cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 9 z 10
Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: jin (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2008 20:00

Ludvicku, zacinam mit opravdu takovy pocit tady z toho vseho, co tu pisete, ze nejste vubec zadny American a ze nas tu celou dobu jenom lakujete. Jednou pisete, ze jste koupil dum v CA, pak zase ze je vam nedostatek vody tamtez uplne jedno a uvazujete o Coloradu... Mozna to vsecko, co tady pisete jako statecny cowboy a zastance svobody s Coltem v ruce, bude spis Cechackovo tiche blouzneni s prstem na mape USA..? Ne ze by mi do toho neco bylo, jsem jen prosta venkovanka, to vite, ale pisete tu do verejneho fora a ne do sveho denicku. Tam se pise cokoli a vypada to pak taky uplne jinak a hlavne to nikdo druhy nema co cist... a ta vase cechoamericka mutrsprache je taky dost divna. Znam lidi, co emigrovali uz nekdy po roce 1948 a jeste i jejich deti, protoze se doma mluvilo cesky, mluveji dodnes gramaticky spravneji, nez vy, kdyz prijedou DOMU do CR. A hlavne: kazdy skutecny emigrant si na sve materstine STRASNE ZAKLADA a na svem puvodu JAKBYSMET. Jinak by byl totiz jen ubohej, radovej Amik, vime? Ani African-American, ani PuertoRican-American, ani Italian-American, ani Irish American, zkratka nikdo. To prece pro kazdeho skutecneho obcana USA znamena vzdycky ze vseho nejvic: jeho koreny! Co vy na to? A navic jste si asi popletl tready: tohle tady je diskuze o radaru, ktery vas ani zamak nezajima, ze a nikoli vase ceskoamericke poznamky!

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Tak Co Dela Radar? (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2008 08:26

Uz se US radar stavi?

Uz tam behaji okupacni vojaci Spojenych Statu Americkych?

Uz GIs nastoluji teror mezi Ceskymi obcany, nebo Ceska vlada stale premysli ma-li to vubec dovolit?

Snad Ceska vlada nepozve radsi znovu kluky z Ruska.
yawning smiley)


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2008 09:38

U nás se dnes stávkuje, pane Ludvíku, my nemáme na takový blbosti, jako je radar, čas.

Železničáři sice slibovali stávku až odpoledne a jen na jednu hodinu, ale asi stávkují už celý týden, možná i déle. Vlaky mají neustále dvacetiminutové zpoždění a jsou špinavé jako prase (omlouvám se tímto tomu ubohému zvířeti)!

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: BILA HVEZDA (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2008 16:14

Enzilo,

no to drahy jeste asi nejsou zprivatizovane a kluci nadrazacti mozna potrebuji vice penez na pivo, sekanou a dva rohliky.

Presto ale, az v Cernosicich zacnou jezdit obrnene vozy s bilou hvezdou a vojaci z Alabami zacnou unaset lidi na muceni v Guantanamo Bay, mozna to take bude vec k vsimnuti.

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Jindra (IP zapsáno)
Datum: 01.07.2008 02:04

Milý Jindro.

Vím, že teď to bude asi trošku matoucí. Já Jindra, ty Jindra... Ale povznesme se nad tyto povrchnosti, do hloubky. Mluvíš o pudu sebezáchovy. Američani mají na své bankovce napsáno "In God We Trust". Myslíš si opravdu, že ten jejich, velký americký bůh, bude milovat malého a vzdáleného bližního jejich, tedy nás, víc, než je samé, jak kázal pan Kristus? Nebo aspoň stejně tolik, že by nás, národ, o jehož existenci ví většina Američanů jen to, že je odtud Jagr, měli chránit? Proč se jednání nevedla v první řadě korektně, přes ústředí NATO? A proč si vúbec myslíš, že ten radar, pokud opravdu o nějaký radar půjde, což nelze nijak objektivně zjistit ani teď, ani pak, bude nějak chránit tebe, když se jedná o údajnou komponentu obranného "raketového deštníku" USA? A naposled: víš, jak funguje balistická střela mezikontinentálního typu, hypoteticky vystřelená z Íránu (o jehož preventivním bombardování USA uvažují právě v těchto dnech spolu s Izraelci) nebo z KLDR (přičemž ani jedna z obou zemí, spadajících pod Bushovo geniální označení "osa zla", takové rakety ve svém arzenálu nemá)? Je to prosté: z bodu A raketa nastoupá na oběžnou dráhu, zrovna jako sputnik, obkrouží potřebnou vzdálenost až nad cíl a pak se/ hlavice spustí kolmo na cíl. Jakou roli v tomto procesu, podle tebe, bude hrát radar umístěný ve střední Evropě? Viděl jsi někdy statistiky úspěšnosti těch několika provedených testů torza tohoto "systému"? Víš, co se stane s jadernou hlavicí po zásahu "anti-raketou" typu Patriot několik stovek metrů nad zemí, pokud by se tedy střílelo z Polska, pak třeba nad Ústím nad Labem? Přemýšlels někdy o tom, jakou katastrofou musel být konec studené války pro celosvětovou zbrojní lobby (tu naši nevyjímaje)? Pokud neexistuje nepřítel, je třeba jej vytvořit. Vygenerovat. A vposledku se nemohu nezmínit o dávno (i ze strany USA) ratifikovaných smlouvách o jaderném odzbrojování a omezování konvenčních zbraní v Evropě. Myslíš, že budování podobných zbrojních systémů přispěje dlouhodobě ke stabilizaci globálních vztahů, ekonomiky, k uvolnění napětí mezi Evropou a Ruskem a k omezení zbrojení na všech stranách? Nepřipomíná ti to celé tak trochu onen bolševikem tak oblíbený a omšelý "boj za mír"? A proč se s podpisem napřed pořád tolik spěchalo, rychle rychle, než se za "Dubyou" navždy zavře voda? No nic, to jen pár postřehů, možná tě to nebude zajímat. Ale možná by mělo, vždyť jsme jmenovci! Ludvíčku, zdravím vás! Tak co v Renu?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Lojzík Nedělů (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2008 03:03

Pane Vodičko nejste náhodou v ČR
Jestli ne tak honem přijeďte dne 8.7.
Se bude konat demonstrace proti radaru

[www.nezakladnam.cz]
Půjdeme tam společně a budeme dělat
Rafinovanou propagandu pro radar a USA

Nebojte mám to promyšlené
Detaily Vám povím na místě
Letáky již vyrábím

Váš Lojzík Nedělů

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Kondomy (IP zapsáno)
Datum: 09.07.2008 06:23

Tak ctu za kondomLiza byla v Praze podepisovat smlouvu o Radaru. Bude zajimave jak na to vse bude Vobama reagovat. Bude kluk musit setrit penize a nevyhazovat je volne na nejakych zemickach ve vychodni Evrope. Jen co se stane prezou tak zde bude jiz poradne vyvinuta krize a lid bude chtit to vse napravit aby zase mohl utracet za voloviny a jezdit v Magnum-Obrovskych autech.

Jinak se narod nasyri.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 09.07.2008 20:41

třeba ty nevýznamné zemičky dokonce nechá vymazat z mapy...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Jindra Vodička (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2008 15:12

Ahoj Lojziku, to je strasna skoda,
ze jsme tu demonstraci prosvihli.
Jsem v CR a dokonce jsem mel i par
vynikajich napadu na radaroraketovy
alegoricky vuz...

Lec jsem pravidelnym navstevnikem
MFF KV a ani Condy se nepodarilo
mi ten prijemne straveny tyden ve
Varech rozmluvit...

Ale doufam, ze jsi se i sam dokazal
s nalezitou propagaci radaru i raket
uspesne poprat.

Jestli ne, muzes tak stale ucinit na
www.radaryrakety.cz .

Buď s pozdravem. Jindra V.



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Jindra Vodička (14.07.2008 15:24)

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: chytrej (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2008 15:51

Kondomy napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tak ctu za kondomLiza byla v Praze podepisovat
> smlouvu o Radaru. Bude zajimave jak na to vse bude
> Vobama reagovat. Bude kluk musit setrit penize a
> nevyhazovat je volne na nejakych zemickach ve
> vychodni Evrope. Jen co se stane prezou tak zde
> bude jiz poradne vyvinuta krize a lid bude chtit
> to vse napravit aby zase mohl utracet za voloviny
> a jezdit v Magnum-Obrovskych autech.
>
> Jinak se narod nasyri.
>
>
> Ludvik

TAK TEN LUDVIK SE NÁM NĚJAK ZDOKONALIL V ČEŠTINĚA A PŘESTAL TAK SMĚŠNĚ ŠIŠLAT. NO ŠKODA, UŽ JSEM SI NA TO ZVYKL

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 14.07.2008 16:03

tak co ludviku, koho letos? losnu, nebo maznaka, jako posledne a predposledne?

jinak, tento clanek ukazuje, ze ne kazdy cech musi v americe zblbnout jako vy a matuska smiling smiley

[www.respekt.cz]

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Igor Igorov (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 07:13

co to je "losnu, nebo maznaka"?

ten profesor je jiste genius, to ja poznal hned po par jeho slovech ktere jsem precetl. Proc radsi se nesnazi se stati VP Vobamovi nez ucit nejake hloupe zaky?

No zde je vseobecna krize, a to ne jenom financni ale i politicka. Hodne veci je dost neamerickych ted. To se bude musit vymytit. Ja ale takovychto krizi za 42 let videl nekolik. Uzasna vec na USA je ze system je samocistici. Lid se nasere a par volu vzdy pak povyhazi.

Pak bud se veci zlepsi, nebo se alespon delaji jine voloviny. A v tom mozna je ta zabava. Pred padem Rima jiste byla velika legrace.

Lid ma zdravy selsky rozum, je sice trpelivy, ale kdyz toho ma dost tak jedna. Zatim sedlaci se nevspouruji, nebot pro ne zbytek sveta je velice daleko, Iraq neni moc dulezity, a ze $ je dole to zatim moc nezjistili ajnsto do Evropy nejezdi. Co by tam delali? Je zajima ze export v USA jede dobre, a inflace jeste je pod kontrolou dost

Utracet za zbrane je ale vec dobra, destruktivni ale take zvrhla. Ja to vsak mam rad nebot me to zivi, a zarucuje me ze sem do Kalifornie neprijedou nejaci idioti a ze kdyz to zkuseji tak pujdou rychle do vecnych lovist.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: blb (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 08:19

nebydlite v Kanadě???

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Enzila (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 08:53

Pane Ludvíku,
Vy asi nikdy nemůžete porozumět české duši.

Kdo nezná Losnu nebo Mažňáka, tak tomu se to asi těžko podaří :-)))

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 15:05

ludviku,

pan profesor pouze pouziva mozek a slepe neveri. treba k tomu taky dospejete, ale to byste asi napred musel potlacit impotentni zalibu ve zbranich a procistit si mysleni nejakym halucinogenem. potrebujete to jako sul, i kdyz si to naprosto neuvedomujete smiling smiley.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: hruza (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 17:55

Enzilo, no trochu jsem te dusi porozumel a staci me to. Jsa ale chudy clovek, ted mam hruzu z toho ze az me dojdou slabe $ry ze budu musit na penzi jit zit & umrit do CSR. Nekdy se me o tom zdaji sny. Pak se probouzim a ziram do temnoty.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: BLBE (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 18:50

Kalifornie neni v Kanade.

Tam jsou hlavne moosove, a take takovy divni lide kteri nechteji ze svoji zeme udelat tak asi 5 dalsich US statu. Museji byt dost velci blbci.
yawning smiley)

Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 21:20

a máme ho zpět...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Nemate (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 23:46

yawning smiley)

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2008 23:59

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2008 16:50

ludviku,

proc by se meli kanadane vrhat do naruce militaristickeho rezimu v hluboke recesi, kdyz jedine, co je v jejich zemi spatne, je ten xindl za jizni hranici? smiling smiley

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2008 22:34

von to nepochopí,von je chytrej...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: KYTKY & MANZESTVI (IP zapsáno)
Datum: 20.08.2008 03:25

Ha, Polaci najednou, po 2 letech vypocitaveho vyjednavani, byli zchoni se behem par dnu rozhodnout pro US rakety. Co ted chteji? No predsi ze US prijde na pomoc okamzite, kdyby neco, a ne jako NATO ktere by asi chvili mluvili mluvu a mezi tim by mohlo byt dost Polaku mrtvich kulkami Rude Armady. Je mozne ze jejich zchopnost se rozhodovat byla zlepsena napadenim Gruzie? Myslim ze ano.

Jsem zvedav co Cesky narod rozhodne o radaru. Budou take tak chytri jako Polaci? Myslim ze by meli byt. Navyce by jim to dalo lepsi posici v EU, neb by tak ukazali ze EU je uzasne & dobre ale ze by bez nej neumreli. Toto byva dobra vyjednavaci posice v zivote, i v manzelstvi. Podstatne lepsi nez kytky, specialne lepsi nez rude karafiaty.



Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 27.08.2008 00:16

panic ctirad by pronesl pouze:"TY VAGO,TEN JE CHYTREJ!!!"

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 28.08.2008 10:15

ludviku,

jste opravdu mamlas. to, ze nejaky vyborny americky napad prijali polaci, je naopak jen dalsi argument, proc do toho nejit.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Jindra Vodička (IP zapsáno)
Datum: 28.08.2008 14:30

vazeny m.melesi,

vy jste tak neuveritelnej xenofob a pokrytec, ze uz to ani nema cenu dal komentovat.

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 28.08.2008 20:32

každej sme ňákej jindříšku,ty máš kupříkladu za vzor tátu a jezevec by chtěl brdy bez vojclů,co navíc nemluvěj česky.jsem pro jezevcovo názor.a poláci ani nic jinýho,než básnit vo meči a boji stejně neuměj...

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: Pane Meles (IP zapsáno)
Datum: 29.08.2008 06:23

Jiste mate tolik vzdelani ze musite vedet ze ad hominem jak v argumentaci tak i v jine diskuzi vam neposlouzi. Spise vam udela ostudu.


Ludvik

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 29.08.2008 13:14

jindrisku,

jestli jsem ja se svoji poznamkou na stat katolickych fundamentalistu, snazici se hrat roli americke pate kolony v evrope (i kdyz uznavam, ze od casu, kdy to tam komplet ridili oba sasci kaczynsti s ultrancionalisty po boku se to trosku zlepsilo), pokrytec a xenofob, co jste pak vy s vasimi nazory napr. na iran?

ne, opravdu neni mym vymyslem ani predstavou, ze polaci v zebriccich popularity pravidelne vyhravaji kategorii "nejotravnejsi narod evropy" a ze velice casto rozjizdeji rozlicne kratkozrake trucpodniky.

pane ludviku,

muzete mi blize osvetlit, kde jsem utocil ad hominem?

Re: DEMONSTRACE NA PODPORU RADARU
Autor: :o) (IP zapsáno)
Datum: 29.08.2008 19:27

Mozna jsem to vse spletl a byla to lichotka od Vas pane Meles.

Ludvik von Mamlas

Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 9 z 10


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.