cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123456Následující
Aktuální stránka: 2 z 6
Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 15:08

tomme,

okamzitym dovolavanim se zasahu draba jsi mimodek potvrdil, ze na slovech pana kolare asi bude vice pravdy, nez jsi si ochoten pripustit.

Re: Kamery
Autor: Tajnej (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 18:29

Rovněž se musím zastat pana Koláře.

Domnívám se, že diskutujícím by měl být poskytnut co nejširší prostor k sebevyjádření se, byť by jej tito využívali k tíži své vlastní pověsti.

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 18:39

Mozna pane Melesi zkuste zapojit tu cast sedive hmoty, co mate v hlave, a pochopit to, co jsem tam napsal. Pozadal jsem pana Strejcka o nazor (ne o mazani) na posledni vylevy pana Kolare, ktere dle meho nazoru do slusne diskuse nepatri (lzi ani pomluvy slusnou diskusi nedelaji).

Myslim, ze i Vase vyjadreni o panu Strejckovi jako o "drabovi" nepatri do slusne diskuse (na rozdil od Vas jsem na nic takoveho nepomyslel, takze podle meho to je presne ukazka Vaseho stylu mysleni - tedy za vsim hledat podrazy, pripadne cenzuru, apod.). Ale jinak mate v podstate pravdu. Pokud bych administroval svou vlastni diskusi, upozornil bych po takovem prispevku pana Kolare, ze podobne lzive vylevy nebudou priste tolerovany (presne ve stylu byvale diskuse na Praze 5). A verte, ze to nebylo a neni nic proti demokracii (lzi demokracii rozhodne nedelaji). To je jen Vas a pana Kolare zoufaly pokus z toho udelat "zasah proti demokracii".

Co se tyka pana Kolare. Po vyjadreni pana Strejcka budu pana Kolare pro priste zcela ignorovat (pokud bude v podobnych vylevech pokracovat). Cloveka, ktery se vyziva ve lzich na zaklade vlastniho "jasnovidectvi" si proste uz dal nehodlam vsimat.

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 18:48

Tak jeste jednou. Pozadal jsem pana Strejcka o vyjadreni (ne o mazani), coz jsem tam dle meho napsal zcela jasne.

A stale trvam na tom, ze posledni prispevky pana Kolare v tomto tematu do slusne diskuse nepatri (takze bud je mozne drzet slusnou diskusi upozornenim diskuteru na urcite meze, a pokud to nepochopi, tak priste i drastictejhsimi prostredky, treba i mazanim, nebo se smirit s tim, ze to proste nebude slusna diskuse). Jestli za tim nekdo chce videt mazani ci cenzuru, jeho vec. Ja tady nic takoveho nepozadoval.
Na Praze 5 tento princip (tedy upozorneni, a pri nepochopeni, coz jsem tam nezazil ani jednou, i pripadne vymaz) fungoval velmi dobre, a zadne podobne vylevy, jako ma pan Kolar se v te diskusi neobjevovaly.

Takze je to zcela vec admina, jakou chce mit diskusi, a proto a jen proto jsem se ptal pana Strejcka. Jeho vyjadreni jsem take zcela akceptoval. Jestli s tim ma nekdo problem, je to bohuzel jen jeho problem, stejne tak, jestli za tim chce nekdo videt neco jineho, nez jsem tam napsal.

Re: Kamery
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 20:55

Pánové,
z pohledu admina dokáži bez rozdílu nicku možná spravedlivě rozlišit jenom to, co je popsáno v pravidlech diskuze. Rozlišit v celé šíři témat, kdy kdo mluví pravdu, to neumí nikdo. Jednou jsem se o něco přel s panem Řehořem (stavitelem) a v jisté fázi naší diskuze jsem mu oponoval, že mám pravdu. Pan Řehoř rozpřáhl ruce, dlouze se zahleděl k nebi a pravil:"Pane Strejčku, víte, ona ta pravda ....." Jinak je fakt, že tahle diskuze bude přesně taková, jací jsou diskutující. Ale myslím, že je to zatím v dost v pohodě (měl jsem větší obavy). Určitě je také mnohem více zajímavějších témat, než vzájemné hodnocení diskutujících. Zkuste to brát více s nadhledem, jsme lidé různí a k lidem emoce patří.
M.S.

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2007 21:01

Bez obav. Ja Vase vyjadreni vzal jiz vcera zcela na vedomi (prave proto jsem se Vas ptal - v pravidlech se slusnost zada, coz podle me podobna "obvineni" nejsou; ale admin jste Vy a Vy urcujete pravidla hry). Netreba to dal rozvadet ;-) . Zaridim se podle toho (jak jsem jiz uvedl vyse). Hezky vecer

Re: Kamery
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 00:22

Mě spíš přijde zajímavé, s jakou zaslepeností někteří přijímají i ta nejabsurdnější vysvětlení oficiálních míst ohledně všemožných scestných projektů, ať již je to hlídání vík od kanálů pomocí kamerového systému, nebo stavba amerického radaru, který má sledovat neexistující íránské a severokorejské rakety letící kolem světa s cílem zahubit kolébku demokracie. To, že jsou tyto projekty potenciáně velmi nebezpečné, je pouhým vedlejším důsledkem, který si mnoho lidí neuvědomuje a zainteresované buď vůbec nezajímá, nebo jej neřeší. Hlavním účelem podobných nesmyslů je především vyrobit, co nejdráž prodat a co nejnákladněji udržovat v provozu za veřejné peníze různý šunt, který je v nejlepším případě úplně k ničemu.

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 08:35

Neodpustim si poznamku. Kdyby jste byl na zastupitelstvu, kde se o tom hovorilo, tak "vika od kanalu" tam byl jen jeden z vice duvodu (ani ja si je vsechny nepamatuju, ale nekter jine jsem zde uvedl). A dale, jak tedy kriminalitu, vcetne kradeni vik od kanalu, resit jinak ? Zkritizovat neco umim taky. Ale jen stezi hledam reseni jine, ucinnejsi a levnejsi. A zatim mi na tuto otazu nikdo nedokazal odpovedet (jak odpoved neberu, ze nejlepsi je nedelat nic, a zaridit se podle toho - takze pro ochranu domova a sebe sama si poridit zbrane, a na ulici davat pozor, jestli ja, nebo moji blizci, nespadnu do odkryteho kanalu, nebo si o nej nerozbiju auto, nebo jestli me neprejede vlak kvuli ukradnutym kabelum u zavor ...)

Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 10:16

tome,

pana strejcka bych nikdy neoznacil za draba. tim volanim draba jsem mel na mysli vase dovolavani se zasahu admina jako takoveho ve chvili, kdy jste chtel eliminovat vam neprijemny nazor.

jinak souhlas s panem minorem.

a co se tyce vaseho dotazu ohledne reseni kriminality - obecne plati, ze cim totalitnejsi zrizeni, tim nizsi kriminalita. domnivam se, ze zrovna vam by takove reseni krasne vyhovovalo. bude-li kazdy sledovan 24 hodin denne, nedopusti se preci zadne nepristojnosti. a kdo nema cerne svedomi, nemusi mu preci vadit sledovani, ze?
pro zacatek bych jako pilotni projekt zvolil ocipovani vas a vasi rodiny, stejne jako instalaci kameroveho systemu do vaseho domu.

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 10:17

Tomme1!
Vase slusnost a vase slusna diskuze jsou pro mne jen prazdne pojmy. Bud lzete nebo vam nefunguje pamet....


Re: Tak zase neco o radaru :-)
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 26.03.2007 20:05
"hovado", ceske priposranosti.

S pranim pekneho dne P.K

Re: Kamery
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 10:38

Pane Kolar, obdivuji vasi schopnost odhalit u ostatnich i tu sebenepatrnejsi trosku vulgarity ci demagogie. Ale co takhle zacit u sebe? Vytrhnout tri slova z jakehosi stareho textu bez jakeho \koliv naznaku kontextu dokazal s udivujici lehkosti napriklad soudruh Kryzl v bolsevickem platku ktery se jmenoval Tribuna (jeho clanek "Nova vlna se starym obsahem" byl velmi popularni i u nas na skole). Vypada to ze jeho umeni nezapadlo smiling smiley.

Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 10:43

opravdovym mistrem ve vami popisovanem je ovsem tomm1. cili, opirat se pak do pana kolare za to, ze vuci tommovi pouziva jeho vlastni zbrane, je malicko nespravedlive, neopirate-li se zaroven do tomma.

Re: Kamery
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 11:26

Tak jsem si znova prosel cele tema a musim sam sobe dat za pravdu - pokud srovnam vyrazivo a uroven argumentace obou panu vepri, pak co se urovne nabytych Kojzarovsko-Kryzlovskych vedomosti tyka vede Petr Kolar alespon o dve konske delky. Ne-li o tri. Znovu opakuji - argumentace a vyrazivo. To ze treba s Tommem1 nemusim ve vsem/nicem souhlasit je vec jina. Ale to vytazeni par slov z kontextu, to se hned tak nevidi. To je vec ktera je mi skutecne odporna. Takhle natvrdo to nedela snad ani pan mistostarosta.

Re: Kamery
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 12:18

Omlouvam se, jsem Tomm1.

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 12:28

Tomme1!

Vetu: "To ze treba nemusim ve vsem/nicem souhlasit je vec jina"...., jak pise Amigo, jako bych od nekoho znal.....


Jinak navrhuji se vratit ke kamerovemu systemu.
P.K

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 12:35

Tomme!
Pises: Na zastupitelstvu, kde se o tom hovorilo, tak "vika od kanalu" tam byl jen jeden z vice duvodu (ani ja si je vsechny nepamatuju, ale nekter jine jsem zde uvedl).

Ptam se te, prosim....
Nevzpomenes si na dalsi rozumny duvod proc je tak nutny pro obec Cernosice kamerovy system?
Dekuji za odpoved.
P.K

Re: Kamery
Autor: Amigo (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 13:08

29.03.2007 12:18 - Pane Kolar, to bylo zbytecny. Ja fakt nejsem Tomm1 a pokud byste se mel moznost podivat do logu tak byste to mozna i pochopil. Ale kvuli tomu se ted nebudu nahonem registrovat. Ale ja jdu radsi neco delat. Na blbiny nemam cas.

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 14:12

Pratele,
mozna bychom se meli v teto vazne situaci spise soustredit na navrh pilotniho projektu sledovani kamerami Tomma1 + jeho kriminalniky ohrozenou rodinu. Pokud to neudelame, vyhrozuje Tomm1 nosenim zbrane. A v tom horsim padem do kanalu.
Nakonec ted nevim co by bylo horsi.....
P.K

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 14:14

A nemeli bychom zapomenout na MÚ a MP.....

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 19:34

Amigo neni Tomm1 ;-) ... . Kdo chce, muze pozadat "draba" (omloiuvam se panu Strejckovi a schvalne to davam do uvozovek) o porovnani IP adres ... :-)

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 19:51

Pane Kolari, porusim kratce sve predsevzeti o ignorovani Vasich vypadu ;-) .

Pokud zvladate cist (o Vasem chapani mam velke pochybnosti), vetsinu odpovedi na Vase otazky smerem ke me najdete v mych drivejsich prispevcich (ze kterych jde podle me jasne poznat i muj nazor na celou vec).
Co se tyka "diskuse" s Vami, pak tu s Vami odmitam. S clovekem, ktery je presvedceny o tom, ze jeho nazor je ten jediny spravny a kdo ho nevyznava, ten si zaslouzi jen to nejhorsi (a protoze pres klavesnici jdou zadavat jen slova, tak si tedy zaslouzi pomluvy, lzi a urazky), se zadna "diskuse", ani skutecna diskuse vest neda. Nehodlam Vas tedy nadale ve Vasem stylu podporovat. Muzete si z tohoto tematu udelat "one men show" plne "reality a 'Vasi pravdy' na vlastni oci" ;-) ...

Re: Kamery
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 20:24

Pane Amigo, také musím dát sám sobě zapravdu!

Re: Kamery
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 20:41

Pane Tomm, neurážejte se stále a nedovolávejte se něčí pomoci, buď na to nereagujte, nebo se braňte sám. Raději zkuste napsat nějaký opravdu závažný důvod, který by ospravedlnil zavádění všudypřítomných fízlovacích systémů(samozřejmě krom zisku výrobce a provizí).

Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 21:06

Myslim, ze to chapete zcela spatne. Nevim, jak poznate, ze jsem urazeny,a nevim, z ceho vyvozujete, ze se zase dovolavam "cehosi". Jen jsem povazoval za vhodne svuj postoj k panu Kolarovi, kdyz si ho nedokazal precist v jine moji reakci, rici i primo panu Kolarovi. Na jim polozene "dotazy" a invektivy proste reagovat nehodlam.

A myslim, ze nemam co bych k tomuto tematu ted dodal. Podle me zcela jasne je muj nazor vyjadreny hned v moji prvni reakci na Vase tema, ale tedy dobra, jeste se rozepisu, i kdyz uz se budu jen opakovat (jen pro jistotu: nejsem tim nadsen, ale neznam jine, lepsi, ucinnejsi, ... reseni, ktere by pomohlo zmensit kriminalitu v obci). Pokud nekdo zna toto jine, lepsi, ucinnejsi, ... reseni, tak proc si ho nechava pro sebe ? Jde tedy jen o hledani "vybusnych temat", aby se pak lidi mezi sebou mohli napadat alespon slovne, kdyz na sebe nedosahnou pestma a zidlema ?

A pokud jsem si vsimnul, tak se nebavime o "vsudypritomnem systemu", jak rikate Vy, a jak se snazi (zcela mimo tema) naznacit i pan Kolar. Jde o kamery na vjezdech/vyjezdech z obce. Me osobne je to uplne sumak. Pokud me nekdo bude chtit sledovat, dokaze to zcela v pohode i bez tech pitomych kamer, a klidne i "vsudypritomnym" systemem.

Co se tyka dalsich duvodu, tak napriklad kradeze aut nebo zjisteni auta, ktere ujelo od nehody. Pomuze to zjistit minimalne smer odjezdu a konkretni dobu. Jiste, muzete namitnout, ze to Vam auto jeste nevrati. Ale je to prvni stopa, ktere se da drzet. Bez kamer mate kulovy, a prakticky zcela nulovou nadeji. Ony kanaly taky docela chapu. Bude mi dost na prd, ze mi to zaplati pojistovna, az si tam rozsekam auto. Podobne kdyz tady nekdo slozi neco na cernou skladku. Nebo kdyz Vam vybili nekdo barak, a bude si to chtit odvest autem. Nevim, tech duvodu by se asi nasla cela rada, a ja je hledat nehodlam. Nevim proc bych mel obhajovat nejaky system. To at si udela autor napadu. Ja jsem jen reagoval na Vas, a uvedl svuj nazor na vec.

Pokud jeste mate nejake pripominky, tak bych velmi ocenil, kdyby jste na oplatku uvedl zapory, tedy v cem Vam to vadi, a konkretni duvody. Stejne jako kdyby jste uvedl reseni, ktere by kriminalitu snizilo lepe, vice a levneji. Pak by to byla diskuse. Takto po me chcete muj nazor, a pak mi vicemene za to vynadate, pripadne nekdo rovnou zverejni sve bludy a lzi ...

Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 09:15

tomme,

muzete mi vysvetlit, jak takova kamera odhali automobil, ktery odvazi kradene veci? a jestlize stale dokola melete neco o snizovani kriminality - muzete dodat jeden jediny dukaz, ze neco takoveho kamery skutecne zpusobuji?

zaverem - je vam mozna sumak, ze nekdo zasahuje do vaseho soukromi, nesnazte se z toho ale delat normu. a nedivte se, az pak najdete vybileny barak ciste kvuli tomu, ze nekdo diky kameram moc dobre vi, kdy pravidelne nebyvate doma...

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 10:53

Tomme 1!

Zdravim te. Jak se mas? Trochu se na mne zlobis...Neni divu, kdyz ti slapu na "bolaky".

Tak a ted poporadku:
pises...

1/Co se tyka "diskuse" s Vami, pak tu s Vami odmitam. S clovekem, ktery je presvedceny o tom, ze jeho nazor je ten jediny spravny a kdo ho nevyznava.

Odpovim tvymi slovy: Nevim, jak poznate, ze jsem presvedceny o tom, ze jeho nazor je ten jediny spravny a kdo ho nevyznava ,a nevim, z ceho vyvozujete...(Re: Kamery
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2007 21:06

A jeste pridam ze v drtive vetsine jsem presvedceny o tvych!!! nazorech, ze naprosto nesouhlasim.

2/(jen pro jistotu: nejsem tim nadsen, ale neznam jine, lepsi, ucinnejsi, pises...

Mluvil jsi o ozbrojovani, to je dle tebe jiste lepsi( vice US). Vzdyt po radaru a kamerach je to vse v strihu US. Jeste bys mohl navrhnout "nejbrhud vocink", to maj v US dost zavedeny (fizlickovani,bonzovani na souseda)

3/Pokud nekdo zna toto jine, lepsi, ucinnejsi, .

Nejvetsi kriminalita se odehrava kolem (orna puda-zmena u.p-stavebni parcely).
Co navrhujes?
Taky ty kamery?

Jenom stale se pokousis odvratit pozornost ze skutecnych problemu na umele vytvorene.


A ja se te ptam proc, proc, proc???
Tomme??????

Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 12:07

ja bych v tom napodobovani usa sel jeste dal - pulka populace by mohla bydlet v privesech, mohli bysme si poridit i nejake ty negramotne a mohli bychom si pujcovat od ciny na armadu miliardu dolaru denne smiling smiley)).

Re: Kamery
Autor: Kancius Minor (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 13:03

Nelze než souhlasit s panem Melesem. To, že vás někdo pravidelně sleduje, vaši bezpečnost nijak nezvýší, naopak se můžete stát terčem cílené kriminality. O případném šikanování ze strany bezpečnostních orgánů, když to někomu přijde vhod, nemluvě.

Re: Kamery
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 13:13

vubec.. nechtel byste se, tome, nechat ocipovat? i s celou ctenou rodinou?

Re: Kamery
Autor: Petr Kolar (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2007 15:12

A taky Tommuv dum, auto, nabytek, obleceni..........
Tomme 1 jdi prikladem. Bud 1.


A ted ke kameram. To co vymyslis pro ostatni zkus nejdriv na sobe. Takze nechas si nainstalovat vsude kamery? Bojis se preci o sve bezpeci, svuj majetek a sve blizke.
Nebo budes chodit s mesrem ci bouchackou?

Preji ti pevny pocit bezpeci a nikym neruseny vikend.
P.K

Jdi na stránku: Předchozí123456Následující
Aktuální stránka: 2 z 6


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.