cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: PředchozíPrvní...3031323334353637383940...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 35 z 46
Re: Začátek školního roku
Autor: chaaaa (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2015 18:21

Všechny ty úči vyháze,. za ten bordel, který ve škole udělaly. Na děti se vys...kvůly své ješitnosti. Hysterky maminy se nechají zblbnout, když je starej neposlouchá tak aspoň v té škole budou.
Paní uč. na mateřské se jen, pod ten výstižný článek, měla podepsat jinak palec nahoru, pěkně napsané
Obdivuji ředitelku že ten tlak ustála.Asi bude silná osobnost.
anonym, ktery se školou nemá co dělat, jen tady čte a čte.

Re: Začátek školního roku
Autor: bravo (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2015 19:27

asi bych to napsal jinak, ale jinak souhlas! pouze s výhradou, nikdo nikoho nevyhodil! pouze zhmotněná odpovědnost a láska k dětem, nebránila uraženým, střetem s realitou - my něco musíme dělat!?!?, opustit své miláčky během roku - hlavně poškodit....

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2015 20:27

A tak vidím, že někteří místní by chtěli aby ve škole učili jen lidé co drží hu.. a krok, nejlépe si nic nemyslí a hlavně to neřikají nahlas. To by byly panečku vzory pro naše děti. Před pár měsíci tu zaznívaly hlasy, jen ať táhnou rebelky! Teď máme změnu rétoriky, rebelky táhly, aby poškodily školu.

Jsem zvědav, jak se tatáž informace ještě dá jinak vysvětlit.

Re: Začátek školního roku
Datum: 15.06.2015 22:46

Na základce v Černošicích se ale děéjou věci (Prima VIP Zprávy 12.6.2015 6:50 minuta)
[play.iprima.cz]

„Řeší to nejen policie, ale také Vlaďka Erbová."

„Měl sexistické narážky typu, když se ho děti zeptaly v 6. třídě co je to orgasmus, tak jim říkal aby šly za ním do kabinetu, že jim to ukáže."

„Tam není zajištěna bezpečnost žáků, že tam jsou opravdu učitelé, který mají divné výchovné metody."

„Modelka se nám svěřila, že pro svoji dceru jezdí denně do školy, aby se jí náhodou něco nestalo."

Před ordinací internistky v Černošicích v Měsíční ulici se sešla zajímavá sestava. Kdo to je? Kdopak to v Černošicích žije? Úchyláci a selebrity!

Re: Začátek školního roku
Autor: VIP Zprávy Prima (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2015 23:04

Verbální komunikace a výraz paní se šálou s prstem na bradě, co stojí vedle V. Erbové je velmi zvláštní. Jak to na Vás působí?

Policie ČR: "Celá věc je v současné době ve fázi prověřování, zatím však nic nenasvědčuje tomu, že by celá věc naplnila skutkovou podstatu jakéhokoliv trestného činu."

No nevím, jestli dámy z TV jsou ty pravé vzory ctností pro naše děti...

Cože ve škole není zajištěna bezpečnost žáků? Bojíte se o své děti? Proč?

Re: Začátek školního roku
Autor: Demokracie naruby (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 05:11

Máme řádně zvoleného starostu, ten musel! vypsat výběrové řízení, proti kterému ostatně nikdo neprotestoval a nezávislá komise vybrala nejlepšího.

Demokratický a transparentní proces, který není v naších krajích obvyklý.

A přesto, co se nestane, hnutí odporu, které nesežene více než 70 podpisů (dokážu si představit to obíhání)otravuje atmosféru ve škole a městě. Zaměstnává spoustu lidí a institucí, které řeší opakované a především nesmyslné stížnosti. Neloajální zaměstnanci, kterým se vzala poklidná existence,okamžitě vycítili možnost a ve spolupráci s tímto spolkem vyřvávají na mítíncích, mediích a pod.- nemají sice moc věcný argumentů, ale slyšet jsou. Otrávili a pokřivili vztahy dokonale. Druhá tvář demokracie, tězko vysvětlovat spolku VIP zpráv, že je to nejen svoboda, ale také odpovědnost!

Neměl by zřizovatel informovat příslušné orgány, že je zde toto hnutí celebrit, vynášejícich učitelů, spolek mamin, které namají nic jiného na starosti, než prudit a ať si tyto orgány s ohledem na výsledky kontrol za poslední rok, vytvoří názor na další podněty. Promrhali jsme rok, nechme školu klidně pracovat.

Jinak se stane, aby to bylo komplet, že místní studnice moudrosti, pozve Páju Novotného (vrána k vráně) a co bude následovat, další kontrola?

Re: Začátek školního roku
Autor: Vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 08:00

Pan starosta byl sice demokraticky zvolen, ale jeho podpora obyvatelstvem se povážlivě zmenšuje a čistý lesklý nátěr se začíná olupovat. Proto vysílá své pochopy, že by bránili jeho zájmy. Až pochopové pochopí, že jsou pouze pochopy......

Ale k věci. Pan starosta si vyslechl v pátek na Vráži zcela věcné argumenty, naprosto neanonymních rodičů i pedagogů. Moc dobře ví, že není pravda, že nejsou argumenty, nebo, že by snad se jednalo o banality.

Fluktuace zaměstnanců v minulých letech nepřesáhla 5%, nyní je desetkrát vyšší.
Odchody žáků na jiné školy, tak jak byly zveřejněny po úpravě, nejsou stále pravdivé. Především pak zamlžují důležitý fakt, že děti v minulých letech neodcházely do škol v Dobři, Vše atd., ale pokud odešly, tak se odstěhovaly a v záznamech byste našli mnohem vzdálenější lokality.

Novinkou ve snaze zrelativizovat vše v souvislosti se školou je soupis stížností vypsaný na FB města. Na webu města se dříve objevila informace se jmény stěžovatelek, která byla stažena, protože úřad na ochranu osobních údajů upozornil radnici, že na toto jmenovité zveřejnění bez souhlasu dotčených osob nemá právo. Dnes toho pan starosta umně využívá zpětně, protože tedy již nezveřejňuje jména stěžovatelů, ale říká: " Mezi autory podnětů se opakují stejná jména.". Vytváří tak zdání, že se jedná o nevýznamnou skupinu stále stejných osob, což je prostě LEŽ. Především se tím snaží přesvědčit, že zhoršený stav školy je důsledkem těchto stížností. Je tomu ale zcela naopak. Množící se stížnosti jsou důsledkem zhoršeného stavu školy.

A cíl toho všeho? Velmi prostý, snaha odradit další nespokojené ventilovat svou nespokojenost, protože by mohli být onálepkováni jako organizovaný gang ničící školu.

Re: Začátek školního roku
Autor: Emušák (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 08:44

Dobrý den paní Vše je možné, bulvární aktivisté a lidé co máte ještě zdravý rozum nezatemněný emocemi,

Za celý školní rok jste nepředložili jediné závažné a konkrétní téma k řešení a konstruktivní návrh změny.

Podařilo se Vám zničit život jednomu učiteli, naučit děti lhát. Ukázali jste žákům, že když dojde rozum a argumenty, lze ještě nasadit bulvár, pomluvy, celebritu a šířit poplašné zprávy. "Ve škole není zajištěna bezpečnost."

Odrazujete skvělé učitele, kteří nemají chuť jít do Černošic učit a čelit řízenému stalkingu a ponižování od rodičů. Žáci si přestali vážit učitelů i svých vlastních rodičů. Děsí je kam až navrstvené lži mohou dojít a hledají psychologickou pomoc. Lidé se bojí promluvit, aby jejich dítě nečelilo šikaně odborářských učitelek. Učitelé se dělí na partu My a Oni a bojí se vystoupit z anonymity. Věřím, že aspoň loni těsně před nástupem nové ředitelky založená odborová organizace (nevím kolik má členů) vystoupí z anonymity a bude hájit čest sboru a hlavně bude mít na mysli prospěch žáků a ne jen škodolibé poplácávání se po ramenou.

Jděte si prosím své komplexy řešit a jedy plivat mimo Černošice.

Přestaňte lidi urážet a začněte studovat knížku: Emušáci - Ferda a jeho mouchy. Pomůže Vám.

Pěkný den Emušák

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 09:14

Máte pravdu v pátek na Vráži jsme zaslechli oprávněné stížnosti na paní ředitelku a na chod školy od mnoha rodičů.Lidi už toho mají dost a nehodlají mlčet.Máme demokracii.

Re: Začátek školního roku
Autor: f (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 09:30

Máte pravdu Emušáku,přestante zde urážet kvalitní učitelé,kteří již odešli,nebo jsou na odchodu.Je opravdu ubohé je zde jmenovitě urážet.Strávili v naší škole spousty let a připravili do života spousty dětí.Velké díky.

Re: Začátek školního roku
Autor: score (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 09:54

Emusaku,pokud forum znicilo zivot jednomu uciteli,pak je to radove min nez kolik zivotu znicilo vedeni skoly a mesta.

Re: Začátek školního roku
Autor: g (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 09:54

Kardinální otázka je kvůli komu v letošním školním roce odchází více učitelů i žáků než obvykle?

a) Je to kvůli ředitelce?

b) Nebo je to kvůli bojovným odborářům, kteří neustále dělají dusno (protože "nemohou mlčet" a "nechtějí držet hubu a krok") v důsledku čehož je atmosféra ve škole taková, jaká je?

Ředitelka není svatá, dělá chyby, ale snaží se, osobně ji považuji za velmi kompetentní a můj osobní názor že převažující příčinou problémů je b), nikoliv a).

Když tedy odborářka Vše je možné bije na poplach, že odchází hodně dětí i učitelů, tak tím podle mého názoru střílí hlavně do vlastních řad - tyto odchody jsou podle mě důsledkem vašich partyzánským válek, nikoliv špatné ředitelky.

Jak jsem psal, ředitelka má své chyby, ale jen kvůli těmto chybám tady tyto všechny odchody neřešíme.

Re: Začátek školního roku
Autor: chyby (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 10:01

No jasne, kazdy ma sve chyby,ale chyby jsou i k tomu,abychom se z nich poucili.. kdyz se nad nimi nezamyslite, neumite si je priznat a stale je opakujete,pak bohuzel. A kdyz nekdo to zrcadlo nastavi,tak ho zacnete spinit a urazet,aby chybujici ve vasich ocich nikdy nechyboval a jeste ho obhajite, ze kazdy ma prece sve chyby.

Re: Začátek školního roku
Autor: g (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 10:06

Ale řešíme.Spousty odchodů jsou kvůli aroganci paní ředitelky. To zaznělo i na Vraži.Nema v sobě pokoru a pochopení. Není to dobry manažer, ktery jde podrizenym prikladem, proto si ji lidé neváží.

Re: Začátek školního roku
Autor: Vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 10:51

Nejsem odborář/ka a nikdy jsem nebyl/a! Já vím, je to tak lákavé moci si mne zaškatulkovat.


Takže když se teorie o plánovaných a organizovaných odchodech učitelů s cílem ničit školu začala v kontextu událostí jevit jako pitomost přišel bod g s novou teorií:

"...kvůli komu v letošním školním roce odchází více učitelů i žáků než obvykle?

b) Nebo je to kvůli bojovným odborářům, kteří neustále dělají dusno (protože "nemohou mlčet" a "nechtějí držet hubu a krok") v důsledku čehož je atmosféra ve škole taková, jaká je?" a přiklání se k názoru, že b je to ono.

Kdyby to b) bylo pravda, znamenalo by to, že ti co odešli a odcházejí nejsou ani těmi rebely, odboráři, petičníky a jaká mají všechna jména, jsou jejich oběťmi. Což je vcelku zřejmá pitomost.

Všechny generalizace jsou prostě zrádné a důvodů k odchodům učitelů je mnoho. Já myslím, že je tu prostě úplně jednoduchá možnost:
c) Každý učitel zvažuje svou momentální životní situaci. Hodnotí své postavení, možnosti práce, funkčnost rodiny a další faktory. Jelikož si při tomto povolání nelze udělat finanční rezervu, vyžaduje rozhodnutí odejít kus odvahy a příležitost jiné práce. A tak prostě každému nazrává čas jindy a jinak. Při tom zvažování mu citová vazba na školu to rozhodování buď usnadní nebo ne.

Re: Začátek školního roku
Autor: Emušák (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 12:17

Paní "Vše je možné" má asi velmi bujnou fantazii;-)
Např za autorem "g" hnedka vidí "bod g"! No Freud by si smlsl:-)

Já být učitelem v Černošicích, tak raději šílené skupince ukřičených rodičů a fanatických "takyučitelů" ustoupím z cesty a jdu učit jinam. V takové atmosféře bych nechtěl pracovat.

Frustrované učitelky a hlavně matky, které nezvládly své emoce a začaly zvracet své negace po ulicích Černošic a širém okolí bulvarizují celé téma. Namísto věcných argumentů dehonestují protistranu a volí osobní útoky a napadání. A hlavně: velmi poškodily svým chováním a vystupováním místní školu řádově více, než nové vedení, které se snaží řešit situaci věcně a konstruktivně a nekydá na druhé veřejně špínu, hrubě neuráží druhé a nevyvolává hysterii.

12.6.2015 jste si prožily mediální orgasmus ve VIP zprávách na Primě. Fakt skvělý výkon! Dramaťák Vám jde na výbornou. To za chvíli nebudou mít v [www.pohodart.cz] koho učit:-) Nebo příště bude rovnou nějaká vypečená reality šou?

Pěkný den a slunce v duši. Emušák

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 12:34

Emusaku ať neskončíte na psychiatrii, je vidět, že jste uplně na dně. Velmi Vás lituji.Preji Vam, at se dáte brzy dohromady.

Re: Začátek školního roku
Autor: Demokracie naruby (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 12:44

Starosta je zvolen, jestli jeho podpora slábne nebo sílí se ukáže u dalších voleb - i to je demokracie v podobě volebního systému. I o tom budete opakovaně a pořád dokola žvanit?

Nikdo nikoho nenálepkuje, to si váš spolek dělá sám. Bylo by to k smíchu, kdyby systém (jsme zpět u demokracie) nebyl nastaven tak, že musí prošetřit a reagovat na každý podnět bez ohledu na jeho smysluplnost.

To vám dává křidla, což. Ale to hlavní vám nějak uniká!

Re: Začátek školního roku
Autor: Rezervace (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 12:47

Emušáku, pomoc najdeš zde : [www.bohnice.cz]
nebo případně taky zde : [www.bohnice.cz]
dle úrovně psaní a myšlenkového toku a odkazu na knihy pro děti zřejmě platí druhá varianta (znalost bodu G napovídá zase první), vyplnit je třeba toto : [www.bohnice.cz]

Re: Začátek školního roku
Autor: Z Dobřichovic (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 13:08

Co to máte v Černošicích ve škole za učitele? Dnes jsem se u naší doktorky vyslechla přímo od černošických rodičů ověřenou zprávu, že u vás pracuje učitel, který zneužívá malé chlapce. Prý to bylo i ve zprávách! Je to pravda?

Re: Začátek školního roku
Autor: Z Černošic (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 13:46

A vy tam zase máte žraloka u kempu.

Re: Začátek školního roku
Autor: Nezávislý (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 13:55

Tak jsou tady 50. léta – začneš kritizovat, problém se nezjišťuje, ale hned dostaneš za vyučenou.
Nedej bože, pokud se zjistí, že máš pravdu, tak tě raději hned zneuctí, nakydají na tebe tolik špíny, že se až divíš, jací lidé kolem tebe žijí.

Čím silnější argument, tím více špíny se vymyslí.

Moc se mi líbila úvaha o pochopech, až skutečně pochopi pochopí, jak starostovi naletěli, možná budou litovat, jak je vtipně zneužil pro obhajobu „své pravdy“, aby v tom nebyl sám. Mám takový dojem, že stranická buňka dostala jasné příkazy psát špínu, špínu, nejšpinavější špínu. To, k čemu se propůjčili, je skutečně smutné – copak skutečně nemyslí a jsou jenom pochopy, kteří se lehce uchopí a plní, co „velitel“ zavelí.

Lidi, začněte myslet vlastním rozumem - jde o děti.

Re: Začátek školního roku
Autor: Nezávislý 2 (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 14:16

Do roka stejně Kořínek „odejde“, ředitelka „odejde“. Zůstane prázdná bublina pana Moravce. Pokus to byl dobrej, ale 4 roky je to jen PR agentura. Škoda jen té DG.

Re: Začátek školního roku
Autor: Z nadhledu (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 14:39

Nezávislí, všechno možnisti, áčka, béčka, céčka, géčka, kývači a pochopové aj.:
Prosím vraťte se k věcné diskuzi k tématu a ne k hanění druhých!

Jak je vidět tak angažovaná parta aktivistů, která má pifku na starostu a ředitelku školy není schopna již věcné a racionální diskuze, natož předkládání argumentů. Prosím nechte si to na pivo či do privátního klubu a zkuste myslet hlavou a nezamořujte mediální manipulací veřejný prostor.

Metody ponižování, urážení a veřejného hanění druhých jsou Vám blízké, stejně jako byly blízké příslušníkům a spolupracovníkům gestapa, tajné i veřejné bezpečnosti. Nezřídíte funkci uličního důvěrníka anebo domobrany? Celebrity se Vám bojí o děti! Chraňte prosím paní Vlaďku Erbovou, ať neudělá Černošicím celostátní ostudu. To tak přece nenecháte bejt! Chyťte se mě pochopové:-)!

Ne teďka vážně: Prima den a rozumu zdar!

Re: Začátek školního roku
Autor: Neznám (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 14:46

Kdo je to prosím Vlaďka Erbová? To je nová obsluha sauny u Kazínského hřiště?

Re: Začátek školního roku
Autor: Květa (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 15:19

K samé kritice, přidám konkrétní případ.
Moje dítě mi dnes vyprávělo, že chyběl jejich vyučující a nebylo vypsáno suplování, nakonec si děti samy musely zjistit, kdo je bude učit, aby měly vůbec nějakou výuku. Děti říkají, že je tam inspekce a v její přítomnosti přesto nefunguje základní organizace vyučování!!!!!!
Můj návrh: vyměňte odpovědnou osobu, za celý rok to nezvládla, protože zmatky se stále opakují a děti je už vnímají velmi negativně.

Re: Začátek školního roku
Autor: lojzaryba (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 15:51

si pamatuju,že když nepřišel učitel,tak ho nikdo nehledal...

Re: Začátek školního roku
Autor: lojzakapr (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 16:00

já taky, jenže od loňského září je všechno jinak - partyzánky rozhodly, že se ředitelka bude pranýřovat, tak se pranýřuje holt za všechno

Re: Začátek školního roku
Autor: Z podhledu (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 16:01

Pokud by existovala odpovědnost k takovým diskuzím by nedocházelo. V Černošicích se přehazuje odpovědnost vždy na někoho dalšího. Dnes přehazuje a neřeší problémy radnice dvojnásob. Prosím Vy tam na hoře to vyřešte. My póvl chceme jen dýchat. Díky

Re: Začátek školního roku
Autor: Vzpomínka (IP zapsáno)
Datum: 16.06.2015 16:41

Pokud paní ředitelka asi není ve škole (škola v přírodě - jak psal někdo) a zástupce neumí obsadit supl, není žádné pranýřování ale liknavost. Tak z toho zase nedělejte vědu. Pravda je trapné to sem psát. Malokteré dítě (i když znám jednu) nebude doma říkat: co ve škole?? špatné, místo zkoušení se koukalo do mobilu,nebo něco v tomto duchu. Jste blázni či co?

Jdi na stránku: PředchozíPrvní...3031323334353637383940...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 35 z 46


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.