cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 2 z 4
Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 20:04

Maji recht pane Holube. Hlavne nic k tematu a dal hezky podpasove ;-) :-). Nemecky zrejme rozumite jen Vy a Lojza :-). No nic :-)

Mimochodem, s tim, ze se nemam pokouset zatahovat zadne minely na ceske ridice, to maji taky recht. Preci, proc bychom nekoho ucili dobrym zpusobum, natoz pak ceske ridice. My mame vlastne radi tu svou dzungli s pravem silnejsiho (kde policie prakticky jakoby nebyla), a svuj bordel na silnicich i kolem nich, a samozrejme i svoje tankodromy misto silnic (jiste Vam neuniklo, ze i pri nejlepsim stavu II/115 by v Rakousku i Nemecku byl uz davno cely usek oznaceny ceduli, ktera by pred stavem te silnice varovala :-); samozrejme take v nemcine ;-) ). A navic si tenhle bordel a tankodrom jeste "zdobime" pitomym a zbytecnym znacenim.

Me to ale presto neda, a verim, ze se to zlepsi. Vy asi ne...

A zase par cerstvych zkusenosti, pri jizde do Cernosic jsem jel v patek asi 5 v kolone, a svete div se, prede mnou sama S, tedy sami mistni (prvni 2 z nich jeli do Mokropes, zbytek se tak nejak rozprchl posleze v obci). NIKDO z nich nedodrzel tech 50 od te cedule v polich ;-). Tedy zadne naplavy (mineno vetsinou manzeri se sluzebnimi auty s A), zadni prazsky pepici (taky s A), ale hezky mistni, kteri si sem tu ceduli takrka prosadili. 70 jsme jeli vsichni zhruba k zahradnictvi, dal jsme vsichni pokracovali cca 60 az k zatacce u zavor, kde stacilo ubrat a podradit. Dva posledni (vcetne me jako 3) pak za serpentynami jeli do kopce cca 55, u hospody jsme vsichni ubrali na cca 40-, a za krizovatkou u Vavry jsme opet vsichni jeli cca 55-60 (zezadu me i pri teto rychlosti dojelo dalsi S :-) ). Pri obracene ceste se nahore na kopci jelo cca 50. U Vavry se poustela auta a chodci, jel jsem v poklidu bez brzdy na dvojku nejakych 25. Cestou dolu opet beznych 50-55 az k serpentynam, a pote neco mezi 40-45, vic se tam malokdy jezdi. Za zatackou u prejezdu opet vsichni (cca opet 5 aut) 55 az k betonarne, a pote VSICHNI opet 65-70 az k ceduli.

Neboli, dle mych zkusenosti, ktere takto vidim prakticky pokazde, kdyz tam jedu, to drtiva vetsina ignoruje, a jezdi zcela jinak, nez by melo byt podle zony nebo podle ceduli zacatek a konec obce. A co jsem si mohl vsimnout, tak jizda rychlosti uvedenou vyse nebyla nikomu nebezpecna, ani nikoho neomezila (treba chodce na prechodu/chodniku/silnici, nebo cyklistu).
Obcas (ale rozhodne mene casto, nez ten popsany pripad nahore) se mi take stane, ze jedu za nekym, kdo to vsechno dusledne dodrzuje. Ale za nim jede zpravidla pak kolona pomerne dost nalepena na kufry tech pred sebou (tedy nic bezpecneho), a prakticky pokazde pak v takoveto kolene vidim nekoho pomerne dosti nevybiravym zpusobem predjizdet a to mi tedy rozhodne nebezpecne prijde, na rozdil od te o neco rychlejsi jizdy vsech. Verim, ze Vy budete ten prvni v te kolone, kdo to vsechno takto dusledne dodrzuje a jiste mate dobry pocit, jake situace tou ukazkovou jizdou dle "zcela spravne umistenych znacek" pripravujete svemu okoli ;-) :-)

Takze hezkou zabavu s Lojzou. Mate si jiste co rict, kdyz uz to neni k te 70 a k zone 40, a k chovani ridicu ;-) :-). Nuda to "urcite" nebude. Cesi maji v drbech a lhani o druhych obzvlaste velke zalibeni :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:00

Existuje jenom jedna konstantní rychlost a to rychlost světla. Všechny "další rychlosti" jsou relativní. Může se tedy stát, že když jede Tomm proti Lojzíkovi, celková rychlost by mohla být až 110km/hod, jede-li Lojzík za Tommem rychlost Tomma bude něco kolem 30 km/hod, ovšem pozor jede-li Tomm za Lojzíkem rychlost Lojzíka by mohla být i -30 km/hod. Která z těch rychlostí je bezpečná těžko říct. Mimochodem, když míjím v Radotíně pouliční měřič rychlosti, tak ukazuje 60 km/hod, ale na tachometru mám něco málo přes 50km/hod. Kola mám přesně podle techničáku. Jestli von se ten Radotín nějak nepohybuje :-)
S pozdravem "hodně kilometrů bez nehody" M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:03

:-D
No, ja to mam presne obracene. Na tachometru cca 58, na radaru cca 52 nebo 53 :-). Asi se fakt ten Radotin pohybuje :-) :-). Jeste stesti, ze Cernosice se diky posunutym cedulim a zone 40 nepohybuji :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:19

To by se dalo vyzkoušet, kdyby MP nainstalovali měřič ještě v opačném směru. Pokud by směrem do Černošic ukazoval rychlost naopak menší, tak by to znamenalo, že se Radotín skutečně přibližuje k Černošicím. Ovšem, přesný směr přibližování bychom zjistili až vektorovým součtem, což by obnášelo minimálně ještě jeden "double měřič" směrem na Třebotov. Z toho by se dal vypočítat buďto čas kdy dojde ke sloučení obcí, nebo vzdálenost, se kterou nás Radotín mine.
K poznámce o stabilitě Černošic - naopak, když začnete posunovat cedule a měnit na nich uvedené konstanty, Černošice se z hlediska rychlostí značně rozkmitají, což lze empiricky ověřit v restauraci "U betonárky" zvláště kolem oběda :-)
M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:29

Nj vlastne :-)

Taky mi nedoslo, ze posunuti ceduli je vlastne prvnim logickym krokem ke spojeni Cernosic a Radotina :-). Ja tady resim posouvani ceduli, a ono mezitim jde mozna o posunuti celych Cernosic :-). Ale Radotin by byl jeste dobry. Horsi by asi bylo, kdyby hned vedle byl Kocourkov...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:42

Že by ten měřák rychlosti přeci jenom něco naznačoval? To je jak z Bradburyho. Jestli chcete, uděláme testík, každý kdo pojede kolem toho měřáku, ať sem napíše kolik ukazuje měřák a kolik má na tachometru.
S pozdravem M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 21:48

chtěl sem tu původně něco ftipnýho poznamenat,ale kvalit místních ani zdaleka nedosahuji...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2011 23:34

No hlavně aby někoho nenapadlo dát ceduli Černošice na skutečný začátek obce, tedy dvacet metrů před radotínské závory.
M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 02:46

Milý pane jedničko
Děda byl nadšen vašim
Strhujícím popisem

Jízdy Černošicemi
Nahoru a dolu
Však co mu chybí

Kde jste se otočil
Jakou rychlostí
Zda jste i couval

Jinak můj taťka jezdí
Trabantem zásadně 40
I mimo obec

Prý jste ho tudle u nás
Nebezpečně předjížděl
Jel jste jak Širón nebo co

Váš Lojzík Nedělů

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 08:41

:-D
Lojzo Lojzo :-). Trabose jsem nepredjizdel ani nepamatuji, takze vzhledem k pomatenym predstavam Tveho dedy se nekterym Tvym vyjadrenim prestavam divit :-). Geny jsou holt geny...

Nicmene, i jizdu za trabosem jsem tu popisoval. Ale nebyl jsem to ja, kdo ho nebezpecne predjizdel ;-). Diky kolone asi 20 aut za nim jsem k tomu opravdu nedostal ani prilezitost :-) :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 08:43

:-)
No co no, tak by k tomu "slouceni s Radotinem" proste doslo trochu driv, nez by to zvladla administrativa nove pojmenovat :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 09:54

Lojzíku, ještě že Tvým dědou není pan Dušička!! Ten by totiž Jedničkovo barvité líčení všech těch vzrušujících přestupků mohl použít jako úplné doznání a podstatně mu očesat body a vybílit prkenici. Takhle se ale zase můžeme těšit na další výtrysky... Zdravím Tě, Karel

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 10:58

:-D :-D
Ano, pane Holube, to je presne :-D, ted jste uhodil hrebicek na hlavicku (popravde, ze se nekdo z rad "hospodskeho bonzactva" ozve jsem cekal, a psal jsem to proto zamerne takto, ac jsem se tomu drive vyhybal, ale ze to budete zrovna Vy, to jsem tedy necekal :-D ). Nejlepe jeste vse nahravat na skryty diktafon nebo kameru :-D. Ooooooo, jak poznavam ty uzasne ceske zpusoby jednani :-D. Cesko to je proste raj na zemi :-)

Takze ano ano ano. Permanentni kontrolu po celych Cernosicich, at se hezky vsichni (Acka i Ska, proste mistni i ti "zdaleka") mohou podilet na rozpoctu Cernosic. Tedy ne jen dole u vodarny nebo nahore na Vrazi, ale vsude, kdekoliv a porad. Verte, ze pak pojedu v poklidu podle vsech tech debilne umistenych znacek :-). Jenze, tahle Vase teorie ma ponekud vyznamnou trhlinu: nejde to. To by totiz v podstate kazdy musel byt policajt neustale ve sluzbe. Jiste, chapu, ze nekterym se po drsnem policejnim state a po buzeraci od stare dobre zname PS VB znacne styska (a rada lidi by nekdy rada i byvale lidove milice coby jakousi domobranu), ale ja jsem preci jen zastancem toho nemeckeho nebo rakouskeho reseni, kdy se upravuji silnice tak, aby jizda po nich uz od pohledu svadela k bezpecne jizde, kdy i rychlost aut je znacne blizka tem limitum, co by mnozi radi, ale bez hovadskych znacek umistovanych logikou "chceme 50 ale umistime 40 nebo 30 nebo i mene, a nebo chceme 70 tak umistime 50, apod...", a zaroven aby znacky upozornovaly na situace na silnici, zejmena na nebezpecna mista. Zprisneni limitu bych pak instaloval s duslednejsi kontrolou uz jen na konkretni mista, kde by nic z tech logickych reseni nezabralo (a tech by bylo dost malo na to, aby to zvladla i ta Dusickova parta bez podpory ceskych bonzaku...)

No nic, mejte s Lojzou krasny den ;-) :-). A Dusickovi to klidne nahlaste (kdo uzna za vhodne ;-) ). To bych uz se ale opravdu asi potrhal smichy nad ceskou debilitou :-D :-D

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 11:40

Mimochodem, jeste k tem pokutam a bodum. Za dobu existence bodoveho systemu jsem dostal jednu pokutu 1500 (byla to nejnizsi mozna sazba) ve spravnim rizeni za prekroceni rychlosti pri vjezdu do Turnova. Bylo to z kopce, domy u silnice se priblizovaly, podradil jsem na 4, a kdyz jsem videl blizici se prechod, podradil jsem jeste na 3. Kratce po tom druhem podrazeni me vyfotil stacionarni radar, ktery jsem prehledl (cca 200m pred tim prechodem), a namerili mi (snad si to pamatuju spravne) celych prokazatelnych 58!!!! Za to byly tusim 2 body. Mohl jsem delat obstrukce a vykroutit se z toho (preci jen, cesta do Turnova na pripadne spravni rizeni je daleka, a prilezitosti to o rok protahnout je mnoho), ale normalne jsme jim odpovedel, ze jsem to byl ja (vyresilo se to cele korespondencne). Prestupek proti rychlosti to byl jediny za poslednich cca 15 let, a bylo to jiz pred dvema lety. Stav bodu jsem nezkoumal, ale predpokladam, ze jsem jiz opet na nule ;-)

Takze, pokud mi chcete vybilit penezenku Dusickovou nebo jinou partou, budete se muset asi vice snazit, a nebo holt jezdim vcelku normalne a i dle predpisu. Kazdy necht si vybere, ktera varianta je asi ta spravna :-) :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 11:48

Vlastne ne, jeste me chytili na podolskem nabrezi pred bodovym systemem (tak nekdy lehce po roce 2000). Tehdy jsem opravdu pospichal, na pohreb, i kdyz ne na svuj :-). Tehdy to na 50 bylo asi 65, a stalo me to 200. Policajt si me vytahl pres kolonu v pravem pruhu z kolony v levem pruhu, a po jeho standardni dotazovacce "Dobry den pane ridici, vite ceho jste se dopustil" jsem mu odpovedel, ze ano, ze jsem jel rychle, protoze mam byt za chvili v motolskem krematoriu. Nato mi policista odpovedel, ze me tedy nebude zdrzovat, a ze pro ty, co se priznaji to dnes maji za 200 :-) :-). Ani ne za minutu to bylo vyrizeno a jel jsem dal.

Rozhodne je tento policejni pristup lepsi, nez spravni rizeni az mesice po spachani prestupku (nebo nedej boze po nejlepe anonymnim udani :-D )...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2011 17:38

Pánové, nevíte někdo, zda platí silniční vyhláška i na lesní cestě? Mám jednu vyhlédnutou protože bych potřeboval vyzkoušet, jaké stoupání zvládne v terénu redukovaná uzávěrka obou diferenciálů (ten kopec má úhel tak 30 stupňů). Akorát nevím, zda mohu na lesní cestu. Normálně tam jezdí traktor a žádná značka tam není.
Díky
M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Seňorita Juanita (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 01:19

Jízdu a stání motorových vozidel v lese výslovně zakazuje § 20, odst. 1) písmeno g) zákona 289/1995 Sb., tzv. lesního zákona. Podle téhož paragrafu, odst. 4) může vlastník lesa povolit výjimku z tohoto zákazu.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 04:09

Milý pane Holube
A výtrysky Jednička
Opět nezklamal

Je zkrátka
Přeplněný
Ten žvanil

Váš Lojzík Nedělů

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 08:26

No, na lesni cesty a pozemky (ale i na pozemky mimo veskere komunikace, ktere nejsou ve vlastnictvi ridice) se asi nesmi vjizdet bez patricneho povoleni:
[www.zakaz-vjezdu.cz]

Ale u toho rozliseni asi nekdy muze byt problem. A to i u ucelove komunikace (obzvlaste proto, ze v CR chybeji smerove cedule i na normalnich silnicich, takze uz jen rozliseni mezi normalni silnici a ucelovou komunikaci muze byt problem - a do katastru, nebo do jinych urednich zaznamu, asi tezko nekdo nahlizi, nez nekam vjede...)

Ale na takovehle "zkouseni" existuji specielni tereny k tomu urcene. Tam, kde se testuji off roady, nebo tam, kde se poradaji jejich (nebo podobne) souteze...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: misak (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 09:25

Sjeď, Michale, podél kostela a hřbitova dolů ku trati. A pak to zkus zpátky nahoru. Tam by to nikomu vadit nemělo a prudké je to celkem dost. A dej vědět, jestli budu moci, seběhnu to vyfotit :-)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 21:22

"redukovaná uzávěrka obou diferenciálů" asi nebude úplně správný termín :-)! Sice "ofrouda" nemám, ale troufám si tvrdit, že se spíš jedná o "zapnutou redukční převodovku při uzavření obou diferáků". Tak to alespoň dělali řidiči na vojně.
Taky "třicetistupňový kopec" bude asi trochu menší. V dopravním stavitelství je 45 stupňů 100% sklonu (tangens). To je pro představu ZHRUBA sklon haldy písku pod pásovým dopravníkem. Já osobně jel na silnici největší sklon 28% kdesi v Rakousku u Mariazellu (zákaz vjezdu s karavany v obou směrech).
Na maratonu ve vojenských Brdech bylo ještě něco horšího, bez udání sklonu. Můj odhad je 32 - 35 PROCENT. Vojenské teréňáky to jezdily, na horáku to šlo na hranici adheze kola a infarktu srdce. A něco podobného bude i ta zkušební cesta.. Podobná hnusoba vede z Karlického údolí na Roblín, ale je krytá závorou.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2011 21:27

ještě jedna cesta by byla použitelná - z Karlíka (od lomu na konci) nahoru na Vonoklasy. Musí se vzít ta levá, je dost široká a teréňáky po ní jezdí (jestli smí nevím). Na kole je za sucha a při správném tlaku v gumách taky jetelná a v nejprudších místech to bude přes 30 PROCENT. Ve všední den dopoledne tam asi nikdo hlídat nebude,jen dole štěkají 2 obrovští hafani (za plotem :-))

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 01:12

Ano, ano, jedná se o redukční převodovku při uzavření obou diferáků. Asi zkusím ten Karlík a když tam budou hafani, tak možná lom v Číčovicích. Onehdá jsem skončil v betonovém korytě na Mořince zavěšený na spodních traverzách a i když mě vytahoval kolega s navijákem, tak si myslím, že na redukovanou zpátečku bych se z toho vydrápal. A vo to de.
M.S.
P.S.: Radotín změnil směr, dnešní průjezd: tachometr 53 / měření 48 :-)



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (11.05.2011 01:13)

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 08:19

:-)
Radotin: ted jde jeste o to, jestli je to dobra nebo spatna zprava :-). Ja to mam porad zhruba stejny. Naposledy tachometr 61, radar 53, vzapeti 59 a 51 (dalsi zmenu mereni uz jsem nestihl zahlednout)...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 08:46

Až bude zase nějaký "celostátní víkend bezpečnosti", mohli by MP udělat s radarem akci"kalibrace tachometru". Kdo by měl zájem, nechal by se na nějakém uzavřeném úseku změřit, aby věděl, co mu vlastně tachometr ukazuje.
M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: xycz (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 09:48

Myslíte zřejmě pro to poslední 1% řidičů, kteří nemají navigaci :-)))

Michal Strejcek napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Až bude zase nějaký "celostátní víkend
> bezpečnosti", mohli by MP udělat s radarem
> akci"kalibrace tachometru". Kdo by měl zájem,
> nechal by se na nějakém uzavřeném úseku
> změřit, aby věděl, co mu vlastně tachometr
> ukazuje.
> M.S.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: honzak (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 19:57

Situační zpráva z bojiště - velkej pes zmořen horkem, menší štěká jen z povinnosti. Cesta ve vynikajícím stavu, suchá a bez volných kamenů. Takže jsem ji vyjel letos podruhé na kole bez šlápnutí na zem. Po slibovaných deštích to bude mnohem horší.

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 20:43

:-D
Černošicke experimenty neberou konce :-). Neboli, zdravý rozum je stále nepřítomen, alespoň co se použití značek týká. Chápu, že i tato nepřítomnost je autorům umístění přenosných značek lhostejná. Pravda, zdánlivě rozumně a logicky se objevilo varování na stav silnice v délce několika km, ale proč proboha na té druhé značce pod serpentynami je tam ta 30???? Zaprvé platí jen do té druhé, největší zatáčky, rozhodně tedy ne těch 5km, na které to celé má (asi...) upozorňovat, a za druhé je to přesně jak podle návodu "Jak řidiče naučit ignorovat značky, a s nimi i ostatní nařízení zákona". 30 tam opravdu nepojede nikdo, tak maximálně nějaký zdatný cyklista. I poctivec s A a krátkou fabii, který jel důsledně 38 dle tachometru, tam nehnul ani brvou...

Je vidět, že volby úřadu prospěly :-). Od voleb hned evidentně vše funguje mnohem lépe než za Dalmatinu. Obzvláště na odboru dopravy je teď vyslovený odborník na bezpečnost v silničním provozu. A nebo úřadu křivdim, a jde o další experiment nové rady??? Ať tak nebo jinak, jde o neskutečnou hovadinu, a opět i za moje daně...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Kuník Stanislav/SK (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 21:56

Tomme 1 dobrý večer.Děláte třeba na zahradě,chodíte hrát fotbal,jezdit na kole,na poštu,nakupovat,do práce,občas knížku či nějaký film?Někdy do hospody s kamarády na plech..???Pokud ano,kde berete čas na ty slohy???Hezký večer!Jdu si číst...

Re: Experiment se 70tkou na prijezdu od Radotina ?
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2011 22:37

:-)
Ale jo, zrovna ten predchozi prispevek jsem napsal na zahrade :-). V hospode uz to na plech nehrotim, nemam rad pak stavy druheho dne, takze piju uz jen pro radost a s rozumnou mirou (aktualne tak dvakrat v tydnu, po sportiku). A obcas spluti nejake vody, obcas nejake kolo, obcas nejake hory (pesky i na lyzich), obcas nejaky cundrik (jen s klukama, ale i s detma), ... . Proste nic mimoradneho ;-), takze vcelku normalni napln casu :-)

A neni to nahodou uplne jedno ? Vzhledem k tematu ? Jeden premysli nad vytrysky, druhy nad tim jak by mi Dusickova parta mela na zaklade (sebe)udani vybilit penezenku a body, treti nad mym volnym casem....

No nic...

Jdi na stránku: Předchozí1234Následující
Aktuální stránka: 2 z 4


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.