cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: PředchozíPrvní...3637383940414243444546Následující
Aktuální stránka: 42 z 46
Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 17.07.2015 17:34

Myslíte peníze do školy a co se občas utrousí vedle....

Re: Začátek školního roku
Autor: dyslexik (IP zapsáno)
Datum: 17.07.2015 18:15

komik, co tahne

Re: Začátek školního roku
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 23.07.2015 07:44


Re: Začátek školního roku
Autor: Soudnost (IP zapsáno)
Datum: 23.07.2015 12:09

4 Asim7

Pokud jste s uč. Fritschovu byl v kontaktu delším než 15 sekund, zjistil by jste(i při minimální soudnosti), že něco není v pořádku. Přiznávám, máte -li doma děvče, tak v rámci přístupu "nedělat si zbytečné problémy..." budete spokojený, což?

Re: Začátek školního roku
Autor: Michal Strejcek (IP zapsáno)
Datum: 26.07.2015 20:30


Re: Začátek školního roku
Autor: Teletubbies (IP zapsáno)
Datum: 01.08.2015 13:41

Je čas udělat paní ředitelce a spol. pá pá.

[www.youtube.com]

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 06.08.2015 11:16

a konkurz je vypsaný, ale kromě místní vývěsky ho nikde město neinzeruje. Obávám se, že tak budeme těžko hledat a ještě hůře vybírat. A nebo máme místního favorita a nechceme mu dělat konkurenci?

Re: Začátek školního roku
Autor: adam (IP zapsáno)
Datum: 07.08.2015 16:54

Dnes otiskl inzerát na konkurz ředitele nebo ředitelku deník METRO

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 09.08.2015 08:35

a to je ta cílová skupina? Dost úzká. V Regionu to nebylo, v Učiteských taky ne.

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2015 08:20

a paní Formanová pověřená vedením školy. To je pecka. Dobrá učitelka, ale vedení školy? Zhoufová zástupkyně, skvělá učitelka, škoda, že bude míň učit. Vodička zástupce, organizačně to zvládne, ale zase nebude moct dělat to, co umí nejlíp. Těmhle třem horké léto jen tak neskončí, žádné zkušenosti, ale dobrá vůle, školu rozeběhnou, starostenské horké kaštany vytáhnou a ...

Re: Začátek školního roku
Autor: Kuzmic (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2015 09:26

Co to meleš? Formanová je organizačně velmi schopná a na škole učí 8 let. Má daleko větší schopnosti a ambice než kdokoliv jinej. Zase nějaký závistivý koště. To se dalo čekat.

Re: Začátek školního roku
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2015 09:32

A až vytáhnou ty horné kaštany, tak nastoupí již vyhlídnutý "koník"...., proto není inzerát v jiném tisku.

Re: Začátek školního roku
Autor: Luboš (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2015 09:35

To Kuzmic: To jsem zvědavý, zda vyhraje konkurz Formanová, pokud ano, pak má škola vyhráno...

Re: Začátek školního roku
Autor: LADA (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2015 09:48

To by bylo pro nás rodiče nejlepší řešení za poslední 2 roky, a konečně změna a posud k lepšímu.

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 15.08.2015 13:31

a já jsem si nevšim, že by paní Formanová ve škole něco organizovala, snad jeden zahraniční výlet. 8 let tam není. Jsem pouze realista. Řídit lidi může někdo, kdo má přirozenou autoritu, respekt, dostatek pokory a slušnosti, životní a profesní zkušenost, jinak je z něj rychlokvaška, což je podle mne škoda, protože to křiví charakter.

Re: Začátek školního roku
Autor: Stop odporu (IP zapsáno)
Datum: 15.08.2015 15:15

Co jsi pro tuhle školu udělala ty? Formanová mě učila, je to nejlepší učitelka. Autority má dost a respektu taky. To, že sis něčeho nevšimla, neznamená, že něco nedělala a neorganizovala. Škola nepíše zprávy veřejnosti o každé aktivitě učitele. Já jsem ve škole byla a dělala toho vždy dost. Jako třídní učitelka byla skvělá. Vidím, že se nenechá na nikom nit suchá a je jedno, kdo je ve vedení, vždy se na tomto webu o něm bude psát jen špatně.

Re: Začátek školního roku
Autor: :)) (IP zapsáno)
Datum: 15.08.2015 20:34

No kdyby to korinek nerozjebal tak jste tu holky na sebe nemuseli stekat.

Re: Začátek školního roku
Autor: Štvanice pokračuje (IP zapsáno)
Datum: 16.08.2015 08:08

Blíži se září a už se opět aktivují pitomci "a" "teletubbies" a jim podobní. Jistě se přidá i viťezstvím opilé komando (udrželi jsme Komenského v sukních Fritschovou na škole)Waltrová, Janášová a spol.- logicky budou totiž problémy!

Jinak to být nemůže, rozestavěná škola a po té co bylo vyštváno bývalé vedení místní intelektuální elitou se s tím noví, nouzově jmenovaní MUSÍ trápit.

Čeká je spousta kritiky a jak je bohužel zvykem, neozvou se jim lidé s oboru, kteří by na základě svých zkušeností a znalostí byli přinosem. Opět začne štvanice, kdy "a","teletubbies" a jim podobní začnou opět vše hatit. Co je k tomu opravňuje? Nic mimo to, že jsou černošičtí.

Jen doufám, že se všechny dotčené orgány poučili minulým školním rokem a NEBUDOU na tyto "podněty" reagovat.

Re: Začátek školního roku
Autor: a (IP zapsáno)
Datum: 16.08.2015 10:25

a když vám nadává do intelektuálů někdo, kdo neumí shodu podnětu s přísudkem, je to vlastně poklona!

To co místně rozhořčené štve, není ani tak reálný stav věcí, protože to by bylo nepohodlné se na to objektivně podívat, ale lidi, kteří si dovolí to vidět a pojmenovat.

Město jde prostě od extrému k extrému, neschopno nalézat rozumný střed. Nejdříve chce rychlou alternativní změnu, provedenou "odbornicí" a to souběžně se stavbou, což může naráz chtít jen blázen a pak pro změnu svěří tenhle kolos někomu, kdo o tom neví lautr nic. To jsou prostě fakta a jen najiva může čekat, že se stane zázrak.

Promiňte, že nesdílím všeobjímající optimismus!

Re: Začátek školního roku
Autor: Štvanice pokračuje II (IP zapsáno)
Datum: 17.08.2015 06:55

Ještě k pravopisu- mám chybu "s-z oboru".

Nemám čas věnovat se jazykovým koutkům, jde mi o obsah a z toho snad optimismus není patrný - naopak. Pokračující kverulanství by snad zastavilo jen návrat apatického Mouchy a jeho dvou podrž-nevím-co!

Dát do souvislostí dlouho připravovanou stavbu(jinde by to byl úspěch!)a nástup nové ředitelky- což nemohl být záměr.., je typické.

Takže hlaďte si svou formu dále a už dopředu rozbíjejte každou snahu.

Hodnotil bych nepravavopis "a",(zajděte si příště raději za Fritschovou, jistě se znáte) ale nemůžu-netrefil jsem shodu.

Pitomce ano.

Re: Začátek školního roku
Autor: Kuzmic (IP zapsáno)
Datum: 17.08.2015 10:50

Pro a: Jak ty můžeš vědět, že o tom neví "lautr" nic. Pokud máš tedy takové schopnosti, tak můžeš kandidovat na post ředitele, až bude výběrové řízení. Když tolik umíš kritizovat, tak napiš, co si pro školu udělal/a ty? Tohle je pořád dokola. Víš co? Napiš sem návod, jak by se měla tahle škola řídit a já to Báře řeknu. Ale nejdřív se poraď s Janášovou a tím vaším gangem.

Re: Začátek školního roku
Autor: Výzva-Štvanice pokračuje III. (IP zapsáno)
Datum: 17.08.2015 14:46

Pro Kuzmic

Děkuji, to je přesně ono! Jsem odpůrce tohoto způsobu anonymní komunikace, ale jen tak lze potlačit dojem, že Černošice jsou plné nespokojených rodičů.

Poprvé a doufám naposledy přispívám do diskuze, ale mám té hysterie dost!

VYZÝVÁM proto všechny, kteří můžou popsat poměry za Mouchy + dvě nebo mají pozitivní zkušenost z posledního školního roku, aby přispěli do této diskuze. I když bude anonymní (mám taky děti na ZŠ, rozumím) pomůže to věci. A navíc jen používáme stejnou zbraň jako .......

Re: Začátek školního roku
Autor: Kuzmic (IP zapsáno)
Datum: 17.08.2015 16:33

1.ředitel Moucha byl v posledních letech flegmatik, který předal řízení školy 2 zástupkyním, které si na základce dělaly, co chtěly a pokud ostatní stáli při nich, bylo vše v pořádku a mohli z toho i těžit.Ruka ruku myje. Ale tím nechci říct, že byl Moucha špatnej, jen se ze setrvačnosti vezl na vlně, kterou za něho řídil někdo jinej,

2. ředitelka Lisnerová byla schopná, zkušená a ambiciózní. Jenže měla smůlu, že už před jejím nástupem tyto zástupkyně po Mouchovi + gang hysterických matek a jejich přívrženci z řad učitelů a rodičů ji znemožnili jakkoliv tuhle školu edukovat a rozvíjet. Divím se, že s tím nesekla už dřív. Myslím si, a nejen já, že byla schopnější než Kahounová a spol. dohromady.

3.prozatimní vedení v čele s Formanovu a jejím týmem Vodičkou a Zhoufovou mají před sebou dost práce a nelehký úkol dát školu dohromady - 3 ředitelé za 3 roky. Je to sice mladý tým, ale neučí první rok, všichni tři jsou schopní, a to, že jim není všem přes 50let, neznamená, že jí nedokážou vést lÍp než vedení před nima. To, že do nich někdo na této diskuzi rýpe, je jen závist a nespokojenost s tím, že si starosta nevybral někoho z řad zhrzených.

P.S: Přestaňte sem všichni psát ty vaše pokrytecký kecy a začněte sem psát holou pravdu. Protější strana, ať si strčí ty svoje kecy o tom, jak je kdo špatnej, někam, když pravda je ve skutečnosti taková, že ať zde bude kdokoliv jakkoliv dobrej, nemění na věci nic, že pokud ve vedení nebude někdo z jejich strany, tak udání budou chodit dál a dál se sem budou psát pomluvy. Vy to neděláte kvůli vašim DĚTEM, ale kvůli vaší zhrzenosti z prohry ve vyběrovém řízení, a taky proto, že vám pšenka na škole nekvete. Tohle je buranství a pokrytectví první kategorie. Nic jinýho.

Re: Začátek školního roku
Autor: Pravda (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 09:01

Pokud nastoupí někdo zkušený, který dokáže sbor učitelů nadchnout a přesvědčit svými postoji, odpovědnou prací v organizaci školy i výuky a nebude si jen tahat triko a nedělat nic, tak nebude ve škole problém.
Za každým je vidět jeho dobrá práce, stačí sledovat reference a hned je jasné, co člověk dokázal a na co má. Reference na paní bývalou ředitelku byly špatné a ona to manažersky nezvládla.

Re: Začátek školního roku
Autor: Prosím vás, (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 09:14

nechcete tohle téma na chvíli ukončit? Alespoň na půl roku?

Re: Začátek školního roku
Autor: Kuzmic (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 10:51

Přesně tak, nechme prozatimní vedení školy v klidu pracovat. Mají před sebou hodně práce. Nepotřebujou hned ze startu poslouchat kritiku. Je třeba je podpořit. Přeju jim hodně sil a uspěchů.

Re: Začátek školního roku
Autor: Štvanice... (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 12:02

Rozumné, ale nereálné. Snad se pletu

Re: Začátek školního roku
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 13:06

Rozhodně to je reálné.
Kdo by himbajs chtěl nyní být prorokem? A nějaké komentáře o schopnosti nebo neschopnosti toho či onoho bych nebral moc vážně - to je dost subjektivní věc.
A nyní jsou úplně jiné okolnosti.
Myslím, že prozatímní vedení k věci přistoupí s chladnou hlavou a bude řešit běžné fungování školy, na nic jiného jim stejně síly nevystačí (a co jiného je vlastně k řešení?).
Je nějak vymyšleno, kdo bude řešit stavbu z pozice školy? To asi nějakou energii sebere.
Možná by bylo dobré říct, že od prozatímního vedení se očekává prozatímní vedení a drží se jim s tím palce.

Re: Začátek školního roku
Autor: Kuzmic (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 14:47

To byste se divil, co všechno má prozatimní vedení k řešení, ale pochybuju, že zrovna vy víte, co má prozatimní vedení v plánu. Kromě starosty Kořínka se o věci týkající přímo školy a ne stavby nezajímá nikdo. K řešení toho mají víc než dost, o stavbu se stará Mgr.Barbora Formanová pověřená prozatimním vedením školy společně se svým zástupcem panem Vodičkou, takto činí už od nástupu do svých funkcí. Přestaňte tady říkat, kdo má na co síly, když vy do toho, jak je vidět nevidíte. Čekal bych od radního města Černošice, že bude se svým dotazem kontaktovat pana starostu nebo vedení, aby dostal odpovědi na své dotazy, a ne, že to bude psát na tuto diskuzi.

Re: Začátek školního roku
Autor: jakub špetlák (IP zapsáno)
Datum: 18.08.2015 15:00

ok, ale od opozičního zastupitele, který v této věci je spíš v roli občana města a pro ty je tato diskuse. Ok? Jinak nevím, co se Vám nelíbí - v podstatě říkám to samé, co Vy 18.08.2015 10:51 s tím, že běžné fungování školy považuji za prioritní a byl bych rád, aby prozatímní vedení v tom mělo podporu.

Jdi na stránku: PředchozíPrvní...3637383940414243444546Následující
Aktuální stránka: 42 z 46


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.