cernosice.org :  Černošice
Diskuzní fórum občanské společnosti v Černošicích 
Jdi na stránku: PředchozíPrvní...1112131415161718192021...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 16 z 46
Re: Začátek školního roku
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 16.12.2014 17:37

Takže je vlastně vše v nejlepším pořádku. ;-) Děti se krásně naučí, jak se orientovat ve světě dospělých. Nebyl to vlastně cíl ředitelky?

Re: Začátek školního roku
Autor: SEV (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2014 17:00

Takže vše při starém, chvíli byl klid, ale nikdo se zřejmě nepoučil, když se nadále mlčí a mlží. No mezi námi nedovedu si představit kvalifikovaného, aprobovaného učitele, který nemá v prosinci uprostřed školního roku úvazek!!!!
Kvalitní učitel je přeci polapen školou cca v srpnu a bez práce zůstávají jen zoufalci, kteří nebyli vybráni včas.
Podle jmen již o tomto tvrzení částečně vypovídají internetové stránky učitelů, kteří přicházejí na černošickou školu....no uvidíme co to bude zač...

Re: Začátek školního roku
Autor: M. Capková (IP zapsáno)
Datum: 17.12.2014 21:13

Dobrý večer paní ředitelko!

Čekali jsme od Vás konkrétní informace ohledně nové třídní učitelky naší dcery v 6.B a vyučující ČJ, jak jste nám přislíbila viz. níže. Dnes jste nám pouze zaslala informaci o tom, že nás budete informovat v lednu. Jestliže máte pedagogy vybrané, jak píšete, není již důvod nezveřejnit jejich jména.

Jsme přesvědčení, že není vhodné držet nadále děti i rodiče v nejistotě. Považovali bychom za více než vhodné, kdyby došlo k předání třídnictví a představení nových vyučujících dětem ještě do Vánoc, za přítomnosti současných.

Mrzí nás, že nám poskytujete v takovém rozsahu informace o tom co se ve škole konalo (což nám bez problémů zprostředkují naše děti) a neposkytujete nám dostatek konkrétních informací o tom, co nás čeká. Otázka třídní učitelky a vyučující mateřského jazyka je pro nás v tuto chvíli rozhodně důležitější, než informace o rodilých mluvčích v jiných třídách.

Prosíme Vás tedy o seznámení našich dětí a Vašich žáků s příchozími učiteli ještě do Vánoc!

Děkujeme, Š Capko a M. Capková



Dobrý den paní Capková, dobrý den Pane Capko,

nově nastupující učitelé mají ve většině případů jiné pracovní závazky, proto není možné, aby se v době výuky všichni dostavili k představení se žákům do naší školy.
Kdybychom na tomto trvali, stalo by se, že někteří by přišli, jiní ne, což ke pochopitelné. Zvolili jsme tedy variantu - seznámení se se všemi učiteli 5. 1.

S pozdravem
Romana Lisnerová

Re: Začátek školního roku
Autor: zz (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 08:20

A jména dostanou nový učitelé také až 5.ledna 2015? Pohrdáte námi a dětmi, když odmítáte jména zveřejnit. A nebo jde o takové "exoty", že čím později se je dozvíme, tím déle budete mít Vy klid? Myslíte si, že tímto postojem přispějete k uklidnění situace a ke zvýšení své oblíbenosti? Jste skutečně naprosto neschopná manažerka.

Re: Začátek školního roku
Autor: zz (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 08:31

Oprava noví je správně, omlouvám se.

Re: Začátek školního roku
Autor: exot (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 12:14

8.A při výuce Hv panem zástupcem ponechána 10 minut ve třídě. Zřejmě aby byli žáci bezpečně pod kontrolou, odnesl si pan zástupce sebou kliku a zabouchl....

Re: Začátek školního roku
Autor: Evža (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 15:15

A moje třináctiletá dcera dnes jedla celé 3,5 minuty na obědě horkou polévku bez řádného pedagogického dozoru! Co kdyby se opařila? Navíc bylo nedbale zavřené okno a co kdyby do jídelny nečekaně vlétl z přilehlého lesíku orel skalní a zaútočil na ní?!

Skandál! Musíme vzít školu útokem, takto ledabyle naše děti vychovávat nebudou!

Re: Začátek školního roku
Autor: Evženie Němečková (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 15:57

Tak já zírám, co je MOC, to je MOC.
Někdo píše pod jménem Evža, nerada bych byla s tímto pisatelem spojována, to fakt není můj styl.

Jinak chci poděkovat panu starostovi, školské radě a dalším, kteří vytvářejí negativní atmosféru kolem mé osoby. Všichni pochopili, že jsou to jen zlé řeči, kterými problémy nevyřeší. Ba naopak, všichni mě obdivují, že jsem tak odvážná a nebojím se říkat pravdu.

Tolik děkovných slov jsem již dlouho neslyšela. Bývalí žáci nyní přicházejí do školy a děkují mi za statečnost a skvělou přípravu do života. Mnozí rodiče litují, ale chápou, že už nebudu dál působit na této škole.

Přeji všem pohodové Vánoce a vše nejlepší v novém roce.
Evženie Němečková

Re: Začátek školního roku
Autor: Konický (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 18:27

Co to máte za prapodivnou potřebu lustrovat minulost učitele. Každý učitel předkládá výpis z registru trestů, diplom, vysvědčení. To třeba na vládě sedí baba v podmínce a to vám nevadí. Ministr je estébák, a to vám nevadí, kancléř nemá prověrku, a to vám nevadí. Prezident kunduje, a to jste potichu, ale otvírat si hubu na ředitelku,... to vám jde dobře. Rozmazlení fracani, intelektuálních maminek, co se nudí na mateřské, budou zkoumat, co a jak je učí učitel, jakou má minulost. Maminko, kolik jste měla chlapů, než jste si vzala současného manžela? (to je vaše úroveň) Přitom jsou to líní, rozmazlení fracani, blbí jak vantroky. Je to jasné, bývalí zaměstnanci neunesli odchod a tak podněcují kdejakého trotla. A ten plní svoji úlohu statečně.Já vím, je demokracie, každý si může říct svoje, já také.....vedení Černošic by si však mělo zachovat klidnou mysl.

Re: Začátek školního roku
Autor: nekonický (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 20:59

Konický, tím co jste napsal jste sám sebe pasoval na neskutečného trotla. Asi i budete zamindrákovaný, celkově všude malinký chlap.

Re: Začátek školního roku
Autor: ccc (IP zapsáno)
Datum: 18.12.2014 21:31

nekonický napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Konický, tím co jste napsal jste sám sebe
> pasoval na neskutečného trotla. Asi i budete
> zamindrákovaný, celkově všude malinký chlap.


Možná je malinký všude, ale s tím lustrováním má pravdu.

Re: Začátek školního roku
Autor: zz (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 12:15

Vážený pane Konický,
dovolte abych vám objasnila alespoň základy soudobé personalistiky. Vámi zmiňované doklady se dnes předkládají, ale jsou jen malou částí výběrového řízení. Ještě před pohovorem s uchazečem se za pomocí internetových odkazů a facebooku zjišťují další údaje o něm. Mimo jiné i proto, aby se zjistilo, zda uchazeč při pohovoru mluví pravdu. Nejedná se o lustraci, ale o běžnou praxi. On totiž papír (životopis, různá doporučení, atd.) snese všechno. Toto je běžná praxe u středních firem až po ty nadnárodní monopoly. Lustrace v soudobém slova smyslu je předložení osvědčení o tom, že dotyčný nespolupracoval s STB. Doporučuji Vám si toto přečíst aspoň 10x, snad se Vám rozsvítí. I když hulvát Vašeho formátu má patrně naprosto jasno úplně ve všem.

Re: Začátek školního roku
Autor: x (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 14:34

Vážené zz,
děkuji za osvětlení současné personalistiky. My dříve narození pro to máme ještě zažitý termín "kádrování". Jediný rozdíl je v tom, že namísto facebooku se využívalo kovaných soudruhů ze sousedství kádrovaného.
Práci čest!

Re: Začátek školního roku
Autor: xX (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 15:08

Musím ocenit možnost psaní zde na webu pod nickem. Jinak bych asi nechtěl mít za souseda třeba pana Konického, pana x atd.
Ono totiž svěřit výchovu dětí a nevědět komu, je velice ošemetné.Proto nevidím nic špatného na pozeptání se. Když vám firma bude stavět dům, také se zeptáte kde fungovala předtím. Chcete přeci omezit problém. Tak přestaňte rejpat a žerte cukroví, je dobré na nervy. Když paní ředitelka není schopná řešit běžné věci, je oprávněná obava jak vyřeší ty zásadní.

Re: Začátek školního roku
Autor: MichalT (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 15:31

Ačkoli nemám až tak problém s tím, že jsou děti ponechané ve třídě samotné (sám na takové okamžiky ve škole vzpomínám), odejít a navíc je tam zamknout, mi přijde naprosto šílené. A to, že na takový nápad přijde někdo z nového vedení, mě děsí.

Re: Začátek školního roku
Autor: mk (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 16:07

MichalT, souhlasím.
Zamčené dveře jsou asi i horší než nechat děti chvíli bez dozoru.

Pamatuji si, když jsme byli s bráchou malí a jeden z nás zamknul druhého v pokoji a on chtěl ven. Máma na chvíli odskočila myslím pro poštu. Dveře byly ze 2/3 prosklené a skončilo to 3 stehy na bradě, protože sklo nevydrželo..

Ve škole sice dveře nejsou prosklené, ale co kdyby začalo třeba někde na škole hořet a byl vyhlášen poplach?
To budou děti skákat z oken, když nemohou prchnout standardní únikovou cestou, protože dveře na chodbu jsou zamčené?

Re: Začátek školního roku
Autor: mk (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 16:19

...ba naopak, když učitel potřeboval na chvilku odejít nechal dveře do třídy otevřené dokořán!
Řekl nám, že jakmile uslyší ze třídy hluk máme problém celá třída a rozhodně nebude vyšetřovat, kdo, co a proč - jeden za všechny, všichni za jednoho.

Re: Začátek školního roku
Autor: jj (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 18:33

No, když Exot říká, že děti zamkly ve třídě zástupci a nebo učitelé, a odnesly kliku tak to bude určitě pravda. Tomu věřím bez zaváhání.

Re: Začátek školního roku
Autor: jj se nauci cist (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 19:08

jj, exot napsal, ze pan zastupce si odnesl kliku a zabouch dvere. Takze podle vas je ditetem pan zastupce.

Re: Začátek školního roku
Autor: jj (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 22:12

Vřdyť říkám že mu na slovo věřím

Re: Začátek školního roku
Autor: pro Michala T (IP zapsáno)
Datum: 19.12.2014 22:16

Chci tím jen říci, že zde každý věří všemu

Re: Začátek školního roku
Autor: inspekce (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2015 08:53

Dobry den,
tak jsem se dovedel,ze ve skole je inspekce. Ano, zprvu jsem byl zvedavy na vysledky, i kdyz pani reditelka byla take inspektorkou a urcite bude mit sve zname..
Ale uz nejsem, pote co jsem se take dovedel,ze inspekci si pozval "na koberecek" pan starosta. Je to normalni a obvykle, ze je mesto vuci skolni inspekci tak iniciatini?
A dale si inspekce promluvi i s detma ze skolniho vyboru. Bylo vybrano par zastupcu. Ani tady necekejte zazraky, vlastne cekejte, protoze jsou vybrane deti predstavitelu mesta. Asi budou jednou prebirat "podnik" po rodicich, tak se v tom prece musi naucit chodit. Omlouvam se, to si ty deti nezaslouzi, oni nejsou dobrovolnici, byly vybrani.
Ztratil jsem veskere nadeje, ze by se neco mohlo zmenit k lepsimu.

Re: Začátek školního roku
Autor: dekujeme odejdete (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2015 09:28

Vazeni zbyvajici ucitele,
velice si vas vazim, dekuji za veskerou dosavadni praci, diky vam byla cernosicka skola vyhlasena a mela tak vyborne jmeno!
Vzhledem
- ke stavajicim podminkam, ktere se evidentne lepsit nebudou
- k neucte ze strany vedeni mesta
a v zajmu zachovani dusevniho zdravi, abyste mohli dale s nasazenim a touhou predavat detem to nejlepsi ze sebe
si dovolim vypujcit heslo
DEKUJEME ODEJDETE

Re: Začátek školního roku
Autor: inspekce (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2015 11:03

Pro upřesnění paní zástupkyně Pocová byla inspektorkou

Re: Začátek školního roku
Autor: událost dnes (IP zapsáno)
Datum: 09.01.2015 15:01

Dnes se vrátilo moje dítě ze školy a dozvěděl jsem se, že je suplovala nějaká paní z kanceláře školy, že to nebyla ani paní učitelka?

Jak je možné, že vedení školy není schopno zajistit suplovaní ani v době, kdy tam probíhá kontrola?
Asi jsou si jisti, že výsledky šetření budou ty nejlepší............

Re: Začátek školního roku
Autor: vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2015 20:16

Vše je možné. Bylo to tak. Pak také pan Vodička zachraňoval další třídu, kde nebylo uděláno suplování za učitelku, která byla už druhý den nemocná. Našly si ho děti, po dvaceti minutách samoty a klepání na všechny dveře. Byl první, koho našly. Pana zástupce najít nemohly, protože byl na dobu inspekce uklizen.

Re: Začátek školního roku
Autor: tramp (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2015 21:45

tady opakovaně čtu: že naše místní škola škola byla vyhlášená a měla dobré jméno?!
jéminkote kdo na to přišel, kdo takovou blbost šíří, popřípadě na základě jakých relevantních informací se toto hlásá?!

Re: Začátek školního roku
Autor: vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 10.01.2015 22:39

Vše je možné relativizovat, ale také dohledat.

Fluktuace zaměstnanců.
Fluktuace žáků z jiných důvodů než změna bydliště.
Množství dojíždějících z nespádových oblastí.
Procenta úspěšnosti v soutěžích.
Procenta přijatých na SŠ.
Inspekční zprávy.

A mnohé další.

Když tohle vše budete hledat, nenajdete ani jeden článek s účelovou samochválou pana ředitele.

Re: Začátek školního roku
Autor: ano, vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2015 16:34

Ano,vše je v této škole možné.
I to ,že dítko mé známé v pondělí zaspalo do školy a když se pokoušelo během první vyučovací hodiny dostat do školy zazvoněním u vchodových dveří prostřední budovy,bylo mu mužským hlasem sděleno,že právě probíhá konference a nikdo mu nemůže přijít otevřít.
Tak se tedy dítko vrátilo domů.Naštěstí bez úhony.Ale co kdyby se něco stalo?

Re: Začátek školního roku
Autor: vše je možné (IP zapsáno)
Datum: 11.01.2015 18:02

Tento zvonek vedl v té době jen k panu zástupci. A podle mých informací to dítko bylo ze 4. třídy. Od té doby má za úkol otevírat dveře paní Hájková, která sedí v druhém patře a kromě toho má za úkol brát telefony, funguje jako hospodářka a také sekretářka paní ředitelky. Občas jí použijí i jako suplentku, viz výše. Takže ano, vše je možné.

Jdi na stránku: PředchozíPrvní...1112131415161718192021...PosledníNásledující
Aktuální stránka: 16 z 46


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
CAPTCHA
This forum powered by Phorum.