cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3
Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Alice (IP zapsáno)
Datum: 27.05.2009 21:33

:-))) Konečně vtipná reakce, neberte to všechno tak strašně vážně! Restaurace je fajn a jídlo moc dobré - snahu o 5 hvězdičkový restaurant jsem nepostřehla..., takže je dle mého názoru u Mlýnáře všechno, jak má být.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: m. meles (IP zapsáno)
Datum: 28.05.2009 16:03

ad aquarius - velmi mne bpobavily ty jejich neuveritelne amatersky splacane poutace se zralokem a napisem "design restaurant"

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: luzr (IP zapsáno)
Datum: 28.05.2009 23:11

SKUSTE NEKDY PIVO A PANÁK U TRAFIKY NA NÁDRAŽÍ A NEBUDETE JIŽ NIKDY CHODIT JINAM , SKVĚLÁ SPOLEČNOST vÁS O TOM PŘESVĚDČÍ .

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2009 03:39

u obdobneho obcerstvovaciho zarizeni na jinem nadrazi je k precteni napis:

NEPLIVEJTE NA ZEM. NEVITE, JESTLI TAM NEBUDETE RANO LEZET VY.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: hanák (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2009 13:55

Mno,
zajít v létě na jedno, na to je jednička Jedličkárna. S procházkou, třeba i vykoupáním. Nebo kdo to má daleko, pořídí totéž U Lípy na zahrádce ( bacha, dovnitř na WC a zásadně bez nádechu ).
Ale když je zima a chcete někam pozvat širší rodinu na rodinnou oslavu,je to problém. V Luně se najíte, ale úsměv na líci personálu tam nehrozí. V Aquariusu ratio cena/výkon upadá, to je pravda. V Steakhousu a U Mlynáře jsme byli jednou a stačilo.
Co Zvon - byl jste tam někdo o víkendu, když zrovna nekrmí houf řidičů poledním menu ? Bývala tam milá obsluha, jen kuchař se asi předloni zkazil/vyměnil (?)

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: kuzmič (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2009 17:38

U Zvonu máte jedinou jistotu - mimo polévky u všeho hromadu zelí a raritu - kuchyň bez dveří, takže vždy po "vůni" poznáte co se zrovna pálí

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Ivana (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2009 16:42

Mám jen poznámku k Luně - občas tam zajdu s dětmi na pizzu, když "nestíhám" uvařit, ale jak tu více lidí psalo o neúsměvném personálu, tak to mne nepotkalo. Pizza vždy dobrá a servírováno s úsměvem a rychle.I.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2009 01:45

nejlíp vaří pepíček,ale musí se mu chtít :-)))

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: hana tomášová (IP zapsáno)
Datum: 12.12.2010 08:33

Tady se taky musíte vypravit, mají velice dobrou a zajímavou akci: pití a kulečník jen za 180 Kč v baru Cihelna. více na zapakatel.cz Je to V Liberci a rozhodně stojí za to!

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: rjaeger (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 10:56

Souhlas, Luna upadá, Aquarius je sterilní, leč má slušnou kuchyni. Steakhouse je podprůměr bez nápadu. U zvonu taky žádnej zázrak.
Na Luně je nejsmutnější, že ač mají v nabídce slušné víno, nedokáží o něm říci jedinou informaci. Brigádnice, co tam obsluhují, bývají aspoň docela hezké holky, takže, když už ten servis nestojí za moc, dá se na to koukat :-)

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 12:48

Pane rjaegere, zkuste se na to podívat z druhé stránky. Všichni majitelé výše jmenovaných restaurací se tím sami živí plus zaměstnávají další lidi. Možná není vše podle Vašeho gusta, ale spíše byste jim měl především poděkovat za tu snahu, že neobtěžují pracovní úřad žádostmi o podporu, která není nic jiného, než další tahání peněz z našich peněženek (i z Vaší). Navíc platí nemalé daně, sociálku atd. a ať již jste nebo nejste "abonentem sociálních dávek", tak jistě víte, že to nejsou malé peníze. Vzpomínáte na Bobra? Hezky zlikvidovaná snaha postarat se sám o sebe.
Nic ve zlém M.S.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Jindřich (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 13:39

No zrovna Bobr se částečně na svém zániku podílel sám, jak ,,kvalitou" jídla, tak hlavně ošetřením piva. Byl jsem tam dvakrát a podruhé to bylo ještě horší.Takže snad jediné plus, že na ,,pracáku" asi neskončili.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 20:34

pane Strejčku - hodnotit služby restaurací z optiky politiky zaměstnanosti je opravdu zcestné. Nezlobte se, ale takto se uvažovalo před lety - sice nic moc, ale naše a lidi maj práci..... tak to není. Ano, je hezké, že místní podnikatel dá práci místním lidem, za peníze místních obyvatel - tak je to správné, ale nesouvisí to s hodnocením kvality služeb. Každému dle jeho gusta!

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 21:21

a hned po pepíčkovi je staďák :-)))

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 21:23

O.K. Dude, tak tedy jinak - na staďáku svěle vaří, zvláště obědy. Když mám náladu na pizzu, nejvíce mi vyhovuje Luna. Nevím proč, ale vždycky se na mě obsluha mile culí. Sice se tam nekouří, ale beru to tak, že aspoň chvíli nekouřím. V Aquariu - ideální místo na pracovní schůzky, nebo na pokec s kámoškou z vyššího managementu. U Králů lidovka, kde se dozvíte všechno a pokud v sobě máte trochu zvířecí pudy zajděte do stejkárny. Jedle - zabijačka, romantika, kulábr a přístavní záchody :-) Pod Lípou je parádní zahrádka. Bolleta má styl a vždycky tam nejdete bezva lidi. Čína na Kazíně - v tom retru trochu úlet, ale "nule" s kachničkou ňam, ňam. Slánka to je definece sama pro sebe a Non Stop Kazín pokud se chcete zdokonalit v cizích jazycích. No a nad ránem sedmičky. Zvláště když mrzne a první vlak jede až za dvě hodiny. Drinky jsou v lahvích, hranolky z friťáku. Jako všude jinde. Tak co tady ještě máme - zajímavé jsou v létě Lavičky. Možná potkáte chataře na lyžích. Mylím že tam vaří George. Jestli je to tak, tak to určitě nebude špatně. Pod lesem - klasika hlavně pro černošické patrioty. V neděli po mší také zajímavé. V Monopolu je cítit zašlá sláva první republiky a navždy tam bude sedět Buki. Kino jsem raději vynechal, chápete.
Takže Dude, každý má něco na čem ujíždí a něco, co nesnáší. Ale dokud do těch hospod chodí lidé, tak je to asi to jediné objektivní kritérium, které jejich existenci se všemi pro a proti ospravedlňuje nade vše subjektivní pocity moje, Vaše ...
Tak buďme rádi že jsou a že ti dobří lidé se o něco snaží.
M.S.
P.S.: Vzal jste to tady po Melesovi?



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (16.12.2010 21:34)

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 21:43

Souhlasím, že většina podniků naplňuje svůj styl. Až se divím jak s Vámi souhlasím v těch konkrétních hodnoceních. Meles to fláká a na Vás se nedá nereagovat. Proč taháte pracák do diskuse o hospodách???? Postavíme si tady technologický park aby byla práce pro místní? Jste pro mě nečitelný, na jednu stranu jste smířlivý vůči gauneřinám a na druhou stranu chválíte místní hospodský za výrobu pracovních míst. Tohle fórum je snad o tom, že si tady pod nickname každej plácá svobodně a bez zodpovědnosti co chce - tak co čekáte?

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 21:55

Nečekám nic jiného, než že si tady může každý plácat co chce. Jenom občas mívám problém s tím, že tohle fórum čtou i lidé, kteří by sem v životě nenapsali ani řádku a přesto se jich některé příspěvky mohou dotknout. Tak to berte tak, že je mi to prostě vůči nim trochu blbý, když už jsem pod těma stránkama podepsaný. A navíc si stejně myslím, že ty hospody vůbec nevedou špatně. Ke gauneřinám smířlivý nejsem, ale tuhle diskuzi už máme za sebou.
Nic ve zlém, a klidný zimní spánek jezevcovi.
M.S.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 22:24

ok, beru co říkáte. S kvalitou podniků jsem také vesměs spokojený - a rozhodně do hospody a restaurace nechodím "posuzovat". K tomu pracáku bych jen doplnil, že mi to přišlo nesmyslné ze dvou důvodů: nesouvisí to s diskusí o kvalitě; lidé, kteří tyto podniky provozují se pracáku vyhýbají asi velkým obloukem, nebo pracák jim?? A když už máte takový zájem, aby se někoho něco nedotklo - kdo by Vás urazil víc? ten kdo by kritizoval program klubkina, bar a úroveň WC nebo ten kdo by řek: "kino nic moc, ale aspoň není Strejček na pracáku"? A jestli to tady naši restauratéři a hospodští čtou a myslej to vážně, tak jim to třeba pomůže k dokonalosti - také raději chválím. Kino lepší dvojka. Co na to Meles?
ps. tapety se Vám dařej, favorizuji kačeny pak Ing. J. Matička, zrcadlení v kulisách, kostel bratří, stěhování.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 22:26

podle me je Luna hrozne precenovana, stejne jako mi prijde Aquarius mistnimi nedoceneny / opomijeny. Ostatni restaurace jsou spis ve stinu. Jak rika pan Strejcek, kazdy podnik si najde sve priznivce, ktere potesuje a je to tak dobre.

neni nad domaci stravu z kvalitnich surovin.


Chutne Vanoce, Vase Kopretinka

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Karel Holub (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 22:56

Kopretinko, to jsou slova hospodyňky¨....Již nemám co dodat!! Co vaříte o weekendu? Inspirujte mne, please...

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 23:16

Dude, mě nevadí kritika, ale jsem zastáncem "výchovné metody", že děti se mají hlavně chválit a to i v případě, že se jim něco nedaří. Myslím, že kritika nevadí ani restauratérům. Ono to tady ale může také fungovat jako antireklama a to bych jim nedělal. Co se týče klubu, možná byste byl překvapený, jakou známku bych si občas dal :-)
M.S.
P.S.: Favorizuji kačeny. Šly po mě "ptáci". Pro kostel bratří mám slabost. Zrcadlení zdaleka nevystihuje pocit, jako když jste na té střeše. Doporučuji každému, kdo by to chtěl zbourat.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Strejcek (16.12.2010 23:18)

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2010 23:17

mam v planu vyzkouset ruzickovou kapustu s parmskou sunkou, v radiu se nad tim jedna pani rozplyvala... zbytek se teprve vysvrbi, ale restaurace v tom figurovat nebudou smiling smiley

na co byste pozval Vy me?

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2010 10:40

na holoubě :-)))

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: kopretinka (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2010 14:21

hmm, ptactvo ja rada

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2010 20:01

ale nedej se ošálit,ať je pečený před výletem z holubníku,pak je křehoučký-mňam...

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Big Smoke (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2010 01:04

Nepoučíte se a je marné Vám cokoliv meldovat jakkoliv, dokud se nepoučíte, že dobrá restaurace Vám nenabízí 150 jakoby jídel na lístku....ale jen tři...dvě...jedno kurva tady už fakt pláču ale jinak to nejde....smažák s haranolkama ani rozmražené cokoliv nikoho nenadchne....proto stále říkám tady u nás je to pořád o hovně, zkuste to někde jinde...

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: dude55 (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2010 19:44

výborný smažák s bramborem m.m. mají hospodě Lokál v Dlouhé. Je to takový ten co býval, ten jak se táhne.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2010 20:36

a kde smouku,poraď :-)))

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Mathew (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2010 09:52

Dobry den,

nemuzu si odpustit i svuj vstup do teto diskuse. Bohuzel neni ani moc o kvalite jidla...

Tak si predstavte, ze ten vami (temer vsemi) chvaleny Aquarius dluzi v ramci Spolecenstvi vlastniku nekolik stovek tisic korun za teplo a dalsi energie. Dokonce to doslo tak daleko, ze v jeden okamzik se kvuli dluhu vypnula voda VSEM obyvatelum bytoveho komplexu v Centru Vraz. Uz se to resi pravne, takze je docela mozne, ze uz si moc dlouho v teto restauraci nepochutnate....

Takove nehoraznosti, co predvadi majitele, muzete videt fakt asi jen u nas...

dekuji, M.

Re: Úroveň restaurací v Černošicích
Autor: Chytrák (IP zapsáno)
Datum: 20.12.2010 15:06

JO, TAK TO SE OBÁVÁM, ŽE TAKHLE DOPADNOU TÉMĚŘ VŠECHNY PRODEJNY VE ZMIŇOVANÉM CENTRU. SNAD JEN TESCO VYDRZI
NA NÁJEM SE TAM VYDĚLÁVÁ TĚŽKO.
ČEKÁM JAK DLOUHO TO VYSTŽÍ PENNY +TETA NA ŠTĚSTÍ MAJÍ ZA SEBOU VELKÉ ZÁKLADNY.

Jdi na stránku: Předchozí123Následující
Aktuální stránka: 2 z 3


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.