cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 6 z 25
Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ha Pan Meles se nestratil! Hura!! (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 19:49

Pane Meles, ja nerozumim presne vasi odpovedi.
Moje otazka byla myslim dost jasna:

"Byl be nejaky problem?"

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 20:13

abych pravdu rekl, pane ludviku, nemam poneti. ale myslim, ze by se asi nestalo zhola nic (coz ovsem - jak uz jsem psal - nema zadnou vypovidaci hodnotu ve vztahu k urovni demokracie).

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Ludvik (IP zapsáno)
Datum: 06.01.2008 22:19

Pane Meles, pisete "ze by se asi nestalo zhola nic" To jestli je pravda tak to jsem rad. Mam chut to zkusit az prijedu zase. Stavet stan na rok pred Hradem jako v je DC asi by bylo moc, ale tech 14 dni v zidli s tou ceduli by bylo jiz pokrok od toho co by asi nastalo za komousu.

Dale pisete "nema zadnou vypovidaci hodnotu ve vztahu k urovni demokracie" samozrejme ze ne, ale ma to velikou vypovidaci hodnotu o svobode v CSR, a to je o hodne dulezitesi.

Demokracie a svoboda jsou DVE ruzne veci, jak jsem jiz sem mockrat psal.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2008 07:32

Celkem nechapu, proc se vubec na neco takoveho ptate? Mezi Evropou a U.S.A lezi spousta rozdilu a v pojimani demokracie i svobody je jich vic nez dost. Podle mne by bylo lepsi vymenit si zkusenosti a zazitky, nez kroutit hlavou nad neznalosti a ignoranstvim toho druheho.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Dostat Jablkem do Hlavy (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2008 18:03

Pane Big Smoku,

To co pisete je jako kdyby nekdo rek ze vlastne v Severni Korei maji svobodu protoze to co se tam ted deje je normalni v te casti zemekoule, viz Vietnam.

Svoboda cloveka je vec absolutni.

Ja to nepsal abych jaksi e-kroutil hlavou nad temi chudaky ostatnimi. Ja to pisi proto protoze chci aby moje byvala a ted malinko jeste trochu vlast byla co nejlepsi. Chci aby se lide pozastavovali nad vecmi ktere slysi a zamysleli se jestli se nedaji delat stejne veci v Cechach jinak a lepe. Kdyz kazdy se hned bude branit novym myslenkam a tvrdit ze u nas doma to je nejlepsi vse bude stagnovat, hlavne mozky naroda.

Verte, system kdy jednotlivec muze jit pred dum kde prebyva Kongres nebo President a otevrene a theatralne se vyjadrit co si on mysli je lepsi system. Tato mentalita prosakuje zkrz cele Americke politicke deni. Jestli tomuto neverite, tak ja budu musit vas o tomto casteji presvedcovat.

Kdyz Frantisek v 5te obecne nechape zemskou pritazlivost, no tak se mu musi to padajici jablko ukazat nekolikrate. Frantisek se musi koukat, premyslet a jablko nesnist hned na zacatku hodiny.
yawning smiley)


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Chytrej (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2008 18:48

Milý Ludvíku, nenech si nakukat panem Melesem takové hlouposti a nesedej si s židlí a nápisem před Hrad. Skončil bys asi v Bohnické léčebně.
U nás asi fakt nejsme na takové pokrytecké/ale co to mi to tady ta klávesnice píše\demokratické úrovni. A asi by nám vulgární nadávání presidentovi, neprošlo. Nebo třeba jo? Je fakt, že my to nějak nejsme z minulosti zvyklí testovat. Klauz není sice můj šálek čaje, ale urážet by se mi ho taky nechtělo. Je tohle rozdíl mezi USA a námi?
My jsme asi, s Velkou Británií, teprve demokratičtí začátečníci a myslíme si, že královna a prezident se nehanobí.
Napiš nám další zajímavé postřehy, ať víme, v čem pokulháváme a na čem máme máknout.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: JA NORMALNE JSEM SLUSNY CLOVEK (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2008 19:42

ale kdyz tamhle nejaky od oleje uspineny alkoholik se s moji pomoci stane presidentem of USA a vyhazuje MOJE prachy na nejakou zasranou valku v jeste zasranejsi casti zemekoule, tak slusnost neslusnost, chci mit pravo mu rici ze je vul a krava. Ja ho platim, ja ho zvolil, a ja jiste mam pravo ho servat a vyhodit. Ja jsem obcan, ja jsem sef. On je sluha.

Kdyz vam popelar nebude poradne vysypavat popelnici do jeho zasraneho aute ale vam na vas chodnik, tak jiste na nej ultimatne zarvete, a kdyz to nepomuze tak si najdete lepsiho a sikovnejsiho. Tato neracionalni Evropska ucta k vladcum vsech veku je hloupa omezenost.

Kdyz muj dalsi president, a Klaus je take muj president, neudela poradek ve zdravotnictvi a nebude se snazit dost s ostatnimi problemy Cech, tak by bylo hloupe abych na nej nezarval jako na popelare ktery me dela sajrajt na chodniku.


Vam preje vesele rvani na politikare,

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 08.01.2008 22:45

mam to brat, ludviku, tak, ze jste se prave priznal k voleni pana bushe?

mimochodem, pred bilej dum si samozrejme drepnout muzete, ale pochybuji, ze se vas ruzne ty lockheedy a haliburtony zaleknou natolik, aby sveho chlebodarce hodily pres palubu.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: MEA CULPA, VOLIL JSEM. (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 01:36

Ano volil ale ne podruhe. Ted toho lituji.

To neni otazka Lockheed zastrasit. O to tu nejde ale jde o to aby co mozna nejvice lidi vedelo ze toto je hovadina. Lid pak zvoli nekoho ktery tu volovinu napravi. Cili musi ten dotycny prestat utracet na Iraq.

Cim se bude Lockheed zivit to me je jedno. Jiste ze se budou snazit to nejlepsi co budou umet, ale ono je tezko neco udelat z rozhnevanymi US volici. Ti kdyz se nastvou tak je nejlepsi to zbalit a jit se nekam tise schovat a nevinne & hloupe se usmivat.

To ze Lockheed bude bojovat o prodlouzeni valky je jasne, a tak to ma byt. Jim jde o jen prachy. O co jineho dba kazda jina spolecnost na svete? Jen o $s.

A jestli je nejaka spolecnost ktera vam rika ze dba o neco jineho, tak bud lzou, a nebo jsou blby a zkrachujou.

Business je jen na to aby se delaly $ry.
Vlada je na to aby dodala lidem jen to nejlepsi, nebot musi delat to co lid chce.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: MEA CULPA, VOLIL JSEM. (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 01:46

Cili na to aby democracie fungovala spravne, je treba aby lid mel svobodu a mohl kricet pred bilim domem a nemel moc uctu k lidem ktery poslal do DC. Kdyz nema dost svobody tak sebecistici democraticky proces nefunguje dostatecne a ruzny volove se naschromazdi u vesla, nejsou vyhazovani a v zemi to pak jde od 10 k 5.

Jiste jste si toho zazil na vlastni kuzi za komousu. V KSC se naplavovala luza ktera dbala jen o to aby byli u moci, meli kaviar a konak a jejich posici si branili policii a oblbovanim zbytku naroda. Ten jako ovce je poslouchal.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Hezke Cteni (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 03:25

Co si myslí průměrný Čech?


Chceme klid na praci!
Dopisy čtenářů mám docela rád. Člověkovi je hned jasno, co si asi myslí průměrný Čech. Jako třeba níže uvedený dopis Jana Kalety. Souhlasí s tím, že vám vládnou komunisté a mafiáni, ale ty zlé Američany a hlavně Bushe pro jistotu taky nemá rád. Sice o tom moc neví, ale psaly to české noviny, tak to musí být pravda, ne? Pošmáknete si:




Rossi,

Již nějakou dobu sledují Tvé ohromné snažení vybarvit povědomí Čechů o USA do hezky růžových tónů. Byly doby - a na tom se jistě shodneme - kdy čeští pseudokomunisté uplatňovali stejné snahy ve vztahu k jednomu velkému východně umístěnému státu. Mnohdy ti stejní lidé po roce 89 zcela otočili a nekriticky přijímají vše, co pochází zpoza oceánu. Abych se trochu představil: nikdy jsem nepatřil k žádné politické straně ani před listopadem, ani po něm. Nikdy jsem neměl valné mínění o politických prospěchářích, ať už českých, nebo amerických. V době, kdy schopní lidé utíkali z Československa za "lepším bydlem" do USA, jsem poctivě pracoval v dělnické funkci raději, než abych lezl do partaje.

Nejsem nekriticky hlupák, který nerozumí politice a neví, že po převratu, pardon, "sametové revoluci", tady pořád vládnou stejní lidé. Ovšem, odmítám názor, že se jedna výhradně o "komunisty", kteří si převratem pouze zlegalizovali svá koryta. Nikoliv, jedna se o mafiány a zloděje a jejich rodiny, kteří se přidají vždy tam, kde jim z toho kyne prospěch. Ať tady bude vládnout třeba sám papež, vždy se najdou lidé, kteří nebudou pracovat, ale budou chtít ovládat druhé a krást.

Pokud je o USA, je obecně známo, že národ Spojených států je snad nejmanipulovanějším národem světa. Zdání demokracie je velmi dobře udržováno médií, neustálým apelem na tradici a mediální masáží. Důkazem je opětovně "zvolení" G. Bushe prezidentem rozhodnutím soudu, navzdory výsledkům voleb. Prostě, i v USA zřejmě platí stejné, co jsem řekl o Česku: i zde se najdou lidé, jejichž jediným životním krédem je manipulovat masami a krást. Prostě, ne že by byli "špatní", jenom nevědí, jak konstruktivněji využít své talenty než k ovládání, hraní vabank a přelévání zcela uměle vytvořené hodnoty, jímž jsou peníze, čímž opět jejich moc a výše jejich kont jenom roste. Nevím, co je na tom demokratického, když milióny lidí strádá jenom proto, že nějaký americký multimiliardový boss podplatí nějakého místního gaunera, aby vykořisťoval slušné lidí, zatímco koloniální armáda mu stojí za zády.

Takže, otázka dnes už zdaleka nestojí tak, zda je lepší kapitalismus, nebo komunismus, ale zda vůbec my, obyčejní lidé potřebujeme nějaké -ismy, vlády a parlamenty, plné zkorumpovaných úředníků a "poslance", kteří si hledí jenom svých úzce vymezených zájmů a na nás kašlou. A to stejně tak v Česku, jako v USA. Ovšem, že pro Tebe (doufám, že nevadí familiární tykání, věkově nejsme moc od sebe) to může být otázkou přežití, zejména v případě, že jsi na výplatní listině CIA, NSA, nebo jiné podobně exotické "organizace", zabývající se "exportem demokracie" do zemí střední Evropy.

Aby bylo jasno: osobně co nejvíce eliminuji nákup amerického zboží, na kterém lpí krev nevinných obětí všech možných národů. Kredit, který USA měly po 2. sv. válce, zcela promrhaly v různých intrikánských válkách a vměšování do suverenity jiných zemí.

Stejně tak nepotřebujeme ani americkou raketovou základnu, ani americké dolary. A už vůbec nepotřebuji jezdit do USA za prací. Nenechám si bezdůvodně nechat snímat otisky prstů a se perzekvovat na letišti hloupými dotazy.

Že si USA váží lidí, co něco umějí, je jasné. Průměrný Američan je natolik inteligentní, že rozpozná, jak vydělat na dobrém nápadu imigranta. Od doby 2. války, kdy jim Nikola Tesla nabízel zbraň proti nacistům a kdy jej prezident a kongres totálně ignorovali, se někteří Američani naučili, jak využít chytré hlavy našich lidí.

Nejlepší bude, aby si Američani nechali svou demokracii a stáhli své dlouhé prsty z Evropy a Východu. Kdyby ve světě posledních 60 let nedělali takový bordel, mohli jsme být už podstatně dále. Nebyl by takový problém s terorismem (mimochodem, taky produkt USA a jejich mocenských struktur) a ropa by nestala 75 USD/barel, ale polovinu. Nebo ještě lépe, jezdili bychom již na volnou energii v Teslovych autech, a nekupovali bychom drahou ropu v prašivých a nadnodnocených petrodolarech.

Takže, Rossi, nech se inspirovat relevantními informacemi, jinak si opravdu budu myslet, že jsi vlajkonošem a rentiérem amerických agentur. No, nic ve zlém, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, Rossi, dál, je to zákon přirozeného výběru... jenom aby nedošlo k omylu v tom, že by náhodou ti naší hoši emigrantští nabyli dojmu, že my tady v Česku jsme otrávení prohnilým komunismem a nevíme, oč tady běží.

Ti, co chtějí utéci krást do USA, utečou stejně s vízy nebo bez nich. Průměrný slušný Čech nechce pracovat v USA, ale u nás doma. Na celé Spojené státy zvysoka kašle. Má rád svou zemí i s její lidmi, i když to zde není takové, jak by třeba mohlo být. Jeho priority nespočívají pouze v penězích a majetku, nebo v mocenských praktikách, ale v normálním denním životě, jeho radostech a starostech.

Na druhé straně se stačí podívat na statistiky o tom, kolik Američanů trvale žije v Česku. Sám znám případy, kdy si tito lidé velmi pochvalují, jak se tady žije dobře. Utekli z vysněné demokracie do postkomunistického státu a vůbec jim nevadí, že nám vládnou komunisti. (A že nám vládnou, to je fakt, se kterým souhlasím. Ovšem není tolik důležité vyznání těchto mafiánů, jako fakt, že mafiány zůstanou, i kdyby konvertovali třeba k islámu).

Asi to v tom komunismu tak úplně není, nemyslíš?

S pozdravem


Honza Kaleta

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 09:32

pane ludviku,

poucuje-li nas tu volic george bushe o demokracii a svobode, je to asi to same, jako kdyby to delal nekdo, kdo v roce 1932 volil adolfa hitlera. je hezke, ze toho ted litujete, ale uz jenom tim, ze jste to udelal, jste ukazal, ze vase schopnost kritickeho mysleni se limitne blizi nule. z poslednich prispevku je peknou ilustraci zminka o vietnamu (nedivte se, ze se tam vase pojeti demokracie prilis nechytlo, kdyz jste ho tam prosazovali defolianty, napalmem a nervovymi plyny).

nejste vy nahodou hedvickuv bracha, jak jste chytrej?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: GIB (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 11:50

Melesi, a nejste vy bracha ve zbrani Jana "Libora" Kalety z oblibene encyklopedie?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 12:09

to nejsem, nicmene nazory toho pana mi prijdou rozhodne blize realite nez ludvikovy pokusy presvedcit nas o demokraticnosti a svobodnosti zeme, ktera provozuje guantanamo a demokracii exportuje pomoci clusterovych bomb a munice z ochuzeneho uranu.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: :o) Ludvik :o) (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2008 18:19

yawning smiley)

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 00:03

Pane Ludvik - dnes jsme s kamarády vedli pokleslou debatu o "amerických" zákonech - je pravda, že mne u Vás mohou zavřít za provozování určitých forem sexu s mou manželkou nebo přítelkyní ?

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: EVEN BAD SEX IS A GOOD SEX (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 06:28

I MLADA SKAREDA JE HEZKA
Cha cha cha


Kazdy stat to ma jine.

CA pod 18 let ani se moc nepodivat
Oklahoma nad 16 to je OK

Jinak jsou urcite velice prijemne praktiky ktere mam osobne rad, ale v nekterych statech, kdyby v loznici stal policajt, tak by mohl byt mozna problem. No v moji loznici ani u mojeho kere v lese nestavaji policajti.

Ted ale prakticky. Ujeti na veku je velice trestne. Co delaji dva dospeli nikdy neni. Zde je svoboda, jak jiste vite z mojich prispevku.

Jo jestli se pripravujete na nejakou sex-expedici po svete, toto se muze hodit.

[www.avert.org]


Go to Asia young man

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: EVEN BAD SEX IS A GOOD SEX (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 06:50

tam vam holky budou delat tak hrozny veci a vam se to bude tak hrozne libit, ze za to jiste pujdete rovnou do pekla. V ocistci se s vami vubec ani nebudou bavit.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 09:26

[www.root.cz]

jen dalsi stripek do mozaiky...

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: ANO NEPOUCITENI (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2008 22:49

No me Canadani projeli muj PC, asi 45 minut, ale byl jsem tam host, tak jsem drzel zobak. Navice jsem si nesmel vest v aute brokovnoici, a kdyz campujete mezi grizlima, tak to je problem, velky problem.

V kazdem pripade jsem je dal prechodne na svuj shitlist. Chtel jsem jet tam lyzovat a utracet, nic nebude, pojedu do Colorado.

Jestli US chce videt PC neobcanu a jim se to neliby, tak maji problem a nemuseji jezdit na navstevu k nam.

Bude-li chtil US celnik videt muj PC, tak problem bude mit muj president. Dam ho na shitlist.

Vlastne on tam uz je.


Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 00:48


Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: Požadovaný dokument není k dispozi (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 06:03

jiste nejaky neg. nazor o USA.

Kde na to ti Cesi chodi. Prumerny jurnalista doufa ze jednou se podiva na 4 tydny do NYku a da si u zidu Reubena. Jinak by se mohl ztratit a pak by zoufale musil volat Czech konzulat.
yawning smiley)

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: PRUVODCE (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 06:06

Mozna by mu mohl p. Meles delat pruvodce z rikat tomu jurnalistovi ktere metro jede k sose svobody.
yawning smiley

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 10:25

chudaci kanadani, takovou svoloc mit za hranicema..

a ludvicku, prosimte, prestan uz nam tu meldovat ty nesmysly vo tom, jak bude mit prezident problem a tak dal. vsichni vime, ze u vas se daji vyhrat volby i kdyz mas min hlasu, nez protikandidat.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: :o) (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2008 14:13

yawning smiley)

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2008 13:09

Prý vyšinutý Kanaďan vzhrožoval Bushovi a hrozí mu pět let. To jsou věci to jsou věc. Asi taková volnost tam zas neni. Nemají tam ty flintičky jen na střílení do vzduchu.

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: HORI (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2008 17:27

toto je zeme zakonu.

Nesmim vyhrozovat nikomu physickym nasilim. Nesmim kricet na pr. v kine ze hori, neb by se lide mohli uslapat (physicke nasili). Nesmi mit projev ktery advokuji okamzite physicke nasili.

Nesmim otevrene nikoho urazet slovy a rikat ze je idiot a ze by mel jit do kriminalu. Toto mohu rikat jen public (verejnym cinitelum, politikaru, atd.) osobam.

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: evil (IP zapsáno)
Datum: 12.01.2008 22:22

Hele, sleduju tady tvoje cetny rubriky a nejak prestavam chapat: ty ses teda jakoze Cechacek vyemigrovanej do ty tvy prasivy kalifornie, nebo amik co se kdysi jako jistej John Bok po prazskejch hospodach s manickama naucil sprechtit cesky, nebo padesatnik co emigroval ve vosumastyricatym? Podle tvyho jazyka a vyjadrovani bych to tipoval na cechacka co dela "Americana z Vysocan" jako ze uz si strasne nemuze spomenout, jak se dela ten spravnej ceskej slovosled a pritom tam byl vseho vsudy par tejdnu, max. let a davno drepi nekde na Vonacich a machruje, protoze si mysli, ze je vopklopenej totalnima vidlakama co byli nejdal na Kosori, i kdyz podle tvejch nazoru bych fakt byl schopnej uverit tomu, ze ses narozenej primo v holyvudu... pak ovsem nechapu, proc se zahazujes s tvejma moznostma a vymozenostma zrovna tady, na tomdle ubohym, nicotnym foru. Tebuh!

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: 1966 (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 02:30

Ja utekl v 1966 a ziji v San Franciscu. Procestoval jsem asi 89 zemi.

Ja nemel rad nesvobodu komousu. Vzdy se me to zdalo jako totalni idiocky system.

Nikdy jsem v zivote neudelal nic lepsiho nez to ze jsem z Cech utekl.

Ja zde vystudoval a kdyz potrebujete poradit, podivejte se na www.bekera.com

Ludvik

Re: LUDVIKOVI CESKO - ANGLICKE POZNAMKY Z CA.
Autor: evil (IP zapsáno)
Datum: 13.01.2008 13:11

good for you. it is good to be traveled. whats the weather like in SF these days? a to volis taky schwarzeneggera?

Jdi na stránku: Předchozí1234567891011...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 6 z 25


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.