cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 5 z 25
Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Brno & Holky & Kapucini (IP zapsáno)
Datum: 13.10.2007 21:43

Byl jsem par dni v Brne. No tam ty zensky jsou snad jeste hezci. Uplne me to znicilo nervy, tak jsem se musil jit uklidnit do hrobky.

Sel navstivit moje drahe zname v Kapucinske hrobce. Ja kdyz jsem v Brne tak tam vzdy zajdu, divam se tem baronum, hrabenkam a mnichum do obliceje a vzdy otamtud vyjdu v lepsi nalade.

Je dobre si obcas pripomenout vlastni smrtelnost a pooravit trochu kurz svojeho zivota, neb kdyz se to nedela tak lide maji tendence delat veci v zivote krete jsou bezvyznamne voloviny .

Mrknete se take na ne:
[picasaweb.google.com]

kliknete si "proto kaslejte na slavu (a ego) a radujte se"

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Povesit ji v 1989 by mozna byvalo byl (IP zapsáno)
Datum: 16.10.2007 19:00

Ctu tady dnes v novinach "U Městského soudu v Praze dnes začalo hlavní líčení s bývalou prokurátorkou Ludmilou Brožovou-Polednovou" ktera zalovala M. Horakovou.

Ano nema se hned po revoluci veset na klandr, ale tak za 14 dni po ni maji zacit soudni procesy sviznym krokem.

NA CO SE PROBOHA CEKALO 17 let????

Az vsichni komunistycky svine & lotri chcipnou????

To neni dobre pro povedomi naroda, nebot narod vidi ze se da delat zlo a da se ujit spravedlnosti. To nici narodni moralku.

V tomto podle me Havel udelal katastrofalni chybu.


Ludvik


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Viden (IP zapsáno)
Datum: 25.10.2007 21:28

Tak jsem zajel do Vidne, a je to tu prijemne. Docela bych tu rok vydrzel. Sedel jsem v hostinci, hrali ceskou, madarskou, cikanskou a rakouskou musiku. Pak jsem sel do jejich hlavniho musea se podivat na Rubense a jine kluky malirske. Tam by slo chodit tydny.

Nejlepsi je sem ale nejet autem. Mozna by bylo nejlepsi sem jet vlakem z >Bratislavy

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Co se tu v TV rika o svete??? (IP zapsáno)
Datum: 29.10.2007 19:37

Zacinam si myslet ze zdejsi zpravy o svete jsou asi hodne zkreslene, nebo ze lide se radsi koukaji na fotbal neb piji pivo.

Jiz nekolik lidi se me zeptali/rekli takove jasne voloviny o USA ze se me nad tim az rozum pozastavil. Za komousu by takoveto zkreslene nazory byli omluvitelne, nebot bylo tezke ze Zapadu dostat zpravy, ale vzdyt je to jiz 18 let a narod snad se od te doby vzdelal.

Ano nesmim toto vztahovat na vsechny,je tu jiste hodne lidi chytrych a ze svetovym prehledem, ale tech par kamenu ktere jsem slysel od jiz dost lidi me ohromily.

Je mozne ze se me vzdelani lide vyhybaji a tak mam neuplny obraz o mistni populaci. yawning smiley(

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 29.10.2007 23:01

JO jo Ludvíku, chytrej je tady jenom jeden. Vlastně teď, když si tady tak dva.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Uz se to zase trese v CA (IP zapsáno)
Datum: 31.10.2007 06:48

[quake.wr.usgs.gov]

No tak tohle me uniklo
yawning smiley(

Neni nad dobre zemetreseni.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ne hlupak a strizlivy pan, me rikal: (IP zapsáno)
Datum: 01.11.2007 11:40

"Proc sem nam voni (Americani) cpou ty KFC, blbe filmy a stupidni muziku. At jdou s tim do hajzlu"

No ja mu na to ze v USA neexistuji "ONI" a ze sem zadni Americani nic necpou. Kdo to sem cpe jsou firmy kterym je absolutne jedno jestli zde ziji Cesi nebo Sesi, jedine co je zajima je kolik na kazdem obcanu v dotycne zemi v prumeru vydelaji. Klesne-li to pod urcitou hranice, pujdou pryc sami.

Pak jsem mu rekl ze z toho se da ale usoudit ze vsechen tento skvar vlastne narod chce, jinak by to nekupoval a dotycne firmy by tu nebyly. Navice, ze kdyz Cesi budou mit $ry (a ted je na to doba nebot $ je dole v hajzlu) na otevreni McPivo po celem USA, jiste je nikdo nebude vyhazovat.

Chvili mlcel, a pak rekl, "At sem alepon necpou ten radar a jdou vubec do prdele". Ja no to ze kdyz Ceskym narodem zvolena vlada do prdele USA posle, jiste neprijdou. Ceska Republika bude musit ale pak koupit extra par vzduchovek na svoji obranu. Mozna by bylo dobre si usetrit na nakup nekolika tanku a dat je Blanickym rytirum. Kazda ruka se strelnou zbrani by se totiz hodila prijdou-li Cechy ti bratri z vychodu zase osvobodit.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Panske Zachody na poslednim poschodi (IP zapsáno)
Datum: 05.11.2007 19:45

Tak jsem byl se podivat v tech starych kasarnach vedle hudebni skoly na Namesti Republiky. Je tam nakupni stredisko, no jako z Californie vystrizene.

Co tam bylo krasne jsou panske pisoary. BEZTE SE NA TO PODIVAT panove a mozna hrdine damy.

Ja ted nevim ale jak, presto se budu musit nejak propasovat na damske zachody a zjistit co TAM je. To musim take videt, jinak onemocnim zvedavosti.

Mozna zlakam nejakou damu ktere pujcim svoje kalhoty a ona me sukni a pujdem na vystavu fotek tam.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Uz na me sedla Cinska alergie (IP zapsáno)
Datum: 08.11.2007 18:24

Dnes jsem mel zajimavou udalost. Byl jsem v Praze v samosce a nakoupil jsem asi tak za 500.00 KCS. Vzal jsem si take banany, ale nejsa zvyk si ovoce vazit, zapomel jsem.

U kasy zacla me slecna markovat zbozi a asi tak v polovine prisla na banany. Pres muj prijemny a omluvny vyraz na me krikla "JAK TO ZE NEJSOU ZVAZENE". Ja prominte ale ja na to zapomel a dal jsem je trochu stranou jako ze je teda nebudu brat. Ona znovu krikla "SNAD JE TU NENECHATE, MY TADY NEJSME SLUZKY"

No ja ohromen timto neuveritelnym chovanim jsem se predsi jenom zmohl na "banany vam tu necham i se vsim ostatnim" a odesel jsem z kramu. Ve dverich jsem zaslechl nejaky zvuk ktery me pripominal rev lva.

Ja je dal samozrejme na svuj shitlist a tam nepachnu kdy to mela byt posledni samoska na svete a ja musil zacit jit lovit a zbirat. Ja pevne totiz verim na svobodne volby pri utraceni svojich penez, kdyz prodavajici neudela presne co ja chci tak ja penize nevyndam a odejdu.

Zbytek dne jsem prestal mluvit Cesky a v obchodech & restauraci jsem se snazil dorozumet ne jen Anglicky ale take, kdyz bylo treba, rukami. Toto utlumilo moji alergii na zle a nelaskave chovani nekterych lidi.

Dobra zprava je ze ne vsichni se takto hrubijansky chovaji. Jednal jsem s dost lidmi, za ty dva mesice, kterych chovani by slo transplantovat do Kalifornie a kdyby umeli Anglicky dobre, a oni ti zchopni casto umi, nikdo by se nad nimi nepozastavil.

Zato tato zena z te samosky by asi ztratila praci behem prvnich par hodin. No ona by ji pravdepodobne ani nedostala to start with.
yawning smiley(


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Uz na me sedla Cinska alergie (IP zapsáno)
Datum: 08.11.2007 18:34

Jo zapomel jsem rici:


1. Ti zchopni lide jsou vetsinou lide dost mladi. Bude to asi tim ze jejich organismus neponicil
komunismus.

2. Cina, no to by byla dlouha story, ale ja tam jednu dobu pracoval ja kdyz jsem v Cine tak asi za 2 az 3 tydny zacnu byt hodne alergicky na Cinany. Pak se zacnu chovat nerozumne a je nejlepsi odjet. Presto ale tenkrat jsem tam vydrzel asi 1/2 roky. No byl jsem mladsi a jiste odolnejsi.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 08.11.2007 21:10

Ale ale, Ludvíku moc nepij nejsi na to zvyklí

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Velice Profesionalni Remeslnik (IP zapsáno)
Datum: 09.11.2007 10:20

Minule jsem, na www.cernosice.org, hanel jednu socialistickou prodavacku v samosce. Ted abych to vyvazil musim napsat o moji velice dobre zkusenosti s majitelem truhlarny ktera je tak asi na 1/2 cesty (vpravo) kdyz se jde od OV k hospode ve Vonoklasech.

Bohuzel jsem zapomel jeho jmeno, ale jeho sluzba me nemohla byt lepsi.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Tak jsem zase zpet v me vlasti (IP zapsáno)
Datum: 15.11.2007 23:47

No tak po 2 mesicich pobytu v Cechach jsem se zase odebral do USA. Priletl jsem do New York, kde jsem si vyzvedl auto a zitra vyrazim pres Washington DC, Virginia, North & South Carolina, Georgia, Florida, Mississipi, Lousiana, Texas, New Mexico, a Arizona zpet do California. Cesta vezme asi 20 dni. Pravda da se US prejet po 80tce za asi 7 dni, ale ja chci jet pomalu. Proste takove Toulky bez Karlika.

Vcera jsem byl v NY City a za jediny den jsem se tam dost unavil a byl jsem rad jit se jeste vyspavat ze svojeho jetlag, na ktere hodne trpim.

Zazitku z CSR jsem si privezl kopec. Zda se me, ze sice je treba jeste hodne strech a omytek spravit; hodne neuronu v hodne mozcich prerovnat a uhrabat, ale all in all, Cechy delaji uzasny pokrok v hodne ohledech.

Navice Cesi bohatnou v absolutnich hodnotach, coz si hodne lidi mozna ani poradne neuvedomuji. Divaji se na svoje okoli a vidi lidi kteri maji vice nez oni, a jim se mozna zda ze oni sami na tom jsou hure nez za bolseviku. Toto je nesmysl. At si spocitaji kolik minut musili pracovat na 1kg masla a kolik na to kilo pracuji dnes. A to i kdyz tak "hrozne" zdrazilo.

Zatim se mejte, musim bezet.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: nalomena ruka (IP zapsáno)
Datum: 20.11.2007 18:52

no tak jsem odjel z DC, ale ani jsem nepotkal Jirku Kere. Asi ma zase nejaky pruser nebo zacnul chlastat. Mozna by se mel vyce modlit.

Ja jsem jel na jih a jsem ted v jizni casti Virginia. Hodne se oteplilo. Dnes jsem poprve na cele ceste pustil klimatizaci. Vcera jsem si varil nekde v Modrych Horach, spadnul jsem, a asi jsem si nalomil zapesti.

No snad me to nenarusi moje rizeni pres jih USA.

Jinak DC stalo za to. Bohuzel jsem mel malo casu. Presto kdyz jdete k tem monumentum, a ctete slova o svobode a democracii vytesane v zulovych blokach a vite ze narod tim zije, je clovek dojmuty.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 20.11.2007 19:58

taky jsem dojmuty...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: ruka je OK (IP zapsáno)
Datum: 27.11.2007 10:48

Tak ta ruka nebyla zlomenina, jenom namozene zapesti. Bolelo to ale jako cert.

Jiz je to skoro dobre, ale ted me chytla nejaka senna ryma, ktera neni senna, ale asi nejaka palmova. Nevim co to je, a ja nejsem moc nachylny na takove veci, ale jiz asi 5 dni me tece z nosu, otekle oci a tak. Bude to nejaky previt co tu roste v mocalech.

No porad lepsi nez aby na me z mocalu vyrazil krokodyl a kousl me do zadku.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Skoro konec cesty (IP zapsáno)
Datum: 11.12.2007 04:45

Tak se me cesta chyli ke konci a budu musit zase jit a vydelat par slabych $ru.
Skoda ze se mnou nemohlo jet na tuto cestu par nenavidecu USA. Mozna ze by zmenili nazor, nebo alespon by poznali trochu co vlastne nenavidi. Je dobre znat to co nemame radi.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Zpet v CA (IP zapsáno)
Datum: 15.12.2007 01:34

Tak jsem zpet v CA a jsem rad.

V CSR jsem ztravil 2 mesice.

Celkem jsem ujel autem na teto ceste po Canade & US 12138 miles coz je 19421 km. Bylo to zajimave, ale nemyslim ze se v dohledne budoucnosti nekam budu stehovat.

Asi jsem moc rozmazleny. To uz me rikala babicka.



Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: JH (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2007 13:46

Radar je problém, veliký problém. Má stát povinnost bránit své občany? Co když ti chtějí spáchat sebevraždu? Nebo jsou tak hloupí? To by možná bylo lepší nechat je pomřít, aby se do dalších generací nepřenášely špatné geny.

Jenomže co s těmi ostatními lidmi, kteří se spláchnout nechtějí nechat?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2007 00:47

V demokracii stat ma povinost delat to co vetsina lidu chce. Obcan je sef, ne president. President je jen sluha.

Kdyz narod bude tak blby a vetsina bude chtit znovu komunismus a rusaky, ma je mit. Mensina pak musi tvrde se branit dalsimu proletarskemu dobrodruzstvi, nebo musi uteci. Doporucuji Floridu, je tam skvele more.

K teto katastrofe nemyslim ale ze nedojde. Mlady jsou chytry a ti stary co jsou blby rychle budou vymirat. Je dokazano ze blby penzista se dozije kratsiho veku nez chytry penzista.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 24.12.2007 06:25

Polyandry merengue.
Why to have only one when I can have three? And without having to move to Utah!

[www.elfyourself.com]

Happy holidays!
Zdenka and Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: ODPOR & KSCM pohled z dalky (IP zapsáno)
Datum: 28.12.2007 07:51

Tak jsem sel slidit na www.odpor.org and na www.KSCM.cz. Chtel jsem se poucit co se v CSR deje, ale toto jsem necekal!

Ti panove s Odporu tam prohlasuji mnoho nepravd a zloby. Tech nepravd je tam tak mnoho ze je tezko k tomu neco rici. Lze se jen divit. Zda se me ze jejich politicky postoj je tak daleko rozumnemu a normalnimu mysleni ze nemaji absolutne zadnou politickou vahu. Jedine na co myslim se zmohou je kriceni v ulicich. Narod se asi jiz naucil je ignorovat.

Naopak panove z KSCM maji nebezpecnou vydrz. Pro moje mysleni je skoro az neuveritelne ze strana ktera zpusobyla Druhou Ceskou Dobu Temna vubec jeste existuje! Jeste neuveritelnejsi je ze pro KSCM nekteri lide stale voli. Toto je but lidska nevzdelanost, hloupost nebo nejaka narodni manie. Nebezpeci asi bude v zchopnosti KSCM dat dohromady kriticke mnozstvi blbu. Doufam a verim ze se jim to nepovede a ze za cas se stanou stejne neduleziti jako ti z Odporu.

Mezitim ale at obe, a vsechny jine, strany maji svobodu projevu. Alespon je videt co delaji a jaky maji ohlas v narode. Je to totiz daleko bezpecnejsi pro vsechny. Navice, omezovani svobody by bylo narodu nebezpecnejsi nez tech pak kriklounu na Ujezde a i ti co radi tresne danych dohromady.

Jo jak to ze maji tresne? Co se stalo s hvezdou, srpem a kladivem? Prilis neprijemne vzpominky na hranice obehnane ploty, ozebraceny narod a idiotske slogany?


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: bigbloger.lidovky (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2007 04:34

Tak jsem si vsimnul ze na [bigbloger.lidovky.cz] jsou zajimave prispevky ruznych lidi a take emigrantu. Je to prekvapive cteni. Clovek by si mohl udelat doktorat psychologie studovanim techto dopisu. Skoda ze velika cast lidi tam pouziva hruba a urazejici slova a popisuje veci velice prehnane. Presto ale je tam par perel.

Nemohu mluvit za Cechy ale za par emigrantu jsem se tam stydel. Nevim presne proc je tam tolik zloby a urazlivosti. Mam na to sice svoji theorii, ale to by byl dlouhy clanek, ktery snad jednou napisi, presto ze vim ze toto vse by vlastne mela byt povetsine zapomenuta historie. Neni jiz dulezita moc k tomu co se ted deje v CSR.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Hrozne veci se deji v Iraqu (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2007 05:24

No toto je otresne a velice neamericke chovani, a na to ja platim dane!

Fuj

[www.youtube.com]


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: evil (IP zapsáno)
Datum: 31.12.2007 15:08

Ludvicku, prestavam chapt, oc ti jde. Podle meho je to naopak velice typicky americke chovani. Akorat se to moc casto nedostane ven. Pokud si chces nadale myslet, ze se jedna o "neamericke" vyjimky v chovanái jednotlivcu, co Ludvicku soudis (ted se opakuju) o zverstvech v Koreji, Kambodzi, Vietnamu, Laosu, Nikaragui, El Salvadoru, Guatemale atd.?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Uz jako pan Meles (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 18:06

zde mame dalsiho odbornika na Ameriku. Doufam ze jste byl alespon v Americe tam u Karlstejna. Je tam dobre koupani. V tom lomu.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Malilinko jsem ty albumi protridil a (IP zapsáno)
Datum: 01.01.2008 22:16


Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: MOZNA ZAJIMAVE FOTO DC (IP zapsáno)
Datum: 03.01.2008 07:43

[picasaweb.google.com]

Toto nafotila moje manzelka ve Washington DC. Je tam par protestujicich lidi pred Bilym Domem. To je ale jak kdy. Nekdy kdyz ma byt nejaky svatek, tak tam je docela legrace cist vse cim tam mavaji.


Zajimalo by me jestli bych mohl se usadit na zidli na 14 dni pred Hrad a mit velikou ceduli s napisem:

"PRESIDENT KLAUS JE IDIOT A MEL BY JIT DO KRIMINALU. JE ZLOCINEC!"

Byl be nejaky problem?

Prosim odpovezte me na toto, neb tato otazka me rekne kolik je v CSR svobody.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Tak co vy antiamericani na predchozi (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 16:00

No tan pani Melesove jsou zticha. Jako kdyby se po nich zem slehla. Co se deje?

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 18:48

co bychom na to meli rikat, ludviku? neskodni teatralni blazni samozrejme nevadi, naopak se pomoci nich da pekne fabulovat existence demokracie. vymozenosti typu guantanama, tajnych muciren v zemich spratelenych hrdlorezu ci patriotic actu se sice tak pekne neukazuji, ale prave ony definuji stav vasi zeme daleko spise.

Jdi na stránku: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 5 z 25


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.