cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234567Následující
Aktuální stránka: 3 z 7
Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2010 15:59

jasne, a ve financnim vyboru sedi barmsti buddhisticti mnisi, zejo...

a co se tyce toho blabolu, ze "Na základě nepřijetí kupní smlouvy na kulturák máme nyní finanční prostředky na stavbu MŠ" - meli bychom prostredky na oboji, kdybysme nemuseli stavet jiroutovi site ke kazdemu jeho pozemku, nevyhazovali penize oknem za projekty bajkentrajdu, vyhaneni lidi z jejich domu, ci kdybychom neodpousteli platbu 1.8 pochybne firme pochybneho radniho pribika a podobne.

mimochodem, kdyz jsme u tech vasich strakatych pohadek o financich - kdepak se vezme tech cca 12 mega, ktere ma stat ultradulezita komunikace materidouskova?

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 03.07.2010 21:54

Seznam barmských mnichů z finančního výboru:
A. Šabata, P. Volejník, M. Schwarz, J. Janda, T. Hlaváček, F. Chyba, P. Ullrich
tajemník - D. Dufková
O investici do ulice Mateřídoušková mi není nic známo, schvalovat se bude investice do ul. Střední.
M.S.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 08.07.2010 15:29

materidouskova, to je ta ulice, kterou nikdo nepotrebuje, ale znehodnoti pozemky mandovi a moravcovi. a budovat se cele ma misto polozeni peti metru asfaltu o 200 metru dal, protoze radl chce bydlet ve slepe ulici zakoncene valem. o tom s vami michalove jeste nemluvili? smiling smiley

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.07.2010 20:26

Nemluvili. Držená územní rezerva pro Mateřídouškovou má dva důvody:
1 - předpokládaná realizace mimoúrovňových křížení trati, která by svedla výraznější dopravu na mokropeský přejezd
2 - přístupová komunikace k objektu stávající MŠ Topolská
M.S.
P.S.: Poslední dobou neslyším skoro nic jiného, než že město znehodnocuje pozemky panu Moravcovi. Naposledy včera od pana Moravce osobně - pozemky v lokalitě Vápenice. Pokud bych byl agentem pana Moravce (nebo pana Mandy), pak bych stejně jako Vy asi kopal za pana Moravce. Svůj zastupitelský mandát jsem však nezískal od pana Moravce, ale od voličů, abych je zastupoval ve věcech, které se týkají města jako celku, což zcela jistě komunikace jsou. Tolik pouze na vysvětlenou, proč tak a ne jinak. Kde chce bydlet Rádl je mi úplně jedno, tedy pokud by nechtěl bydlet u mě doma.

Re: komunální volby
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 09.07.2010 09:02

ty vogo,materidouskova...
neni v planu i abickova a ohnickova :-)))


michale nedej se,furt ti drzim palce-pruseciky,nepruseciky!!!

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2010 10:47

pane strejcku,

muzete mi prosim vysvetlit, jak by mela poslouzit materidouskova ulice k pristupu ke skolce v topolske, kdyz by kolem ni nevedla, a kdyz pristup k materske skolce v topolske je prekvapive z topolske ulice uz dnes? a jak by ta sama ulice resila pristup k tomu druhemu objektu, kdyz by kolem nej vubec nevedla a musela by se z ni delat spojka pres soukromou zahradu?

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2010 13:04


Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2010 23:12

pane strejcku,

je mi samozrejme znamo proc tu uzemni rezervu oficialne mame. a ptam se proto, jak materidouskova zpristupni zminovany objekt, kdyz nepovede kolem pozemku, na kterem tento objekt stoji. a take by nebylo od veci se zeptat, jestli ma logiku budovat tuto komunikaci za cenu prevysujici vynos z prodeje skolky. selsky rozum rika, ze kdybychom nebudovali materisouskovou a neprodavali bychom skolku, meli bychom v kase vic penez, nez kdyz obe tyto akce provedeme a zaroven nam zustane skolka. jo, kdyby tam ty pozemky zachvatil do sparu vas marxleninsky kamarad, co utika ze zastupitelstev, kdyz se ho lide na neco prtaji, to by se uz jiste pripravovala zmena up rusici uzemni rezervu...

ovsem nerikam, ze me neco prekvapuje - od vas se clovek odpovedi nedocka, jen prazdne kecy a vytacky, az z toho ma pred ocima cernobile fleky.

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 00:25

Pane Melesi, nevím odkud berete informace, ale o budování komunikace "Mateřídoušková" mluvíte pouze Vy. Znovu tedy opakuji - investici do "Mateřídouškové" nikdo nikdy nenavrhoval. Nic jiného nedokáži v této věci odpovědět. Jak je to s mými "kamarády" a "kdyby" jsme si již vysvětlili, ale když Vás to baví ... Jenom po mně prosím nechtějte, abych se Vašimi utkvělými představami nějak hlouběji zabýval.
S pozdravem M.S.
P.S.: Pokud Vám tato územní rezerva vadí, musíte se zeptat paní Mašatové, proč ji v roce 1996 schválila.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 01:21

asi mam nejake lepsi informace nez vy (coz mne ponekud udivuje), ale uvaha o materidouskove ulici se vynorila v souvislosti s odstranenim vecneho bremene, vazaneho na pozemek soucasne skolky v topolske. jinak mi uzemni rezerva nijak zvlast nevadi, jen mi to prijde, ze si ji momentalne nekdo plete s bicem.

mimochodem, kdyz tak rikate, ze o nicem nevite, uplne mi z toho plyne hruzny fakt, ze nectete poradne jiroutovy clanky (v tomto pripade kojzarovsky pamflet "pripad moravec") v IL!!! koukejte to napravit!

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 09:00

Mě už neudivuje vůbec nic. Dokonce ani to, že paní Mašatová nepodpořila přijetí úvěru na novou MŠ a způsob financování výstavby, protože prý nechce další zadlužování města. Kdyby před čtyřmi roky nekoupila od města stavební parcelu pod Koníčkem, kterou v rámci svého tehdejšího koaličního angažmá v radě města prolobovala za poloviční cenu, tak bychom dnes měli o melouna víc. Například.
M.S.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 12:11

mily pane strejcku,

je hezke, ze ukazujete na nepravosti pani masatove (bez ironie), ale vypada to, ze jste kvuli nim uplne zapomnel na hydrant uprostred pole vaseho kamarada michala, pripadne na zbrusunovou zasitovanou ulici k pozemku tehoz kamarada michala na vapenici. a nebo na slavny bajkentrajd. to bysme meli tak o 12 milionu vic.


co se te skolky tyce: sdelovat prekroucene polopravdy se ucite rychle. vam opravdu neprijde divne, ze ta skolka ma stat jednou 43 mega, podruhe 31, pricemz projekt zustava beze zmeny? v tom neco smrdi, ale jak vidno, vy jste na smrad uz navykl.

a zaverem: opravdu verite slovum sveho kamarada michala, ze se kubik obestaveneho prostoru da poridit za 5000 korun?

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 12:13

a neda mi to a zeptam se opet podesate: jak by mela ulice materidouskova vyresit zminovane vecne bremeno, kdyz by vubec nesla kolem parcely, kterou ma udajne zpristupnovat? dokazete normale odpovedet na normalne polozenou otazku, nebo se budete dal kroutit a odvadet pozornost ke zcela nesouvisejicim vecem?

Re: komunální volby
Autor: What (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 13:52

Pane Melesi nechte to tak. Už se na nic vubec neptejte, vse je uplne jasne, pridte k volbam a snad se povede zbavit Dalmatinu a vsech co jim posluhuji.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 14:24

inu what... ja chapu, ze z pana strejcka kloudnou odpoved nevyrazim, ale rikam si, ze si takhle treba par ctenaru vsimne, co je to za primeho chlapa, ktery by chtel delat alesovi mistostarostu.

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 15:19

Pane Melesi, souhlasím s Whatem. Tohle nemá cenu. Věřte si čemu chcete, zvolte si také koho chcete. Hodně štěstí.
M.S.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 15:51

pane strejcku,

opravdu jsem od vas nic jineho necekal.

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 18:54

Pane Melesi, já už na tu permanentní negaci nemám prostě sílu. Kdybyste se někdy v tom všem rozhodl najít alespoň něco trochu pozitivního, tak by to pomohlo nejenom mě, ale jistě i Vám a možná i někomu dalšímu. Ale tohle mě fakt ubíjí a zároveň nepřináší vůbec nic, co by mohlo změnit stav věcí veřejných, se kterými jste tak nespokojen. Díky za pochopení, celé léto budu "out of order".
M.S.

Re: komunální volby
Autor: What (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 22:11

Kazdy ma pravo na omyl pane Melesi i pan Strejcek. Vim ze to myslite dobre. Proste nedostane nase hlasy ve volbach. Lidi vsechno vedi tady se nic neutaji. Mimochodem vite, ze panu Strejckovi se ted v Cernosicich rika Darth Vader? (p. Strejcku berte to prosim jako zajimavost nikoliv jako urazku)

Re: komunální volby
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 23:58

To zni skoro jako zadost o promitani Star Wars, ne?

Margarita

Re: komunální volby
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 00:36

Michale, pokud vím, tak paní Mašatová vyjadřovala zejména pochybnosti nad počtem získaných míst - pokud vytvoříme výstavbou nové školky 80 nových míst a pak střelíme školku v Topolské (k níž měla jakoby vést ta virtuální Mateřídoušková), kde je teď dejme tomu 30 míst, tak nám zbyde celkem prd za bratru 35 Mega. A jak (přeneseně ) praví klasik - "to co prdem zoveme, jinak zváno vonělo by stejně" (zcela jistě ne Mateřídouškou).Tak se nezlob, že jsem byl proti a pro....Karel

Re: komunální volby
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 01:31

Karle, já se na tebe nezlobím. Jenom mě trochu štve, že když jsem před čtyřmi lety upozorňoval na střety zájmů ohledně změn ÚP, tak právě ti, kteří je tehdy schválili mi nyní vyčítají, že spolupracuji s ODS na prosazení výstavby MŠ, že nemám problém s novým parkovištěm před mokropeským nádražím, které se paní Mašatové také zdá drahé a jak sama navrhovala "stačilo by to vysypat štěrkem a vápenným prachem", že jsem se aspoň pokusil o nějakou dohodu ohledně pozemků pod školou atd. Myslíš si, že po vobách bude někdo dělat něco jiného? Nebude. Možná koupí ze deset melounů kulturák a zruší Mateřídouškovou, aby si pan Moravec mohl zřejmě postavit další umělou skálu, ale to je tak všechno.
Bohužel za těch osm let si pamatuji celkem dost, takže když veřejnost dnes paní Mašatové na zastupitelstvu tleská jak to nechává sežrat stejnému Jiroutovi, kterému ona spolu se svými staronovými koaličními parťáky před čtyřmi lety schvalovala bez jediného slova evidentní účelové změny ÚP, tak je mi z toho fakt celkem šoufl. A takhle bych mohl pokračovat pořád dál. Ale to nemá cenu. Jak říkám, ať si každý zvolí koho uzná za vhodné. Já naštěstí k životu potřebuji úplně jiné věci, než sedět za každou cenu na radnici.
M.S.
P.S.: Jaký triumvirát se podílel na akci zasíťování Habřin se zeptej Petra Kubína. Já už se v tom patlat nehodlám. Howk.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 10:21

pane strejcku,

muzete mi jakozto nechapavemu blbovi vysvetlit, co ze je permanentne negativniho na dotazu "jak by mela ulice materidouskova vyresit zminovane vecne bremeno, kdyz by vubec nesla kolem parcely, kterou ma udajne zpristupnovat?" ja to proste nechapu, to je cele. ono to bohuzel spis vypada, ze pod vasim osocovanim z negace se skryva neschopnost ferove odpovedet.

mimochodem, je priznacne, ze vam coby nesmlouvavemu retorickemu antikomunistovi neprijde vubec divne kecat do toho, co si moravec tropi na sve zahrade, kterou si narozdil od jisteho vaseho kamarada normalne koupil. do toho vam skutecne nic neni (zde nezbyva nez doufat, ze po volbach uz vam nebude nic ani do dalsich vecich v nasem meste, a ze se soustredite na neco, na co mate vetsi talent nez na komunalni politiku - zde mne napada treba zvykani). priznacne je i to, ze zcela prejimate argumentaci sveho nejlepsiho bolsevickeho kamarada jirouta a smesujete uzemni rezervu pro ulici se samotnou ulici, ac jsou to dve zcela ruzne veci. priznacne je ostatne i to, ze sijete do kdekoho ohledne skutecnych ci domnelych prohresku, ale k sitovani pozemku vaseho nejlepsiho bolsevickeho kamarada za obecni ponize ci vyhozenym 4 milionum za bajkentrajd (pro ktery jste take hlasoval) mlcite jako hrob. obrazek, jaky si myslici obcan musi o vasi osobe na zaklade techto indicii udelat, je pak logicky velmi nelichotivy.

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 10:24

pane what,

kazdy ma pravo na omyl, ale u pana strejcka uz nejakou dobu neverim, ze jde o omyl. en uz by musel davno seznat.


jinak s tim darth vaderem - myslim, ze pana d. vadera musi prirovnani k panu strejckovi opravdu smrtelne urazet.

Re: komunální volby
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 10:38

:-D
Melesi, kdyz po nekom chcete, aby vecne odpovidal, zkuste to i Vy s temi Habrinami, kde lzte, az se nejen cele Habriny i v tomhle suchu zelenaji :-) :-). Mohl by jste prosim zcela vecne popsat, kolik obecnich penez stalo sitovani Habrin, kolik na to byla dotace, proc je onen hydrant zrovna tam kde je (projektovani siti mate jiste v maliku, takze nepochybuji, ze to zvladnete raz dva ;-) ), a v neposledni rade si prosim zkuste dohledat historii zmen vlastniku v Habrinach (a kdo z tech vlastniku jak hlasoval at uz ohledne dotaci nebo zmen v UP), a uplne na konec prosim spocitejte, kolika lidem v miste trvale bydlicim toto pomohlo. Pokud i potom budete mit pocit, ze to bylo "JEN pro Jirouta", tak by stalo za to ferove jit rict lidem v miste bydlicim, kteri za to lobovali taky, ze patri do stejneho pytle jako Jirout ;-) :-) Vzhledem k Vasim silackym vyjadrenim, Vam to nebude jiste cinit nejmensi potiz (i pres to, ze po takovem sdeleni v miste trvale bydlicim dost pravdepodobne dostanete lopatou pres hrb, ci cimkoliv jinym dostupnym zrovna po ruce :-) )

Tak hodne stesti pri porizovani zcela vecne odpovedi ;-). Populisticky boj "proti hydrantu v polich" (ktery ale stoji v jedinem moznem miste z pohledu projektovani siti v Habrinach uprostred obecni cesty) uz tady sveho casu zcela neuspesne zkousel pan Strejcek, a vecnych argumentu proti tomu hydrantu se tehdy nedobral ani on. Vy jste ale "zcela jiny kalibr", tak smele do toho :-) :-)

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 12:00

tomme,

netvrdim, ze je na ten hydrant pripojen jen jirout, ale byl to bohuzel hlavni duvod, proc se to tam sitovalo. a tvrdim to i na zaklade soucasneho sitovani vapenice, kde nebydli vubec nikdo, a presto tam vede zbrusu nova ulice a site, ktere ovsemze opet nahodou konci na pozemku pana jirouta. podivejte, pokud chcete verit na nahody, klidne si verte, ale nechtejte to po me. i kdybych hodne chtel, nedokazu proste verit tomu, ze jirout nekdy v zivote hnul prstem pro neco jineho nez pro blaho vlastni kapsy.

Re: komunální volby
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 12:17

:-) :-)
jo jo jo, presne to jsem si myslel :-D. Vecneho nemate ohledne Habrin NIC !!! Ono totiz ta vecnost v pripade Habrin je dost stroha. Pokud by na to totiz nebyla statni (nikoliv Evropska) dotace, tak by se tam ani nekoplo !!! A nejen v Habrinach !!! V projektu Habrin (jak to lzive nejen Vy uvadite) toho bylo podstatne vice, a prave proto na to byla dotace - ze to byl jeden velky celek. V konecnem dusledku to taky diky tomu stalo jiste znatelne mene, nez kdyby se to delilo na x malych casti (po ulicich). Ale jiste, ono se lepe posloucha, ze za vsechno muze SAM JEDINY Jirout :-D :-D (ze je to pitomost podobne jako nosit svetlo v cepicich do mistnosti bez oken vzor Kocourkov uz v tehle obci vidi zrejme jen malokdo...)

Takze kde jsou ty obecni penize, ktere na to jit mely ??? Kolik to stalo celkem ??? Kolik byla dotace ??? Ze by to pro Vas bylo tak tezke ? A kolik ulic se v ramci tehle akci udelalo ? Kolik pozemku uz se pripojilo a prestalo to poustet kam to zrovna slo ?

Co se tyce vlastniku, pak pruser Habrin jako celku souvisi se zmenou UP jeste z doby, kdy si o svych pozemcich zcela bez povsimnuti spolurozhodl jisty zastupitel (samozrejme ne sam, to da rozum :-) ), a opet svete div se, Jirout to tehdy nebyl ani omylem ;-) :-). Takze kde je ta Vami pozadovana vecnost ???

JJ, "kazeme vodu, ale pijeme velmi velmi drahe vino"...
Ani me to tady v CR a Cernosicich uz neprekvapuje. V Cernosicich ale lez bude zrejme dal vitezit. Uz aby to tu vyhraly ty uzasne VC :-), tesim se konecne na ten raj :-) (na uzasne IL, na uzasne levne a dokonale stavby v rezii mesta, a na jine uzasnosti, ktere pry ted jdou delat mnohem levneji a pri tom lepe - skoda, ze treba avizovana levna Stredni zatim stale jaksi neni, a diky podobne hovadskym debatam pod taktovkou Vam podobnych kritiku asi jen tak nebude...)

Re: komunální volby
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 12:29

A mimochodem, to ze se vsechny pozemky BEZ VYJIMKY MUSI pripojit na kanalizaci a tim zatezovat obecni cisticku a obecni rozpocet, to je jen dalsi Kocourkovske narizeni, ovsem tentokrat ze statni spravy - narizene zakonem. Jakmile je v ulici kanalizace, je kazdy povinen se pripojit a na stavajici zarizeni na splasky ma ze zakona pouze vyjimku (ktera by pro stavebni povoleni nemela jit prodlouzit). Presto, ze v dnesni dobe lze postavit jak cisticku pomoci ktere lze ziskat pro zahradu cistou vodu pro zalevani z hadice (ne jen vsakovanim), tak cisticku biologickou, tak to proste neni mozne. Stat tak svym zpusobem vedome zatezuje obce a jejich rozpocty a nedava obcim v podstate zadnou moznost resit problem s vodou pro zalevani a s odpadni vodou po svem. Ostatne, podobne je to i se skolkami a skolami - jejich stavba a provoz by mel byt odpovednosti na statni urovni (obec tezko muze nest financni brime za vyvoj demografie a ruzne osidleni republiky).

Ale bohuzel, co je psano, to je dano. Pri projektu Habrin tedy obec stala pred rozhodnutim: vzit si cca 20mega (pokud me pamet neklame - a dokonce jsem presvedcen, ze to by lo na celou cast, o pouziti obecnich penez nemam v tomto pripade zadnou povedomost,a veril jsem, ze Vy ano :-) :-) ), a dobudovat tak site v posledni vetsi lokalite najednou, a nebo se na to vysrat, a casem zaplatit mnohem vice penez z obecni kasy...

Ano, Vy a Vam podobni kritici by jste si vybrali kvuli Jiroutovi tu druhou variantu. Kocourkov budiz pochvalen. Kvuli jedinemu cloveku radeji vyhodime oknem 20 i vice mega, a vysereme se na obcany, kteri se (aniz by to jakkoliv chteli) stali jeho "sousedy". Jak rikam, nemohu se dockat, az takto smyslejici lide konecne vyhraji ve volbach. To bude raj...

Re: komunální volby
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 12:57

habriny tu vehementne tahate vy. te vapenici mimochodem rikate co? tam vymyslite jake zduvodneni, proc tam vedou obci postavene site a komunikace k jiroutove pozemku?

Re: komunální volby
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 13:23

:-D
jo jo, kdyz se ze lzi nelze vykroutit, je nejlepsi utect :-D. Ne, Habriny jsem do tohoto tematu opravdu nezatahl ja, ale Vy, proto jsem se zapojil.

Co se tyce Vapenice (nebo "Materidouskove"), tam na rozdil od Habrin nemam tak "dobre" informace a pokud mohu soudit z kvality Vami poustenych informaci ohledne Habrin (i jinych), tak z Vasi argumentace na Vapenici nehodlam soudit/posuzovat absolutne nic.

Pokud vsak pouziju paralelu z Habrin, tak si myslim nebudu daleko od pravdy, ze mozna na Vapenici ma pozemky Jirout, ale dost pravdepodobne i nekdo dalsi, kdo ma ovsem podstatne vetsi vliv (podobne jako v tech Habrinach - kde mimochodem uz Jiroutovi nepatri dost pravdepodobne nic), ale kdo je sikovne ukryty ve stinu jinych :-) (kterym to casto mnohdy nijak nevadi, a v rade pripadu to udelaji radi :-) - takove "dobre duse" :-) ). Ale znovu opakuji, Vapenici neznam tak jako Habriny ;-). Jen bych se dost divil tomu, ze by bylo videt prave a jen na Jirouta :-). To je proste ciry nesmysl. Jsou zde proste i jine "figury", o jejichz zajmech a cinnostech se moc nemluvi (a u kritiku mam nekdy velmi silny pocit, ze zcela umyslne - a pak se spise ptam, co "kritici" chteji a kdo za nimi "stoji" ;-) :-) ). A podle me jsou to prave ti o nichz se nemluvi, kdo taha za nitky a snazi se prosadit svou (a nekdy i na ukor obce). Jirout a jini se v tom podle meho nazoru jen velmi neobratne vezou (to je ovsem jen muj zcela soukromy nazor - verim, ze ani Jirout, ani jini investori nebo "investori" nedelaji nic, co by se jim nevyplatilo, at uz kratkodobe nebo dlouhodobe).

A kdo si mysli, ze kdyz tam nebude Jirout a Radl, tak ze ustanou pochybne investice za obecni, tak je dle meho nazoru neznalkovsky snilek :-). Ale proc brat nekomu iluze a "detem hracky", ze ? :-) :-)

Jdi na stránku: Předchozí1234567Následující
Aktuální stránka: 3 z 7


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.