cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 4 z 10
Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 10:28

Souhlasím. Taky jsem to chtěla zmínit. I z dalších zkušeností mi pragmatismus a způsoby političky Langšádlové připadají pod úroveň tohoto města.

A my bychom měli při hodnocení místních politiků upřednostňovat osobnost, morálku a úroveň a ne kolik špinavých peněz možná přitáhnou z parlamentu.

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 10:47

:-D
No, to snad neni pravda :-D, ale tohle bez reakce opravdu nechat nemuzu :-).

Jj, stokrat budeme opakovat lez, az nakonec vsichni uveri, ze je to pravda. Jeeee, ja si snad skoro preju, aby to tu ty oranzovi a rudy komousi konecne poradne vyhrali, nejlepe i s ustavni vetsinou :-D. To bude panecku spasa pro ruzne pani Gottelove a Repove, co po bitve vzdy perfektne vedi, jak to bylo, ale hlavne JAK TO MELO BYT !!! :-D
Laskave si vsichni uvedomte, ze jedinym vinikem je prave ten pachatel!!!!

Kdyby lidi chodili na zastupitelstva a pouzivali usi a rozum, muselo to kazdemu dojit davno. Ja si ale myslim, ze v tomto pripade o blbost nejde. Je to proste cilene lhani.

Ja na tom zastupitelstvu tehdy taky byl. A pokud me usi neklamaly, jasne se tam reklo, ze to nejen pani Langsadlova konzultovala v casti rady (mozna ale ne s vasim muzem), ale i s policii, a ze jednoznacne policie rekla (ne rada ani ne pani Langsadlova), ze neni vhodne to zverejnit!!!! Jasne, vzdy se pak najde dostatek chytraku, co po bitve presne vedi, co se melo udelat !!! Jenze, taky to v poklidu mohlo dopadnout tak, ze po zverejneni by se par tydnu nebo mesicu nic nedelo, a pak by doslo ne k jednomu, ale k dalsim znasilnenim, a pachatele by taky treba nemuseli chytit vubec !!! A to by bylo panecku to "lepsi reseni"...

Ach muj booooze!!!! Opravdu se snad tesim na vitezstvi socialistu a komousu. Nic jineho si tenhle narod nezaslouzi !!! Narod, co po bitve vi vsechno nejlip a vsechno umi bezvadne zkritizovat a prekrucovat...

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 10:56

Moniko, až si budete číst komunální volební programy, tak si udělejte odhad, za kolik kdo a co slibuje vybudovat (pozemky pod školou počínaje a novou mateřskou školkou konče). Určitě se dostanete k číslu, které několikanásobně překročí roční investiční možnosti města vyplývající pouze ze zákona o rozpočtovém přerozdělení daní. Ty "špinavé" peníze, které na to budeme potřebovat, jsou i Vaše peníze a dokud platíme daně tak nevidím nic nemorálního na tom, dostat je zpět.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 10:58

A jeste jen maly dovetek. Je to samozrejme hnus, co se tem holkam stalo, a jeste vetsi hnus je, ze se pak takovy clovek dostane z lapaku zase ven a zase muze neco udelat (jako rodic postizenych deti bych v takovemto pripade snad povolil i to Ludvikovo ozbrojeni se a Melesuv lidovy soud, ale to opravdu jen v navalu emoci, ne uz pri realnem vykonu "trestu"...). Prave proto VZDY budu svym detem vtloukat do hlavy zasady bezpecnosti, napriklad aby nechodili vecer a v noci samotne, a uz vubec ne v blizkosti ne uplne bezpecnych a malo frekventovanych mist. Tim samozrejme nechci rict, ze vina je i na tech holkach nebo na jejich rodicich. To bych si opravdu na rozdil od jinych zdejsich "soudcu" jinych "zucastnenych" osob netroufl. Ale proste vim, ze podobna hovada mezi nami bohuzel jsou a budou, a ze ani zverejneni cehokoliv (ani moje rady) je pred podobnymi hovady neochrani, pokud budou v dany okamzik sami, a nikde nikdo...

Vinit za to starostu obce by me ale napadlo opravdu az na poslednim, zcela zoufalem miste, a osobne to povazuji za projev slaboduchosti a ceske malosti (v pripade umyslneho lhani i ceske vychcanosti)

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 18:58

Paní Řepová má pravdu a nezastávám se jí ve stylu "jedna paní povídala", který nám tu nutíte. Takže s tím "úmyslným lhaním a českou vychcaností" uberte. Naše flexibilní místostarostka si v příštích komunálních volbch jistě poradí i bez Tomovy demagogie a v parlamentu by se mezi vlky stejně ztratila:-) Pokud ovšem neplánuje s kamarádkou Parkanovou nějaký pěkný pěvecký duet :-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 19:04

Pane Strejčku, až si budete číst některé své příspěvky, které jste psal před lety, a porovnáte si je s těmi dnešními, zjistíte, že jste jako politik prodělal významný názorový posun:-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 21:17

To je mi známo smiling smiley Po osmi letech praxe pochopíte, že bez pragmatického přístupu žádné ideály nenaplníte. Zvláště je-li potřeba podložit je penězi.
M.S

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 23:18

Rádl nám sedí hned v druhé řadě :-)

[aktualne.centrum.cz]

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 00:05

Bingo, takže teď se můžete rozhodnout, buďto tam zůstane, nebo tu židli zasedne jiná "vesnice". Co je lepší?
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 10:07

Nezlobte se Moniko, ale neuberu, a za tim co jsem o ceske povaze napsal si plne dal stojim (jedine, co jsem ochoten tomu ubrat je, ze samozrejme nejde pouze dve vyse uvedene damy, ktere tomu davaly a davaji patricnou publicitu, ale o velkou cast naroda, ktery uvazuje uplne stejne zvracene).

Pokud kdokoliv mel usi a ma v hlave funkcni mozek tak zcela jiste neprehledl vysvetleni starostky, ktere jsem uvedl vyse pro zmenu ja. Ignorovani tohoto faktu, a neustale tvrzeni, ze to neni "verohodne vysvetleno" patri podle me ke stylu ruzne barevnych komousu a jinych podobnych extremistu, a nebo je to proste lhani. Nic vic, nic mene. A navic podsouvani odpovednosti za to druhe znasilneni prave na starostu obce je proste typicky ubohe jednani (ze ktereho je mi obecne, ne jen v teto kauze, v podstate na bliti).

OK, zkusme se na to podivat tou zvracenou logikou. Zcela budeme ignorovat fakta, a pokud se i presto podari najit logicke vysvetleni, tak se za ty vyroky klidne i omluvim, to mi verte :-) :-). Vezmeme to hezky zvracene odzadu, a jako "fakt" stanovime, ze odpovednym za to druhe znasilneni je byvala starostka obce, protoze policie ji informovala hned po tom prvnim znasileni (byt jasne nedoporucila zverejneni), a ona diky "neinformovanosti" obcanu je tedy "plne odpovedna" za to druhe znasilneni. Potud se to zda jeste stale logicke ze? OK, a ted ta otazka, kde tahle zvracena logika konci. KDO JE ZODPOVEDNY za to prvni znasilneni?? A KDO BUDE ZODPOVEDNY za (nedej boze) pripadne dalsi znasilneni, pokud by se tady snad neco takoveho melo zopakovat?? Pokud vynecham "trapne" se podbizejici, jednoduchou a vecnou odpoved, ze odpovedny je za to VZDY pachatel, tak pak uz mi napada jen jedine "vecne reseni", jak nalezt "vinika" - umistime do losovaciho bubnu vsechny dospele z Cernosic a losem nekoho vybereme (samozrejme podle ceskych pravidel "...ale nebudu to ja, protozeja losuju...")...

Nebo to lze vysvetlit jinak ? Vice logicky ? Sam jsem zvedav ;-)

Pak taky dlouze a hovadsky muzeme diskutovat kde je pravda (mimo ty zname fakta), a jak by se to byvalo bylo vyvinulo, kdyby se to byvalo bylo zverejnilo drive. Na toto tema existuje cela rada filozofickych uvah, pribehu, i scifi filmu, ale prave z tech uvah a scifi filmu je krasne videt, ze najit tu objektivni pravdu, pokud nemate zpetne a opakovane moznost si vyzkouset vsechny dostupne varianty mozneho reseni, je v podstate nemozne. Nevim tedy Moniko, odkud zrovna Vy berete jistotu, ze prave tvrzeni treba pani Repove je ta pravda skutecna. Ja jsem na rozdil od ruznych spekulantu a chytraku ochoten se drzet pouze jasneho a nevyvratitelneho faktu, ze vinikem je vzdy pachatel. A mimochodem, neni to ode me zadna obhajoba Langsadlove jak se mi snazite podsunout (takze ano, samozrejme se bez toho co tu pisu obejde ;-) ). Psal bych to same, kdyby situace byla stejna, ale starosta byl Radl, Jirout, Pribik, Strejcek, Gottelova, Repova, Repa, proste kdokoliv. V tomto ja rozdily nedelam.

Diskutovat o dalsi zodpovednosti dalsich osob krome pachatele je proste typicky po cesku zvracene a nechutne (starosta, rodice, policie, a i samotne poskozene). A vybrat si z tohoto baliku moznych zodpovednych osob POUZE starostu, to je proste ubohost na druhou. Ano, obvinit pachatele se zda logicke, ale ten by si z toho nic nedelal, tomu je to sumak. A tak si "hezky po cesku" vybereme "nekoho", na kom se muzeme hezky "povozit", komu to sumak nebude, a navic z toho muzeme treba vytriskat laciny politicky kapital pro stranu "ciste ruce".

Opravdu nevim, co by se na tomhle zvracenem pristupu dalo nazvat slusne...

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 10:19

Jeste maly dovetek. Neumet identifikovat skutecnou a realnou odpovednost, a nasledne ji treba i prevzit (bez ohledu na predem znamy vysledek), a snaha hazet odpovednost VZDY bez jakychkoliv ohledu a i faktu na "nekoho druheho" (zejmena kdyz jde o nejaky pruser) patri mezi typicky hnusne vlastnosti cloveka (a ja rikam, ze cesi jsou v tomhle preborniky a mistry sveta). Je to jeden z hlavnich duvodu, proc to tady jde od 10 k 5, a proc je po 20letech realne, ze to tady vezmou do ruky zase pevne komousi.

Naopak, pokud se nekde neco povede, objevi se zcista jasna cely zastup "hrdinu", kteri se k odpovednosti hlasi, ale pred tim byli hezky nekde zalezli (co kdyby se to nepovedlo, ze???). Proste, typicka ceska vychcanost a podlost, spolu se zavisti a bojem o koryta...

Souvislost s temi znasilnenimi je na miste. Taky je tu pocetna skupina osob, kteri maji podle tohoto pristupu problem urcit realnou odpovednost.

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 10:55

Vinit paní Langšádlovou z dokonaného skutku znásilnění by mě asi nenapadlo ani ve velké podnapitosti :-) Jako starostka byla zodpovědná za to, že učiní pro obyvatele tohoto města a pro jejich bezpečnost to nejlepší. Zamlčet, že zde řádí agresivní násilník, bylo v rozporu s její odpovědností za bezpečnost města. Ohrozila tím všechny ženy a dívky, které by se po zveřejnění informace začaly určitě chovat jinak. Nezachovala se jako zodpovědná starostka, která má jako hlavní prioritu místní lidi. Jde o selhání starostky, nikoliv o trestní zodpovědnost, o které tady nikdo nehovoří.

Já jsem anonym, Vy jste anonym, tvrzení paní Řepové lze považovat za směrodatné už jen kvůli tomu, že si za svými slovy stojí natolik, že se podepsala :-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 10:59

Pane Strejčku - jestli je pro nás v parlamentních volbách opravdu nejlepší volit ods a Rádla, tak to pak v logice věci byste měl dodat, že tento užitek nejlépe umocníme stejnou volbou i v komunálních volbách :-)

Vypadá to tady na hromadnou politickou dezerci nebo na opakované pokusy o politickou sebevraždu:-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 12:35

:-)
Jiste, o ruznych "kdyby" se cesi umeji prit donekonecna, vcetne prehazovani odpovednosti. Pani starostka jednoznacne rekla, ze ona pro zverejneni byla, ale ze ji to nebylo slozkami, ktere o nasi bezpecnost skutecne maji pecovat, nebylo durazne doporuceno (coz jinymi slovy muze take znamenat riziko z trestniho stihani prave za zverejneni a zmareni vysetrovani - jinak tomu bylo az po tom druhem nestastnem pripadu). Odpovednost za bezpecnost ma V PRVE RADE kazdy sam za sebe (to je rozdil oproti komouskemu pristupu jedno v jake barve - kde odpovednost byla a bude vzdycky "nekde jinde"). Je to uplne stejne, jako s pitomym uklidem chodniku. Kdyz se nekde rozplacnete na snehu a ledu, je to vina a odpovednost predevsim vase v kombinaci s pocasim (rozhodne ne vina nebo odpovednost majitele prilehle nemovitosti nebo obce - nebo starosty). Pokud dojde ke znasileni, je to vina (a odpovednost) pouze a jedine toho nasilnika, spolu v kombinaci s chovanim danych osob. Kde je v tomto "retezu" odpovednosti proboha starosta obce???? A kde je receno, ze po zverejneni by se VSICHNI zacali chovat jinak, a tim by se jakemukoliv dalsimu znasilneni predeslo a pachatel by se chytil???

O vlastni bezpecnost by se tedy kazdy mel starat sam podle sveho a PORAD (bez ohledu na to, jestli nekde nekoho znasilnili nebo ne). Kazdy ted vi, ze se znasilneni i v Cernosicich muze stat. Takze, chovame se TED PO LETECH uz vsichni podle toho???? Az prijde nejaky dalsi magor, narazi nebo nenarazi v odlehlejsich mistech na pripadnou obet??? A zase za to bude odpovedny starosta??? A mimochodem, co takhle nase policie a soudy, ktere by za nasi odpovednost placenou z nasich dani mely byt odpovedne. Tam kde nic tu nic??? Kontroluji pravidelne a casteji odlehlejsi mista???? Nebo radeji meri rychlost pripadne zkoumaji coud z kominu a ohnist a rachot sekacek (a dalsi podobne "strasne dulezite" prohresky stanovene vyhlaskami)??? A proc proboha nekdo potrebuje k tomu, aby se choval maximalne zodpovedne, neci znasilneni a navic jeste i zverejneni starostou obce???

Paneboze, to je prisernej zpusob uvazovani tech, co odpovednost hazeji na starostu obce (obecne na druhe, kteri s tim nemaji lautr nic spolecneho)...

Hovada mezi nami budou vzdycky, takze kdo se nechova odpovedne tak se potencionalnim tercem stava s mnohem vyssi pravdepodobnosti, nez ti ostatni. Srovnani treba s chovanim na silnici: kdyz budu jezdit slusne, ohleduplne a pozorne tak uz mi zbyva jen pravdepodobnost, ze me sestreli nejakej kreten, co treba usnul za volantem z unavy, nebo mu prave ruplo v bedne (nebo ze na me spadne letadlo ci jina situace, s kterou tezko kdokoliv vcetne me muzeneco udelat). Pokud ale budu jezdit jako hovado i ja sam (a chovat se tedy nezodpovedne z principu), tak riziko pruseru je mnohonasobne vyssi!!!

Shodneme se ale na tom, ze je tady velka cast trotlu, kteri pro start sveho zodpovednejsiho chovani potrebuji maxi pruser, a protoze to nestaci tak pak jeste zverejneni typu "nemyslis - zaplatis". A svete div se, ani po takovem zverejneni se umrtnost na silnicich neodstranila, stejne jako se nikdy neodstrani hovada, co nekde nekoho znasilni. Takze kdyz je lozene, ze hovada mezi nami jsou, byly a budou, proc se nechovame zodpovedne porad??? Proc k tomu PROBOHA potrebujeme hodit odpovednost za sve chovani na starostu, a tvrdit, ze "...KDYBY nam o tom rekli, jiste BYCHOM se chovali jinak..." Takovych kravin cesi nakecaji dnes a denne kyble. Kdo se odpovedne chovat chce, ten se tak chova. A kdo nechce toho k tomu nedonuti nic - ani zverejneni starostou, ani moje rady, ani policejni statistiky, ani pripadne znasileni nekoho z okoli, proste NIC NIC NIC.

Porad tedy zustava otazka, kdeze je v tom retezu osobnich odpovednosti odpovednost starosty??? Ma snad kazdeho z nas vodit za rucicku, a rikat mu "ty ty ty, takhle se nechovej, protoze..." (tohle uz ale zazit opravdu nechci, dekuji...), pripadne ze ma byt ucasten v permanentni kampani upozornujici na kazdodenni nebezpeci kolem nas? Tak v tom pripade rovnou odpovednost za neci znasilneni (obecne za jednani nasilniku) hodme i na Radla a dalsi byvale i soucasne starosty. Bude to mit naprosto stejnou vahu, jako hazeni odpovednosti na Langsadlovou.

A koncim, debatovat se zastanci takovehoto zvraceneho uvazovani prave o tomto tematu opravdu nedava smysl...

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 13:19

Moniko, mezi parlamentními volbami a komunálními vidím s ohledem na řešení lokálních problémů jeden podstatný rozdíl. V těch parlamentních máme pouze jednoho kandidáta, který má reálnou šanci být zvolen. V komunálních je výběr podstatně širší. Ty dvě volby není potřeba nijak vzájemně podmiňovat, protože pokud pan poslanec obhájí svůj poslanecký mandát, bude jistě ochoten ke spolupráci s ostatními stranami i na lokální úrovni, protože bude mít logicky tendenci zachovat kontinuitu místní ODS.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 15:18


Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 15:35

Moniko, ten problém nejistoty spočívá právě v tom, že neexistuje univerzální logika rozhodnutí. Jednu jsem Vám nabídnul, ale zřejmě se Vám moc nelíbí -smiling smiley Musíte si tedy najít jinou, které budete věřit a tou se pak řiďte. Žádné rozhodnutí není jednoduché, ale to nejhorší je nedělat je vůbec.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 21:48

Děkuju, pane Strejčku. Přijde mi, že většina z nás by chtěla volit hlavně změnu. Já taky a ods, ani pan Rádl jí pro mě nepředstavují. Už šanci dostali.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 22.04.2010 22:38

Nevím jak většina, ale jestli Vy osobně chcete změnu, tak volte změnu. Jediná věc na kterou bych si dal pozor, aby nebyla fatální -smiling smiley
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 23.04.2010 02:20

žádná ze stran tzv. velké doposud vládnoucí politiky neprosadila a asi ani nechtěla změnu volebního systému, tedy se zřejmě bude opět opakovat pat...,
dobrá opmenuli změnu ústavy a zachování parlamentní demokracie co nás čeká - odpověď si z průzkumů udělá každy ščot ovládající průměrně inteligentní očkovaný běloch sám - památná slova Michala Bukoviče.

Lze též nefér elimonovat tzv. paroubkovp voliče (kteřé nemají nic společného s tradiční Evropskou sociální demokracií) určeným poplatkem 30,- Kč za hlas, toto již jednou v krajských volbách uskutečnili

V komunální politice jde o osobnosti známe a neprovařené! Spekulace o tom, že někdo umí tzv. medvědy a mají styky jsou zcela špatné, peníze v různých fondech jsou, každý kdo umí používat internet si je přečte a pomoc se zpracováním žádostí poskytne nemálo odbroníků, tedy je možné je transparentně poptat a požádát o pomoc s vyřízením u potřebného úřadu či fondu nebo ministerstva.

Černošice potřebují kandidáty z různých stran či hnutí, kteří postaví své lídry a kteří se veřejně představí s vizí a budou schopni a ochotni mezi sebou komunikovat. Hraní si zde stále na koalici a tzv opo či vyhraněnou opizici i vůči opo je nesmyslné a obci škodící. Opozice má být tím kdo opravdu a smysluplně kontroluje (a relevantně též pracuje) tzv. část vládnoucí,a to je v pořádku.

Omlouvám se, že jsem se rozepsal a obtěžuji, ale jsem rád Čech i občan Černošic a na obém mi záleží

díky Tramp

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 23.04.2010 08:50

Trampe, v zásadě máte pravdu, ale než rozpustit medvěda v třicetikorunových poplatcích, to ať nám ho raději pošlou na tělocvičnu u školy.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: c (IP zapsáno)
Datum: 23.04.2010 20:24

Bodejť, dyk by mohlo bejt hůř. Co by za to daly děti v Africe. Dyk ten hodnej pan starosta na nás nakonec myslí. Nevděčnej lid v Černošicích neví co by chtěl. A eště tam daj nějakýho troubu a ten nic nesežene. Vy furt změnu ,změnu, lidi bděte
Takhle jsou Č. bohatý město.
Jo a kolik že ten p.starosta obstaral, ať mužu jeho slávu šířit dál.
P. Strejčku, zas musim uznat že chodíte s kůží na trh. Možná by jste s tím už nejraději seknuj. Myslim s webem.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 24.04.2010 02:17

Pokud se nepletu, tak první etapa přístavby školy šla přes Kalouska, který byl svého času šéfem rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny a velice blízký spolustraník paní místostarostky. Tohle nikdy nikomu nevadilo, tak proč by dnes mělo vadit, že druhá etapa by mohla jít přes Rádla? Pořád poslouchám, jak potřebujeme rozšířit školu, postavit další mateřskou školku, vybudovat hřiště atd.(o výkupu pozemků pod školou nemluvě), ale stále neslyším, kde na to všechno vzít peníze? Před šesti sedmi lety byla vnitřní zadluženost obce spočítána tuším na cca půl miliardy. Považuji za poměrně velký luxus odmítat jakékoli peníze, které máme šanci získat. Sláva kohokoli mě nezajímá, mě zajímají ty prachy.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: c (IP zapsáno)
Datum: 24.04.2010 10:05

Jééé, já myslel že peníze umí sehnat jen Rádl. Tak to se mi ulevilo, že není nutné to spojovat.
A kolik teda sehnal ten pan starosta, současnej.

Re: volby do parlamentu
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 25.04.2010 01:41

Michale, nezlob se na mne, otevřel jsem si to po delší době - a ve vší slušnosti - myslím si, že tyhle Tvé novodobé slovní akrobacie opravdu nemáme jak Ty,tak ani já, jakožto Tvůj spolustraník, zapotřebí. Pořád se nějak nemůžu dobrat příčin Tvé přeměny... ale je opravdu markantní!! Nezblbnul jsem však třebas já..?!?!?!

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 25.04.2010 02:02

O mě nejde, Monika neví koho volit, tak jí poraď.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: ch (IP zapsáno)
Datum: 25.04.2010 15:47

Rádla

Re: volby do parlamentu
Autor: Hana Řepová (IP zapsáno)
Datum: 25.04.2010 18:56

Pro osobu TOMM1:
Je s podivem, kolik emoci u Vás dokáže vyvolat vyjádření mého názoru.Popsala jsem svoji zkušenost a ač je to pro Vás z nějakého důvodu velmi náročné přijmout, ponechám si ho.Nehodnotila jsem, kdo mohl za jaké znásilnění. Vyjadřovala jsem se k postupu exstarostky, kdy volila mezi svojí kariérou a bezpečností mojí a dcer..Je to osobní, není to z druhé ruky a pro mne při další volbě zásadní.
Vycházím z toho, jak bych se zachovala sama, pokud bych byla v podobné funkci, natáčela rozhovor pro TV Nova se svým komentářem k 2. znásilnění,stála při tom několik metrů od domu lidí, které znám osobně, vím, že mají dcery a jsou násilníkem ohroženi.Prostě bych jim to řekla.
Vím, že paní bývalá starostka své důvody uvedla, ale mluvčí Policie v TV řekla, že tomu tak nebylo.
A nedovedu si představit oznámení obdobné povahy na radě města bez dochovaného zápisu..A ten přece není.
H.Řepová

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 26.04.2010 09:50

Spojujte si pani Repova co chcete a s kym chcete :-). Samozrejme, ze Vam Vas nazor neberu (i kdyz s nim opravdu hluboce nedokazu souhlasit ani k nemu tise mlcet, coz me opravdu casto zvedne ze zidle - po 40ti letych zkusenostech tohoto naroda, i po moji osobni zkusenosti s Vami na zastupitelstvu ohledne centra Vraz, kdyz jste zrejme ani doted po letech jeste nedokazala zcela pochopit vecnou odpoved pana Radla ohledne zakonnych a podle zakona i zcela legalnich postupu vetsiny zastupitelstva...).

Podle me sice odmitani osobni odpovednosti za sve chovani (vcetne chovani na silnici, vcetne rozplacnuti se na chodniku a bohuzel i vcetne naseho chovani usnadnujiciho cinnost nasilnickym hovadum) patri pod kridla ruzne barevnych komunistu, ale je to opravdu jen Vase vec a vec lidi, kteri s Vami sdili spojeni "nezverejneni po prvnim znasilneni = nechat znasilnit druhou holku a zaroven dat prednost sve politicke kariere...", apod. Pro Vas a mnoho dalsich je to standardni uvazovani, pro me je to ale zvracenost uvazovani, a i diky tomuhle zvracenemu pristupu nas vsech to podle me jde od desiti ne k peti ale k nule, a to cim dal rychleji (predevsim na statni urovni, zatim ne az tolik na obecni).

A pokud si takto uvazujici (jako Vy) volici zvoli jako vetsinu VC/VV, nebo treba i ty komouse (rude/oranzove/...), ja to na rozdil od jinych budu respektovat (tak jako v demokracii respektuji, ze si vyznamna cast lidi chtela zvolit Jirouta, Radla a dalsi), ale mlcet asi urcite nebudu :-) :-). Ja jsem vsak presvedcen, ze budouci pokusy komousu (ja je nevolil a volit nebudu) zdimat ty majetnejsi povedou proste k tomu, ze to tady ti majetnejsi zabali z vetsiny (vcetne mnoha zahranicnich firem) a pujdou jinam - na "levny vychod" do Asie, coz jen urychli pruser "po Recku" (a myslim si, ze s Reckem a dalsimi jiznimi staty jako Spanelsko, Portugalsko a Italie, to bude jeste hodne hodne spatny s vyraznym vlivem na celou Euro zonu, takze dopredu si budeme moci zive prohlednout, co nas velmi snadno muze vbrzku cekat)...

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 26.04.2010 10:17

[ekonomika.idnes.cz]

jj, ac nejsem ekonom, si myslim to same. V podstate cela eurozona nedela navic nic jineho, nez ze vydelava na "stedry Evropsky" socialni system, respektive par statu v cele s Nemeckem tahne a drzi vsechny ostatni. Ruzne barevni komousi to u nas podle me dokazi poslat do ... jeste rychleji nez v Recku :-). Akorat nam nikdo ranu z milosti neda (natoz pomoc), protoze nemame Euro, takze cele eurozone budeme trosku u zadele :-) :-).

To bude jeste mazec...

Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 4 z 10


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.