodobně najdete v příslušné rubrice IL.

Jen tak na okraj: mohu vědět, k čemu by vám včasnější informace o uzavírce byla? Hodlal jste si dělat zásoby na dobrodružnou cestu přes Třebotov?



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Tajnej (08.04.2007 20:31)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 22:23

Opravdu, je prece uplne jedno, jestli o tom vite dopredu tri mesice, tri tydny, nebo tri dny. Ta uzavirka je, pokud vim, zalezitost radotinska (prelozka kanalizace) a Cernosice proti reseni uplnou uzavirkou sice protestovaly, ale to je asi tak jedine, co mohly delat.
Vy mate moznosti dve: nadavat a honem nekoho obvinovat (tato moznost je evidentne lakavejsi jako velmi jednoducha, i kdyz jste zacal obvinovat ty nespravne - svoje stiznosti smerujte do Radotina), anebo zapremyslet (pozor - mysleni je narocne a nekdy boli :-), jak to budete resit - prostym pohledem do mapy napr. zjistite, ze na onen nepostradatelny Zlicin se da dojet uplne stejne rychle pres Kuchar, Tachlovice, Jinocany a Chrastany a jeste se vyhnete pravidelnym zacpam na okruhu.
Jinak proste budete muset vstat o deset minut driv a objet to, to je cele a neni to skutecne nic vic, nez drobna komplikace.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: bar.m (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 22:34

Re: Tajnej
Usnesení rady je významný a chvályhodný počin, ale doufám tedy, že nezůstane jen u něho. Předpokládám, že pan starosta, který je velmi aktivní, je rovněž ústavním činitelem s jistým vlivem a o kterém se říká, že má velmi dobré vztahy s panem Jančíkem, byť je toto záležitostí Prahy 16, tyto svoje schopnosti v této věci uplatní.
Dovolte mi soukromou otázku. Vám nevadí, že budete půl roku jezdit přes Třebotov? Mluvíte-li ironicky o dobrodružné cestě... Mě teda ano. Uvážím-li, že kratší objížďka kolem hřbitova je 15-20 minut cesty navíc, zpátky přes Kuchař půl hodiny, jezdíte rád autem déle, než byste nezbytně musel, nebo máte rád dřívejší ranní vstávání, než je nutné? Rád jezdíte denně přes skutečné jámy na mamuty, v jakém stavu ta komunikace kolem hřbitova na Třebotov je?

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: bar.m (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 22:44

Re: Kateřina H.
Asi vnímáme komplikace jinak, mě vážně vadí každá minuta cesty navíc, zvlášť při stavu komunikací na Třebotov a při pravidelných špičkách a zácpách.
Dále si myslím, že je toto od Radotína sprostá obstrukce, když je krásná možnost panelky pod železniční tratí. Chápu, že Černošice nemají za svým katastrem žádnou moc kromě stížnosti a apelu, ale právě při přidaných hodnotách pana starosty, jak jsem je popsal výše, očekávám uspokojivé řešení nebo alespoň lepší a podrobnější informace. Myslím, že ta uzavírka je dost zásadní, budiž na 14 dní, měsíc by to nebyl problém, ale on se Vám ten Třebotov a při takovém provozu z a do Černošic také za půl roku myslím omrzí...

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 22:46

Kateřino, máte skoro úplnou pravdu. Ale musím Vás upozornit,že pohled do mapy se někdy značně liší od pohledu na povrch vozovky.Takže i Vy, pokud jezdíte autem, poznáte brzy zcela jistě rozdíl mezi ježděním dosavadním a budoucím. Ale na druhou stranu bude teď v Černošicích půl roku klid, který tady v naší růžové budoucnosti definitivně zavládne až po vybudování Rádlova tunelu. Jinak - ta "drobná komplikace" Vás bude stát fůru peněz za benzín a fůru času navíc.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: MUTE (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 22:52

Radotínskou panelku by určitě mohli využívat osobní auta. Pokud Radotín spadá pod Jančíka, tak to asi s Rádlem moc velký kámoši nebudou.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 23:03

Pane Holube, ano, jezdim autem denne, a jezdim denne tou mnou popsanou trasou. Casovy rozdil je 25 min. vs. 22 min. po okruhu (kde se pravidelne jednou do tydne seknu v zacpe). Ano, kvalita silnice je o neco horsi, zase neklickuji mezi desitkami kamionu.
Pane bar.m, sprosta obstrukce jsou mozna dost silna slova. Spis mi prijde pravdepodobnejsi, ze Radotin nechce do sve obytne ctvrti pustit tolik aut, asi jsou jim blizsi vlastni obyvatele, nez nejaci prespolni cernosicti, coz celkem chapu.
Vztahy panu Radla a Jancika bych do toho moc netahala, ono to nema moc velkou souvislost.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Nickname (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 23:27

Je mi líto Vás všech, co jste se právě teď probudili. I když čas mého příspěvku tomu neodpovídá. Prostě to berte jako fakt. Když jsem začal dělat vlny na HydeParku jako 355 a pak jste měli možnost se jako jedni z prvních se dozvědět, díky informaci kterou zaslal na můj popud, jako odpověď, Tomm1, jak to vlastně doopravdy bude.
Při minulé uzavírce se jezdilo neoficiálně přez panelku - a byl to horor. Potkat se tam v protisměru s něčím jiným, než osobní auto, zanamenalo, couvat, a couvat , a couvat. To není dobrá varianta. Prostě to budeme muset, tak, jako tak, toho půlroku vydržet.
Je sice ještě několik dalších variant jak na to - ale to je jen pro vyznavače Verneovek. Co takhle zkusit obnovit přívoz pod kazínskou skalou, anebo to zkusit, jako ten odvážlivec, co byl v IL - a zkusit to po brodu v Dobřichovicích. Anebo, co kdybychom našli zase brod v Kazínské ulici? - směle do toho.
Už vidím pana Bukoviče, jak protestuje, že mu tam jezdí kolem baráku auta, ale za zkoušku to stojí, nebo ne? Možná by se "starej krab" ve volném čase mohl zúčastnit a řídit provoz.
:-))

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 08.04.2007 23:51

Pane Nickname, ja jsem vzhuru :-) a beru to jako fakt, protoze to tak proste je:-)
Ale ten napad s tim brodem .... to budu muset zkusit :-)), Verneovky jsem mivala rada.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tajnej (IP zapsáno)
Datum: 09.04.2007 01:53

Pane bar.m

Ale jistě, že mi to VADÍ. Ale vadilo by mi to stejně, ať bych to věděl dopředu jeden den nebo deset let. Buďte rád, že jste se o tom dozvěděl až teď, budete * kratší dobu.

*sprosté slovo vyjadřující krajní rozčilení

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 09.04.2007 04:57

Někdo může žít bez informací
Aspoň ho nic nenasere
Zlatý totáčíček

Někdo informace potřebuje
Aby se mohl svobodně
Předem a včas rozhodnout

Dávat informace včas
Je možná problém
(pozor sprosté slovo) slušnosti

Váš Lojzík Nedělů

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Michal Bukovič (IP zapsáno)
Datum: 09.04.2007 09:01

Nějak jsi nám zeslušněl, Lojzíku. Ale Tvé rýmování je furt na nic. Ahoj, Michal

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Katerina H. (IP zapsáno)
Datum: 09.04.2007 09:57

Aha, Lojziku, jiz to chapu. Budu-li to vedet pul roku dopredu, tak se vcas a svobodne rozhodnu, ze budu jezdit pres Trebotov. Kdyz se to dozvim jenom tyden dopredu, pozde a nesvobodne se rozhodnu, ze budu jezdit pres Trebotov. Tak tenhle duvod by me veru nenapadl.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tajnej (IP zapsáno)
Datum: 09.04.2007 15:05

Pane Lojzíku,

další slabou stránkou vaší filipiky je fakt, že úřad v uvedené věci informoval už dávno, o čemž svědčí mj. fakt, že o tom vím i já, který jen zřídkakdy v IL přečte něco jiného než rubriku MP (mimochodem v posledním čísle opět velmi zdařilou).

K užitečnosti uvedené informace v takovém předstihu se již výstižně vyjádřila sl./paní Kateřina. Já jen dodám, že jsem za tu dobu termín oprav už zapomněl a již několik měsíců se divím, že to ještě nezavřeli.

Ta informace by snad byla užitečná leda někomu, kdo je se starostou Prahy 16 v tak přátelských vztazích, že by kvůli němu byl ochoten riskovat znovuzvolení, protože nemám důvod pochybovat, že radotínští obyvatelé vilek pod tratí nejsou o nic víc altruističtí, než černošičtí obyvatelé bytovek v Karlické, jejichž postoj k eventuelnímu převedení dopravy do jejich ulice v případě oprav Vrážské je dostatečně znám z jiných vláken tohoto fóra.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 01:10

Našim sousedům přijede babička
Každý den potřebuje domácí zdravotní péči
A občas odvést na rehabilitační cvičení

Tak jí to objednali v Radotíně
Mohli i v Dobřichovicích
A pak si přečetli zprávu o uzávěře silnice

O té uzávěře o níž zasvěcení vědí již měsíce
To tam co jsme bydleli dřív
Se takové věci říkali občanům hned

Tam nám starosta řekl chystá se to a to
Detaily se dozvíme později
Ten starosta se jmenuje Karel Slušný

Takže pani Kateřino H nejde jen o to
Kudy povede objizďka do města A
Ale že si lidé mohli mnohé objednat i ve městě B

Jinak mi ale připadá úplně hloupé vést tuto diskusi
Informovat občany včas o tom co se jich týká
Je snad normální a slušné nebo v Černošicích ne

Váš Lojzík Nedělů

P.S. Pan Tajnej napsal: „ …úřad v uvedené věci informoval už dávno, o čemž svědčí mj. fakt, že o tom vím i já …“

Já to jako důkaz pravdy neberu
Tajní vědí vždy více než ostatní
Kdy a kde to tedy bylo zveřejněno poprvé

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 12:05

Dobrý den,
o možné uzavírce silnice II/115 ví město minimálně od začátku LEDNA 2007 (jednala o tom dopravní komise). Není tedy pochyb o tom, že město mohlo včas informovat své občany o tom, že se možná tato komplikace na jaře objeví.
V této souvislosti si dovolím poznamenat, že kdyby město zveřejňovalo zápisy z jednání komisí města (pochopitelně po znečitelnění osobních a jinak chráněných údajů) byla by jistě tato informace už dávno veřejně známou. Kromě toho má město povinnost informovat předem a zavčas o možných záměrech, které se nějak dotýkají obyvatel, tak, aby lidé byli zkrátka s předstihem informováni (a mohli třeba objednat babičku na rehabilitaci do Dobřichovic, jak píše někdo v jiném příspěvku) a také aby se mohli k záměrům města, které lze měnit (což není případ Radotínské silnice) vyjadřovat a ovlivňovat tak rozhodnutí vedení města.
Na posledním zastupitelstvu například vedení města (myslím, že to byla paní Langšádlová) řekla, že "přece lidé bydlící okolo Karlické o její rekonstrukci museli vědět, protože o tom jednala investiční komise". Problém je v tom, že o tom, o čem jedná investiční komise se mezi lidmi neví (viz výše - nezveřejňované zápisy). Důsledkem místní polovičaté informovanosti vznikají zbytečné fámy a dohady. Někteří jsou informováni dobře, někteří hůře. Měli bychom mít všichni stejné podmínky přístupu k informacím, jak s nimi pak naložíme, je jen na každém z nás.
Víte např. že se za železářstvím U Koníčků směrem na Dobřichovice má stavět kruhový objezd - zcela mimo zastavěnou oblast a v nakloněném terénu?
Víte, že se plánuje oprava vozovky II/115 v části od křižovatky u Kazína v délce 1,5 km? V roce 2007 zřejmě budou peníze jen na projekt, ale v roce 2008 oprava s nějvětší pravděpodobnostíproběhne. Uvidíme, s jakým předstihem budeme informováni o případných dopravních omezeních...

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 12:18

Paní Gottelová,
díky za informace.

Jinak si dovolím upozornit, že na Jánského ulici u zábradlí až skoro u nádraží se začíná bořit zeď, držící parkoviště u restaurace Kazín (nyní čínská restaurace). Vypadlo už několik kamenů. Pokud jich vypadne více, zasype to dle mého laického názoru nejen chodník, ale i kus vozovky. Nechci si představit, co by se stalo, pokud by se to vyvalilo na nějaké dítě.

Napsala bych to na úřad, ale nejsem zaregistrovaná v Komunikačním fóru a nemám čas tam běžet.

Prosím proto, máte-li někdo možnost, abyste na to upozornili příslušné orgány. Protože nevím, zda mají úředníci dovoleno číst tohle diskusní fórum.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Daniela Göttelová (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 12:30

Díky- zítra se na to na úřadě zeptám.
Na městském fóru také nejsem registrována - v této podobě, jak ho vymyslel pan Jirout ho bojkotuji.
Hezký den DG

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Michal Bukovič (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 12:42

Chválím Vás za to, že p. Jirouta bojkotujete. A jak to vlastně nedávno bylo s Vaším vyvedením z MÚ? Přece jste zastupitelka? M.B.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 12:52

O kruhovem objezdu vi kazdy, kdo se zajimal o 4.zmenu UP. Je to v tom navrhu uz nekolik let... . Takze, ja osobne to vim uz nekolik let, ze se to pripravovalo, a ted i vim, ze se to loni schvalilo ...

Osobne neverim, ze i kdyby urad nosil informace kazdemu az domu, ze by to melo nejaky vetsi efekt. Kdo chce vedet, ten si zjisti, a pokud si nezjisti, tak se podle toho zaridi. Kdo vedet nechce, bude delat "potize" i kdyz to "vedet bude" ...

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 13:27

Tomme, podstatou I.L. je právě nosit informace každému až do domu, což je podle mého názoru správné. Pokud by tomu bylo jak říkáte, ať si každý obstará informace sám, pak bych ovšem neviděl důvod, proč každý rok vynaložit x stovek tisíc na tuto informační formu. Zvláště živě si pak dovedu představit, jak by individuální způsob "sebeinformování" asi přivítal MěÚ. Myslím, že ten problém je identifikovatelný na první pohled. Není v tzv. potížistech, ale v tom, že I.L. svým obsahem nepokrývají zcela požadovanou škálu informací, které by občanům pomohly. Kdyby např. bylo věnováno méně místa textům se zaměřením "ze života pana starosty", tak by se i o uzavírce a jiných lapáliích dalo napsat poměrně detailně včas a vše potřebné.
S pozdravem M. S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (10.04.2007 13:43)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 13:57

Ohledne te informovanosti - existuje vubec ted nekde na oficialnich strankach Cernosic (nemluvim o Hideparku nebo o archivu IL) zprava o uzavirce?
Tomm1 sice namitne, ze uz to kazdy vi a pokud ne tak je to jeho chyba. Ale web povazuji vzhledem k jeho moznostem za primarni zdroj informaci. Mame 10.4, za par dni to spadne a s vyjimkou nelogicke supliky pana Jirouta v jeho Hideparku ("Pokud někdo ví, co se dá udělat víc, velice to uvítám .Michal Jirout") kde nic tu nic. Samozrejme ted budu odkazovan na jine stranky. Ano, Google pouzivat umim a jsem schopen si tu informaci najit. Ale musim vedet CO hledat. Pokud se tam ani neobjevi zminka za se neco takoveho chysta, tak se prece nmuzu pidit po podrobnostech.
A pokud je polovina dokumentu na webu naskenovana, tak ani ten Google nepomuze. Sam za sebe trvam na tom, ze z hlediska poskytovani informaci je oficialni web Cernosic zcela neprehledna prasarna. At uz je duvod jakykoliv.

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 14:31

Proti tomu celkem nic nemam pane Strejcku. Tak co zacit treba tady, na www.cernosice.org. Odkdy tady, tedy vicemene u kritiku, visi informace o uzavirce ?

;-)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 14:40

Myslim, ze jsem nerikal, ze uz to vi kazdy. Rikal jsem, ze kdo se zajima, ten vi (napriklad s tim kruhacem ...), a to je podle me dost velky rozdil. A taky jsem rikal a rikam, ze kdo se nezajima, tomu nepomuze ani noseni informace pod nos na obrovskem transparentu, a ze takovy clovek pak klidne zkritizuje ty "nosice", co ze to delaji za blbosti s transparentem ...

Mimochodem, i pro Vas ;-) (a nejen pro Vas). Odkdy a kde ta informace visi (nebo visela) ? Podotykam i v jinych obcich ...

Obavam se, ze vysledek je znacne zalostny. Neinformuje temer nikdo, a to ani kritici, ac maji i ty internetove moznosti, jak sami tvrdi ... . Tak se pak nikdo nedivte, ze to nedela ani ten "pitomej urad", kterej ma oproti modernim vymozenostem vzdy znacne zpozdeni a i znacny odpor, stejne jako to nedelaji zastupitele a radni (ani koalicni, ani opozicni - vsichni jsou v tomhle nemlich stejni). Vzdyt kdo z kritiku tehle "informovanosti" ma vlastni web stranky, kde by mel diskusi pro otazky obcanu a prostor pro zverejnovani informaci ??? Napada me odpoved NIKDO, ale nevim, jestli jsem se nespletl (ze by treba nekde jeden, ktereho jsem dosud neobjevil - agitku ODS od pana Radla nepocitam) ... .

Jen podotykam, ze tohle neberu jako diskusi pana Strejcka, tedy jako pana Strejcka zastupitele. A na druhou stranu jsem si vedom, ze pan Strejcek na vetsinu otazek sem polozenych odpovida (ve stare diskusi mi ale na druhou stranu radu logickych vysvetleni dluzil a dluzi dodnes ...). Presto jsem zde info o uzavirce nezaregistroval, a mel jsem to info ze zastupitelstva Cernosic ...



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Tomm1 (10.04.2007 15:08)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 15:01

Samozrejme jeste podotykam, ze i kdyby to nakrasne misto na obrovskem transparentu bylo "zcela neprehlednutelne" i v IL, ze i tak by se naslo stejne procento brblalu, co by obec kritizovali za blbou informovanost, cast proto, ze ani IL ani "transparenty" necte, a cast proste proto, ze brbla porad a na vsechno.

Perlickou je, ze link, ktery jsem daval do HydeParku, sice jeste funguje, ale primo na strankach Radotina (www.mcpraha16.cz) jsem to uz nenasel ... . A ani nikde jinde (nepocitam pneuservis a ruzne podobne, soukrome odkazy) ... .

Osobne chapu, ze nekdo muze mit problem s tim, ze si neco zaridil v Radotine, a ted se tam nedostane. Ale abych dokazal rici, ze za to muze vedeni obce Cernosic, to si teda fakt netroufnu. Mel bych pocit, ze proste umyslne lzu ...

A snad jen jeste doplneni k souvisejicimu problemu. MHMP ma stale v UP trasu II/115 pro vyusteni v Topolske. Pro letosni rok (snad) se pripravuje zadani studie tusim Praha Jih, ktera ma vyresit i tuto cast II/115. Tak jen aby se zase nekdo nevymlouval, ze "chudak nic nevedel", az prijedou za par let bagry, a zacne se stavet premosteni Berounky od Lipencu do prostoru zatacek mezi Cernosicemi a Radotinem (to melo podle me stat uz davno, mimo jine i kvuli takovymto pul roku trvajicim problemum s uzavirkou v Radotine) ...

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: J. Cimrman (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 15:41

Když navážu na poslední odstavec Tomma, tak nové radotínské zastupitelstvo má řešení obchvatu Radotína mostem od Lipenců někam k černošické betonárce jako prioritu (tedy alespoń čerstvě po volbách to prohlašovalo :-))) Na bagry to ale letos určitě nevypadá.
Jinak kdo pamatuje uzavírku Radotína, když se dělal tuším v roce 1996 podjezd na Horymírově náměstí, tak tehdy byla doprava vedena po panelce a přes místní část Rymaně naprosto bez problému, nechápu, proč to nejde dnes.
A taky nechápu, co se bude dělat 5!!! měsíců při výstavbě cca 1km nových sítí? Jsem ochoten pochopit 6 týdnů či dva měsíce max, ale pět měsíců?!

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 15:42

Ale ono neni dulezite jestli je ta informace na vsech webech co jich v Cernosicich je. Mam takovy pocit ze treba na strankach Kinoklubu, Sokola, libovolnych cernosickych sermiru nebo treba na cernosice.cz to taky neni a ani to tam neocekavam. A urcite se i ve vyse uvedenych spolecenstvich najdou lidi kterym ta uzavirka zneprijemni zivot (a urcite vic nez mne kdyz jezdim do Prahy jen jednou za cas).
Ale na oficialnim webu to ocekavam stejne jako dalsi informace ktere tam zalostne chybi. Fotku pana starosty bych i ozelel ale pokud v aktualitach jsou dve veci, z nichz jedna se tyka Jazz festivalu a druha je naskenovany TIF (?) s ctvrt roku starym oznamenim popelaru, tak mam neodbytny pocit ze ty stranky jsou na nic. A to mi u stranek ktere si vlastne (na rozdil od tech ostatnich) platim dost vadi.
Ale co se tyka te spojky na Lipence tak to je stara vesta - uz pred vice nez 10 lety mi program Route66 doporucoval tuto trasu jako nejkratsi pro cestu autem ve smeru na D1.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Amigo (10.04.2007 15:43)

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 16:03

:-)
To je ale prave ono, a proto jsem se ptal. Ani Radotin, ktereho se to rozhodne tyka taky, to uz nema vyvesene (maji tam starsi info i mladsi info), a pres to, ze to vyvesene meli, tak si to malokdo zjistil (vcetne cernosickych, a vcetne me ;-) ). A kdo z mistnich kritiku informovanosti, kdy a kde to vyvesil, aby ukazal, ze on to umi lepe a "neprehlednutelne" ? ;-)

Takze ani me nejde o to, aby to viselo vsude. Bylo by to krasne, kdyby to viselo oficielne a "neprehlednutelne" zejmena na strankach Cernosic (a kdyby o tom vsichni vedeli, a byli kvuli tomu "stastni"), ale moc neverim tomu, ze by to pod vedenim pani Gottelove nebo pana Strejcka bylo o tolik lepsi. Myslim ze jestli jsou tito jmenovani opravdu o tolik lepsi, jak to z nekterych diskusi vypada, uz to mohli davno predvest, a presto to nedelaji (kritiku bez verejnych navrhu protireseni, jak to mnohdy pozaduji tito od mesta, nepovazuji za predvedeni neceho lepsiho) ... . O duvodech lze jen spekulovat ...

Re: UZAVÍRKA II/115
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 10.04.2007 16:50

Vážený Tomme,
tento web nemá za cíl suplovat povinnosti úřadu. Je koncepčně zaměřen zcela jinak (viz záhlaví každé stránky). To byste potom po mě také mohl chtít, abych začal vydávat I.L. / 2. K tomu však nevidím jediný důvod už jenom proto, že jak ofic web tak i I.L. si platím. Tak proč bych měl platit ještě jednou v podstatě to samé jenom proto, že nejsem spokojen s obsahem ofic informační struktury. Vaší poznámce jsem ochoten vyhovět pouze v případě, že I.L. a web města budou externě zajištěny privátním subjektem na komerční bázi. Tomu bych rozuměl, ale jinak je v tuto chvíli povinnost informovat výhradně na vedení města. Mojí poviností je zaplatit daně, ze kterých jsou I.L. a web financovány. To jsem udělal beze zbytku a výsledek - viz. můj předešlý příspěvek atd...
S pozdravem M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (10.04.2007 16:50)

Jdi na stránku: 1234Následující
Aktuální stránka: 1 z 4


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.