cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 6 z 10
Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2010 18:19

tomme,

odpurci vyuzivaji veskerych zakonnych prostredku, tedy se chovaji zcela legitimne. a moc moc by mne zajimalo, k cemu vyhlasujeme chko, kdyz pak jeho prostredkem lze protahnout dalnici (k temuz se schyluje v ceskem raji). problem neni v projektantech, ale ve zhovadile velkopanskem chovani rsd - pritahnem to z vobou stran a pak uz nebude zbejvat nic jinyho, nez to propojit. tohle chovani se mi nelibi u kohokoli, u statu a jeho instituci pak tuplem.

co se tyce alternativnich tras, byla navrhovana i jiznejsi - s vyuzitim r7. ale je to asi podobny pripad, jako D3 vs. R4.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 01:55

Pane Melesi, po volbách 2006 13 lidí zvolilo vedení obce a VV + VPM poslalo do opozice. Takže Vaše představa o novém složení vedení obce je tedy taková, že dlouholetí koaliční spojenci s ODS, tedy konkrétně KDU-ČSL (potažmo TOP 09), ČSSD, hasiči a nezávislí se nyní k ODS otočí zády a utvoří koalici se současnou opozicí tedy s VČ a VPM? Vy byste věřil tomu, že takový levo - pravo - populistický slepenec by byl schopen něco rozhodnout? Např. v názoru na způsob zisku pozemků pod školou se tyto subjekty diametrálně odlišují. VČ by je nakoupili, VPM ne, TOP 09 nejspíš také ne, ČSSD něco darem, zbytek přikoupit. To samé např. s pozemky pod komunikacemi, které jsou v plánu rekonstrukce - VČ by je vykoupili, VPM nikoli, ČSSD asi také vykoupili, KDU-ČSL nejspíše "jak by bylo politicky výhodné" atd ...
Ačkoli to nerad slyšíte, tak politická orientace vedení města je důležitá a to i v případě, že by se nové vedení města poskládalo nikoli na základě pravolevého ukotvení, ale na základě osobností napříč politickým spektrem, jak byste si asi přál. Každé téma v obci má totiž svojí ekonomickou rovinu na které se hledá shoda především. Sám za sebe mohu jenom opakovat, že s levicově populistickými subjekty bych hledal shodu skutečně obtížně.
Tomme, když jsem na toto téma hovořil s panem Pánkem, měl jsem představu, že se jednotlivé body návrhu rozdělí a budou se řešit samostatně. Uspěl jsem pouze částečně. Z celého toho balíku byl k samostatnému řešení vyjmut pouze kulturní sál. Zbytek se v podstatě vzájemně ekonomicky podmiňuje, což s ohledem na potřebu optimálního vybalancování takové dohody není zcela ideální situace. Ale tak to je a zastupitestvo se s tím bude muset nějak vyrovnat.
M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (04.05.2010 01:58)

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 10:44

:-)
Ja myslim, ze muj nazor znate vcelku dobre :-). Me vezicka nevadi, s tim navrhem jak jste ho predlozil bych ja problem nemel, a hysterie mi prijde umela s jedinym cilem - vytriskat z toho lacine politicke body za kazdou cenu. Nicmene, prave ta hysterie (i mezi radou zastupitelu) je podle me pro jakekoliv navrhy od Panka zabijacka. Neboli, jsem presvedcen, ze zadny navrh ohledne dodatecneho povoleni vezicky (bez ohledu na jakekoliv nabidnute podminky od Panka nebo kohokoliv jineho) nebude prijat. Podle me je to smutne, tristni, ale nic s tim nenadelam...

Pokud to ale zastupitelstvo schvali, cimz se jen stane to, co se v temhle zemi deje naprosto bezne a standardne (a v rade pripadu bohuzel musi dit ne z duvodu lobovani nebo ekonmickych zajmu, ale proste jen kvuli lidskym chybam, ktere byly vzdy a budou vzdy), tak budu mile a prijemne prekvapen, ze jsem v tomto prilisny pesimista :-) :-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 10:58

No, vest trasu Praha-Usti-Drazdany-Berlin po R7, to je dle meho opravdu pitomost :-) :-). Ostatne, R7 je pomerne slusne narovnana a mimo mesta, presto obrovske mnozstvi tranzitu (osobniho i nakladniho) jezdilo prave pres Cinovec :-) :-) (proc asi ????). Takze vedeni trasy po R7 by absolutne nijak neodtahlo tranzit treba z Lovosic, z Velehradu, z Teplic, z Dubi, z Cinovce, ...

Jasne, na to muze byt v tehle republice zhruba 10 000 000 nazoru :-). Ale podle me by v tomto mely mit hlavni slovo dotcene kraje, a dotcene obce, rozhodne ne hlavne (jako dnes) ruzne EKO skupiny (co s ekologii ve skutecnosti nemaji spolecneho vubec nic). Pro me osobne by logickym resenim bylo vest pres Ceske stredohori R8 misto D8, a primknout ji co nejblize k te zeleznicni trati, a to tak, aby z dalkovych pohledu byla ta silnice co nejmene viditelna a treba dusledne osazena stromy a treba i v trvalem, mirnem zarezu (s obcasnymi eko mosty). Tunel mezi Lovosicemi a Rehlovicemi mi prijde jako zbytecne drahy a malo bezpecny, R7 viz vyse :-).

Jinak, ja preci neodsuzuji, ze nekdo pouziva legitimni prostredky. Jen rikam, ze me to prijde postavene na hlavu a hodne Kocourkova diky nasim pitomym zakonum/narizenim/vyhlaskam/vyjimkam (a ze by me zajimal nazor zelenych, ketry v tomto tematu neznam), pokud se nekdo pokousi POUZE o zdrzeni (ne o rozporovani stavby a stavebniho povoleni jako takoveho), ktere nas vsechny bude stat peknych par miliard navic, a krajine uskodi jeste vice, nez rychla dostavba jiz rozestaveneho. Neni se taky pak cemu divit, ze jsou dalnice tak drahe. Bud se totiz ty prachy museji vydat na dlouhe pripravy a odchytavani prkotin na ktere ukazou EKO skupiny, a nasledne se zapracuje obrovsky nakladne opatreni, a nebo se to da na uplatky, aby se tomuhle vsemu vyhnulo. Bud jak bud, efekt je nakonec prakticky stejny (stavi se D misto R, jen o par let pozdeji, a jen nekde se zvetsi/zmensi most, udelaji se prechody/podchody pro zver, a stoji to cele 2x tolik, co na zapad od nas...)

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 11:00

[zpravy.idnes.cz]

Hmmmmm, jsem rad, ze se svym nazorem na zpusob vymeny politiku nejsem sam :-) :-). Ale to by fakt museli jit k volbam prakticky vsichni, a prakticky vsichni tenhle zpusob pouzit :-). A to bohuzel zatim asi nehrozi - porad se mame jeste prilis dobre, nez abychom byli ochotni s tim neco delat jinak, nez doted :-) :-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 12:00

A jeste ke "vzdalene" R35 :-). Osobne nevidim vubec zadny rozdil, jestli z Jicina do Turnova povede R35 nebo I/35 :-). Vic nez kde jinde tady plati, ze "vsichni" chteji "dalnici", ale jakmile ma vest kolem jejich domu, je zle. Opet jsem presvedcen, ze pokud by se R35 vedla z Jicina na Turnov vyrazne jinudy tak osobni i nakladni tranzit pojede dal po I/35 prave pres soucasne CHKO :-) (z moji osobni zkusenosti rychleji, a levneji - s vyrazne mensi spotrebou, nez na te dalnici, a pravdepodobne bez "drahych" poplatku :-) ). Stejne tak, ze obcim na soucasne I/35 dal bude vadit prujezd jejich obcemi, takze se obchvaty (male dalnice) postavi tak jako tak. Takze, pak bude "dalnice" mimo CHKO, kde ted jeste zadny tranzit neni, a k tomu navic "mala dalnice" zhruba ve stavajici trase I/35. Nezlobte se, ale to mi ekologicke rozhodne neprijde, a naopak je to prinos pro betonarskou loby (vyleje se vice betonu/asfaltu, bude vice prace, navic na delsi dobu :-) :-) - tak asi takovy vidim prinos ruznych EKO treba v pripade R35). Na zapad od nas je naopak bezne, ze se snazi pripadnou "dalnici" vest pokud mozno "ve stejne stope", jako soucasnou "nedalnici" (logicky odhaduji, ze podle hesla "kdyz uz tam ta frekventovana silnice je, tak to bude nejmensi zlo..."). Ale u nas je nevim proc moda to od mest nacpat co nejdal, pokud mozno do jeste co nejmene zasazene krajiny. Rozhodne zvlastni ceske uvazovani...

A to jeste rade lidi pri ruznych protestech nedochazi, ze tranzit pres obce je sice obtezujici, ale pokud ho dusledne odvedete na obchvat, tak treba nekteri obchodnici zkrachuji (v Dubi a jinych obcich o tom vedi uz take sve :-) - pozitivni pro ne jiste je, ze prostituce jde za tranzitem, ale taky si pak v takove obci treba nezajdete do hospody nebo do obchodu, protoze tam zadna/y nebude fungovat a kdyz, tak to bude mistni nalevna pro koraly :-) )

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 13:42

Hmmmm, zacina prituhovat...

[zpravy.idnes.cz]

Osobne bych pomoc poskytl az v pripade, ze by sami Rekove zacali s vyraznymi usporami (az se vystavkuji/vyblbnou a konecne sami pochopi...). Jinak se lidi ten "socialismus a prizivnictvi" na uspechu jinych neodnauci. Jj, aspon budeme mit v primem prenosu nasi budoucnost, pokud to do ruky vezme Jirka Pazdratek :-) :-)

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 14:33

Začíná mi to silně připomínat řeckou anabázi poručíka Goodbodyho, když u něj řekové kritizovali sníženou kvalitu zdarma rozdávaného "spojeneckého" mléka, což snižovalo jejich ekonomický profit na černém trhu s mlékem :-(
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Šimon Hradilek (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 15:06

Jenže kriket v současné situaci bohužel asi nepomůže.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 15:30

Všichni vědí co by pomohlo. Ovšem komu není rady, není ani pomoci. Když vidím ty rudý vlajky, srpy a kladiva tak se není ani čemu divit. Socialisti a komunisti jsou všude stejný. Jak říkával feldkurát Katz: " ... jo, jo, to se nám to žije, když nám lidi půjčujou ..." No nic, snad to aspoň nerozhodnutí voliči za měsíc nenahážou do urny "českým Elas".
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 04.05.2010 16:20

Nedávno jsem někde četl "jiný název - stejný obsah" Tak tohoto bych se v Černošicích skutečně nerad dožil:
[www.novinky.cz]
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 10:02

?
[zpravy.idnes.cz]
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 10:41

pane strejcku,

muzete mi prosimvas vysvetlit, kdyz nemate rad ty srpy a kladiva, proc si najednou tak rozumite s jiroutem, nejkovanejsim bolsevikem siroko daleko?
a pokud vam vadi dluhy, proc jste najednou zacal podporovat klaku, kera jich tu nasekala tolik, co nikdo pred nimi?

clovece, jestli vam mohu poradit - mluvte a jednejte ponekud konzistentneji...

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 10:57

Pane Melesi, vy se neustále mýlýte v jedné věci. Pan Jirout není můj kámoš. Je to představitel ODS, za kterou jedná. Pokud by se ODS rozhodla, aby za ni jednal někdo jiný, budu jednat s někým jiným.
Pokud je mi známo, tak obec není nijak zadlužena. Úvěrový rámec, který využíváme je zcela standardní, krytý majetkem obce, předpokládanými příjny ze státního rozpočtu. a nijak nad rámec zákona.
S pozdravem M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 13:58

pane strejcku,

rikate tady, ze byste mel problem s "populistickou levici" (mluvite o spolupraci, nikoli o kamaradeni), ale s jiroutem a jeho marxleninskym diplomem sebemensi problem nemate (opet se bavime o spolupraci, nikoli kamaradeni). ja v tom tedy vidim jisty rozpor...

mimochodem, kdo je v cernosicich na populisticka levice, jestli to tedy neni tajne...

co se tyce zadluzeni - prosustrovano bylo 100+ mega z prodeje majetku, za lonsky rok doslo k drastickemu omezeni investic, neb kasa je prazdna a k tomu si bereme uver 16 mega na vejplaty (opakuji, na vejplaty!). samozrejme, ze majetek obce je zatim, i pres snahu prodat cokoli, vyssi, nez je onech 16 mega, ale se stejnou logikou je na tom uplne ok i recko smiling smiley.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 15:02

Pane Melesi, pan Jirout je představilel pravicové demokratické strany a za tuto stranu jedná se všemi představiteli ostatních politických subjektů (mimo VV, kteří avizovali, že s představiteli ODS jednat nebudou). Nejedná tedy sám za sebe, ale za ODS jako celek, potažmo za cca 30 procent voličů, kteří dali ODS svůj hlas. Pokud máte výhrady k osobě pana místostarosty jako představitele ODS, směřujte je na ODS, případně na voliče ODS a ne na mě. Já zastupuji voliče VPM a úkolem mým je prosadit maximum z volebního programu, což nejde bez spolupráce s ostatními stranami. Vzhledem k tomu, že VPM se od samotného vzniku profilovala jako středo-pravicové politické uskupení, je celkem přirozené, že hledám podporu především u stran, které jsou v politickém spektru ukotveny podobně.
Za levicově populistické uskupení považuji dnes již zcela otevřenou spolupráci ČSSD s VV, ke které se na posledním zastupitelstvu přihlásila i KDU (potažmo TOP 09) reprezentovaná paní místostarostkou.
Hodnocení efektivnosti investic a zadluženost jsou dvě různé věci. Proto trvám na tom, co jsem napsal výše a dodávám, že audit hospodaření města každý rok, tedy i letos, schválilo zastupitelstvo bez výhrad (tedy všichni napříč politickým spektrem) stejně tak i rozpočet.
S pozdravem Michal Strejček

Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 15:41

pane strejcku,

esli to spravne chapu, levicovi populiste jsou tedy vpodstate vsichni krom dalmatinu a vasi osoby.

jinak stale nechapu, kde se bere vase vira v pravicovost uskupeni, vedeneho plzenskym magistrem (kupovat si titul je zrejme pravicove) a doktorem marxleninismu (promovat z marxleninismu je zrejme taktez velmi pravicove). opet mohu jenom zopakovat, ze vase argumentace postrada jakoukoli konzistentnost. hlavne, ze vzdycky dokazete najit prusecik a pak si vse zduvodnit.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 15:53

Pane Melesi, znovu opakuji, že zastupuji VPM a nikoli ODS. Vaši nespokojenost s reprezentací ODS musíte projevit především směrem k ODS.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: cvrk (IP zapsáno)
Datum: 05.05.2010 18:23

Všichní mluví o 13 a 14 platech v Řecku. Ale nikdo neřekne jak je mají vysoké. Jsou to chudí živnostníci a zamněstnanci. Ale ti vejlupkové co ty prachy prohospodařili je nechtějí sami platit. Měli by ty svoje bosi defenestrovat. Mohli by nám ukázet cestu jak vejlupky zmáčknout.

Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 06.05.2010 15:33

pane strejcku,

nehovorim o ods, ale o tom, ze konkretne vy, ktery mate plna usta poctivosti, pravicovosti a nekomplikovane protilevicovosti, nemate problem najit "prusecik" s promovanym bolsevikem a plzenskym doktorem a jednim dechem navic placat, ze odmitnuti vasich spolecnych planu je levicove populisticke, neb se na nem podilela mistni cssd. (coz me mimochodem, pouziji-li vasi treskutou logiku, nemuze nez dovest k zaveru, ze radl s jiroutem jsou taktez levicovi populisti, neb s cssd sedeli 4 roky v koale).

Re: volby do parlamentu
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 06.05.2010 15:41

a abyste nemel dojem, ze rypu jen do vas, mel bych tu otazku i na pani gottelovou:

takze tedy:


pani gottelova, jak je to tedy s tim vasim 6. mistem na stredoceke kandidatce VV? mate pote, co jste s celou cernosickou bunkou VV opustili, potrebu setrvavat na jejich kandidatce po parlamentni volby, kdyz se cim dal vice ukazuje, ze je to jen xenofobne-populisticky vedlejsi projekt par odeesackych mafianu a jednoho "neuplatneho" "novinare"?

Re: volby do parlamentu
Autor: Tomm1 (IP zapsáno)
Datum: 06.05.2010 16:16

No, co se tyce populismu. Populismus (a zhusta primo lez) napriklad je tvrzeni, ze mesto by pozemky pod komunikacemi melo vykupovat (proc??? Na co??? A hlavne ZA CO!!! - to uz populiste nikdy nereknou). Populismus je tvrzeni, ze nekdo udajne jednal v jakesi kauze pozemku pod skolou ve svych zajmech (kde je o tom nejaky dukaz, krome "jeden pan v hospode povidal a druhy pan to bez jeho vedomi a tedy nezakonne nahraval" ??? A kde je psano, ze za tim vsim nahravanim byly ciste nesobecke zajmy o verejne blaho???). Mimochodem, soucasne prazske hlidky VV jsou jen odnozi podobneho "sledovani a nahravani" (od toho je tady MP, ne nejaci politicti "sasci"). Populismus je tvrdit, ze mesto nechce rekonstruovat Stredni ulici, nebo jakoukoliv jinou, a udela to az tehdy, az se do toho vlozi VV/VC. Atd, atd...

A opravdu si nejsem jist, jaky prusecik se da hledat prave s takovouto stranou. Jasne. Soucasna ODS neni o nic lepsi. Ale alespon nema debilni napady typu "z obecniho rozpoctu koupime to a ono, a z obecniho to budeme provozovat, aniz bychom rekli, kde na to vezmeme prachy...". A zcela opomijite fakt, ze nekdo se s nekym bud musi domluvit, a nebo by se volby nejak musely zopakovat. Jestlize si podstatna cast Cernosickych zvolila za sve zastupitele prave Jirouta a jine, tak bohuzel by ani Vam jakozto zastupiteli nezbylo, nez se i s takovymi zastupiteli pokusit dohodnout. Nekdy mi natvrdlost nekterych lidi prijde opravdu neuveritelna. Pokud to totiz nezkusite, tak mate jednu jistotu: z programu vlastni strany prosadite obrovske ... PRD. A jestli nejste uplny ignorant (o cemz obcas pochybuji), tak zcela jiste vite, ze VPM si podobnou roli presne s tim PRDEM uz vyzkousela (zrejme uz tedy VPM vi, ze "vydechovanim cigaretoveho koure do vody zlato opravdu nevznika..." a ze pokud se neco chce prosadit, tak ze se holt musi jednat s ledaskym o ledascem, padni komu padni :-) :-) ). O tom politika vzdycky byla a vzdycky bude. A kdo neni schopen se jakz takz v klidu dohodnout (bez obvinovani, bez kriminalizace, bez populismu) a najit kompromis, tak by tam snad ani radeji nemel vubec lezt (to ale jeste dlouho platit v CR nebude)

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 06.05.2010 17:30

Pane Melesi, to že ODS sedí na radnici v koale s ČSSD považuji za politickou chybu, která byla zcela zbytečná. Po tomto volebním období jim to snad již dojde.
Co se týče angažmá Daniely na kandidátce VV Radka Johna, v tom mám celkem jasno "jiný název - stejný obsah".
Ale rád si též poslechnu vysvětlení. Je to na tobě Danielo.
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2010 15:26

[aktualne.centrum.cz]
Stále nic?
M.S.

Re: volby do parlamentu
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2010 01:25

Michale, prosím Tě, přestaň se tady už nimrat v těch politických násobilkách a zkus si odpovědět na otázku, co kdy udělal třeba RSDr. Jirout konkrétního pro obec. Pokud vím, investiční komise, která je poměrně důležitým orgánem, se pod jeho vedením nesešla ani jednou. A jestli si myslíš, že to tady nějak za ty prachy funguje, jdi si někdy potmě zaběhat na zelený pažit, který vytvořil radní Řehoř v rámci "Sportparku Berounka".
Já osobně bych byl pro nafocení antikalendáře,který by zobrazoval podobné potraty,je jich tady na několik let,ale mám problémy s modelkami, případně modely. Nedáš mi tip??

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2010 01:41

Karle, kdybych chtěl být jízlivý, tak bych ti musel připomenou, že např. Lada jsou práce rady města ve které jsi seděl i ty. Taktéž Centrum Vráž, které také každý neskousne atd. Ale je mi to jedno, jediné co tím chci říci, že je dobré zeptat se nejprve sám sebe co jsem dokázal. Takže jediným tipem na "modela" který ti mohu dát jsem já :-) jak civím do Berounky a ta teče, teče, teče ...
Měj se
M.S.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (09.05.2010 01:41)

Re: volby do parlamentu
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2010 12:21

No, zatím jsi mi tady několikrát vyčetl Centrum Vráž, Lada jsou tady poprvé.
Je fakt, že tam mohla stát krásná secesní pumpa, nebo architektonicky cenný Mekáč, případně by to zastavěl nějaký osvícenější developer dle projektů InSpiry.
Ale kaji se, opravdu za to též můžu. Úplně kanálama však chodit nemusím, naše rada zařídila plynofikaci, postavili jsme nástavbu na školu, DPS,udělala se Poštovní,hokejová hala a výtlačný řad na Vráž. Měli jsme na to asi desetinu současných peněz, dotace tehdá moc nebyly a z obecního jmen neprodali ani ň.Kasu jsme odevzdali ve skvělém stavu a ani ve snu by nás nenapadlo vyhodit obecní prachy za něco podobného jako je poslední Rádlův umělecký ejakulát - kalendář 2011. Nebo se Ti to líbí?
Zkus mi ale odpovědět stručně a přímo - byl až dosud pan Jirout této obci
v nejmenším prospěšný???
Předem děkuju, Karel

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2010 13:22

Tak to je v pořádku Karle. Čím je, nebo není pan Jirout obci prospěšný, to ať si obhajuje pan Jirout.
Srovnání aktivit vedení města od roku 1989 - 2009 je zde na str. 7 - 21:
[www.vpmcernosice.cz]
M.S.
P.S.: Kalendář by se mi celkem líbil, kdyby na něm nebyly ty slečny, a nebo naopak ty baráky. Dohromady to nefunguje, protože výrazové prostředky, které obsahují tyto dvě základní vizuální složky jdou proti sobě. Původní koncepční záměr, ukázat historii Černošic na propojení autentické historické architektury (vilová zástavba) se současným retro stylem (stylizované modelky) se nepodařilo naplnit a to zejména proto, že zatímco zobrazená architektura má hluboce zasazené "dobové" kořeny, pózující slečny jdou pouze po povrchu doby, kterou by měly ve svých kostýmech a pózách připomínat. Že to je místy až ordinérní je především problém stylisty, který svou práci nezvládl a zřejmě pro ni postrádá i patřičnou kvalifikaci zejména s ohledem na cit, co je vkusné (tedy adekvátní reprezentaci města touto formou) a co je již jenom vulgární přítomnost.



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (09.05.2010 13:45)

Re: volby do parlamentu
Autor: Monika (IP zapsáno)
Datum: 10.05.2010 11:31

Starostové ... :-( jeden jako druhej

[aktualne.centrum.cz]

Re: volby do parlamentu
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 11.05.2010 01:07

Vážený pane starosto,
před čtyřmi roky jsem od Vás po vašem zvolení do PSČR chtěl jedinou věc - abyste snížili daně. Čtyři roky pryč a nic moc. Na svém požadavku proto nadále trvám, jinak bych byl nucen snížit si je sám, což ovšem považuji za krajní variantu maximalizace mého vlivu na nakládání s vlastními finančními prostředky.
S pozdravem M.S.

Jdi na stránku: Předchozí12345678910Následující
Aktuální stránka: 6 z 10


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.